z_o_ Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Sexy hit 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Вокалите на бебето къртят. Припева е направо топ! Нещо качеството малко все едно на нисък битрейт 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Топ, топ, топ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хубаво се опитват да й реанимират кариерата на тая,но толкова ли нямат пари да й поръчат песен от актуален композитор и текстописец? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 "Самолет" няма минаване! Иначе е по-добра от "Кеш, кеш", но можеше и повече. Нещо недостига за да е хит. Иначе харесвам Теодора. Не е нещо кой знае какво. Относително приятна песен с кичозен - както беше и преди... клип. Много цветно, много шарено, а можеше да се получи ако наистина разнообрази композиторите. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Топ хит! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много ме кефи. Дори ми е най-силна от последните и 3 песни. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Още повече почна да ми харесва. И особено новаторско, уж пее за мъж, а всъщност е възпява проблеми с интернеда докато рестартира рутера. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Харесва ми! Да продължава в същия дух. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Страхотна Теодора, не спира да предлага интересни и добри песни. Адмирации за хъса и постоянството и. Така се прави завръщане с претенции за успех. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Тодора и тя се е разгологъзила и е показала жартиер... 😂😂😂 Не съм впечатлена от песента...Текстът е доста глуповат и са ползвани фрази, които сме ги чували отдавна, макар и не в песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.