Jump to content

Препоръчани коментари

музика и аранжимент: Даниел Ганев
текст: Петя Радева и Емануела
режисьор: Иван Димитров - Torex

fainting-black.gif

Никоя друга песен за тази година вече няма значение! Истински ретрограден, бактериален ХИТ!

Най-доброто от нея след "Устните ти мръсни". И браво, че спря да работи с Александър и Петър за текстовете. На няколко момента си личи, че Ганев е взел от аранжимента и начина на изпяване на "Тръпката" на Галена и Криско.

преди 29 минути, Bunn каза:

На няколко момента си личи, че Ганев е взел от аранжимента и начина на изпяване на "Тръпката" на Галена и Криско.

И аз се сетих за "Тръпката". 
Най-доброто от година насам от Емануела. И видеото е много яко и в тон с новата мода! ❤️ 

Тая жена е БРУТАЛНА ! Няма равна просто! 10 от 10

Жестока! За текста можеше да се постараят повече, нооо Петя Радева… некадърница! 
Отсвира е като на Траяна - Нещо подобно

Не е зле песента но могат и повече и Ганев и Емануела.
Музиката и аранжимента - са един голям микс от Тръпката, Скандал, Обичам те ти мене не.
Но все пак браво и успех на песента.

Аранжиментът ми идва като съвкупност от много разнородни идеи, които не са полирани, за да звучат съвместимо. Не я усещам запеваема и с риплей валю. Мисля, че ще е флоп.

Иначе на Емануелция много ѝ отива да е с руса коса.

Някакъв страшен микс от други песни, началото - Виновен, после - Шок на Тита и Момо, след това Тръпката 2.0. И с тия семпли в началото наподобяващи от евроденс песен от 90те. Голям бълвоч е станало. Ганев да се ориентира в едното или поп или мазна чалгия, че и двете стават кофти за слушане. Тоя отсвир от сакса също ми е познат от някоя ретро песен ама не мога да се сетя. П.С. @pechenko, ми припомни от къде ми е познат :D

Ганев рециклира и миксира песни от 5-6 години вие сега се сетихте.

На Граници се скъса да презаписва отсвира, така че не виждам проблем тук.

spacer.png

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Ганев рециклира и миксира песни от 5-6 години вие сега се сетихте.

На Граници се скъса да презаписва отсвира, така че не виждам проблем тук.

spacer.png

Очакваме повече от Маноля. Може повече. 

На мен пък точно преди бриджа преди припева, ми напомня за Alpha Doll на Лидия, с ниските тонове, които прави. 

То цялата чалга вече един и същи бийт, та ние за една песен сме се хванали :D

преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза:

Очакваме повече от Маноля. Може повече. 

От еднотипните продукции на Ганев тази година това е най-интересното което е правил.

Така че не виждам какво повече от този композитор си очаквал. Всъщност надхвърли очакванията ми по 100.

От българските композитори няма вариант, който да не е компромисен в момента.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

От еднотипните продукции на Ганев тази година това е най-интересното което е правил.

Така че не виждам какво повече от този композитор си очаквал. Всъщност надхвърли очакванията ми по 100.

От българските композитори няма вариант, който да не е компромисен в момента.

Яки песни като "Крипто" и "Подводница" - същински курвенски химни.

Всъщност се сетих на коя песен на Емануела много ми напомня, не е само "Тръпката", като звучене това си е в стилът на "СКЪПОТО СЕ ПЛАЩА"? 

преди 4 часа , DevilWish каза:

Всъщност се сетих на коя песен на Емануела много ми напомня, не е само "Тръпката", като звучене това си е в стилът на "СКЪПОТО СЕ ПЛАЩА"? 

И аз първо за нея се сетих, куплетите имат същия бийт

но пък песента е grower, верно буламач от различни песни 

Много добре се е получила песента. Свежа, надъхана, точно в стила на Емануела. Топ е 🥳

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...