Jump to content

Препоръчани коментари

Песента е средна хубост но защо тези двамата имитират Денис и Малката... 

Това е правено с целта да бъде хит, но е вече пято и то преди сто години!

Не вярвам да се получи с претоплена манджа! Гласовете им са приятни, мелодията е добра, но можеше да измислят и нещо по-оригинално!

На мен пък ми хареса от първо слушане, което отдавна не се беше слушвало с песен в чалгата, особено пък на Даймънд. Мирише ми на летен хит! 

След края на отсвира ми идва да си запея "Ще ти липсва винаги, винаги"

Ако Данна изглежда така на 18 си представям на 30 каква ще е… особено ако се наблъска и с още филъри. 

преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза:

Няма да имат успеха на ВесоУ 100% 

Пълна шитня ...

Какъв е Весо, какъв успех има и защо трябва да го имат? 😂

Жестоки са, любимци са ми от младите имена, заедно с Габриела. Да продължават да пуснат по-често песни❤️

Изтъркан бийт, изтъркан текст.

И тия ли като Алфите ще правят дуети предимно с техните си хора? Айде Алфа поне разнообразяват, ама и Даймънд кой изобщо ще ги иска де...

Хубава песен е, ама аз на Даймънд всичко им харесвам. Не е топ хитачка, но е приятна.

Стреснах се в началото, че пеят за сексове, но се сетих, че и двамата вече са пълнолетни. Едва го дочакаха. 😁

Къде е сниман клипът?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...