Gerganafen Публикувано на Април 6 Report Сподели Публикувано на Април 6 1. Тя / Tya Arrangement: Boris Pavlov Lyrics: Esil Duran 2. Само мен обичай / Samo men obichay Music: Petar Popov Arrangement: Boris Pavlov Lyrics: Esil Duran 3. Елмаз / Elmaz Music: Plamen Velinov Arrangement: Boris Pavlov Lyrics: Marieta Angelova 4. Съперница / Sapernitsa - Sertab Erener - Güle Güle Şekerim Cover 5. Дай ми / Day mi - Anna Vissi - Eleni Cover 6. SMS - Gökhan Özen - Aramazsan Arama Cover Video: Nikolay Skerlev, Ivan Ivanov 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Сподели Публикувано Април 6 Lu(na(e))sil is great! 😍🧿 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 6 Author Report Сподели Публикувано Април 6 Тоя "ремикс" на "Тя" е супер! Като малък ми беше леко скучна тая песен, ама в този вариант е перфектна и сега ми се наби в главата. Любими хитове от-до, и със специален клип се е постарала - браво! Нарежда се до най-добрите машъпи със собствени песни - тези на Деси Слава и Магда. За един машъп Есил е хвърлила повече труд, отколкото много други за синглите си. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Сподели Публикувано Април 6 Готена мусака, но Счетоводителката е КРАЙНО време да пусне такава със нейните си песни. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 6 Report Сподели Публикувано Април 6 Отдавна не бях слушал толкова добра мушама. Направо като нова песен, презапис на всички. Не е с един ритъм и един плосък вокал както всички правят. 5 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.