DevilWish Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 Музика: Веселин Николов - VessoU Aранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко Текст: Веселин Николов - VessoU Режисьор: HМM Team 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не знам тази коя е и откъде се пръкна, ама им е готина песента. Включването на Весо разваля песента общо взето. Не съм вярвал, че Алелей в 2022та година би ми харесало. С. русото ми прилича на Даяна. С опушения кестен на Румина. Абсурдно решение, ако и е дебютна песен да смени толкова визии и прически, хората няма да я запомнят коя е изобщо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 16 минути, ANGEL каза: Не знам тази коя е и откъде се пръкна, ама им е готина песента. Включването на Весо разваля песента общо взето. Не съм вярвал, че Алелей в 2022та година би ми харесало. С. русото ми прилича на Даяна. С опушения кестен на Румина. Абсурдно решение, ако и е дебютна песен да смени толкова визии и прически, хората няма да я запомнят коя е изобщо. И на мен ми прилича на Даяна и Румина в този клип. Иначе песента е готина, хареса ми, както и първата й! Не е дебютна, ето я първата песен: 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Пак надути пръщящи високи от бай Цоцко, иначе добър замисъл за музиката. Тоя селянин излишния да спрат да го пробутват на всяка тяхна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Определено песента си е гола вода. А тази коя е Ая и нея са я направили по калъп да изглежда като други те си колежки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пак ли Весо? Тоз е от път и над път 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Шокиращо, ама ми допада песента на тази девойка. За първи път я чувам и виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 И тази е много красива, но някой трябва да ѝ каже да не се пули така в камерата. Визията с тъмната коса е трябвало да си я спестят, не изглежда никак добре. Готинка е мелодията, май и тази песен ще я слушам, ако ми се слуша чалга за в бъдеще (не съм сигурна, предстоят ми Фики и Даймънд, подозирам, че има шанс да ме откажат завинаги). Весо и тук звучи добре, но само звучи - изглежда оплешивяващ. Сменете му гела! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 За 2ри път да не ми хареса нещо от Весо.Принципно много ме кефят песните му,обаче това включване тук е потрес,като песента му 2.3.4.5 .Няма как всичко да е винаги на ниво,от време на време се случват и падения.А мацката,да изкара следваща песен,че много мучи в тая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.