Jump to content

Ая ft. VessoU - Грешната избра

Препоръчани коментари

Не знам тази коя е и откъде се пръкна, ама им е готина песента. Включването на Весо разваля песента общо взето. Не съм вярвал, че Алелей в 2022та година би ми харесало.

С. русото ми прилича на Даяна. С опушения кестен на Румина. Абсурдно решение, ако и е дебютна песен да смени толкова визии и прически, хората няма да я запомнят коя е изобщо. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, ANGEL каза:

Не знам тази коя е и откъде се пръкна, ама им е готина песента. Включването на Весо разваля песента общо взето. Не съм вярвал, че Алелей в 2022та година би ми харесало.

С. русото ми прилича на Даяна. С опушения кестен на Румина. Абсурдно решение, ако и е дебютна песен да смени толкова визии и прически, хората няма да я запомнят коя е изобщо. 

И на мен ми прилича на Даяна и Румина в този клип. Иначе песента е готина, хареса ми, както и първата й! Не е дебютна, ето я първата песен:

Сподели в други сайтове

Пак надути пръщящи високи от бай Цоцко, иначе добър замисъл за музиката. Тоя селянин излишния да спрат да го пробутват на всяка тяхна песен.

Сподели в други сайтове

И тази е много красива, но някой трябва да ѝ каже да не се пули така в камерата. Визията с тъмната коса е трябвало да си я спестят, не изглежда никак добре.

Готинка е мелодията, май и тази песен ще я слушам, ако ми се слуша чалга за в бъдеще (не съм сигурна, предстоят ми Фики и Даймънд, подозирам, че има шанс да ме откажат завинаги).

Весо и тук звучи добре, но само звучи - изглежда оплешивяващ. Сменете му гела!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

За 2ри път да не ми хареса нещо от Весо.Принципно много ме кефят песните му,обаче това включване тук е потрес,като песента му 2.3.4.5 .Няма как всичко да е винаги на ниво,от време на време се случват и падения.А мацката,да изкара следваща песен,че много мучи в тая

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...