DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 29 минути, Just_Me каза: Като сте се затъжили толкова...Кажете кога ще ходим на пицария в Бургас! 😁 Доста път ще видим, но ще си заслужава! Само ако ни види да не вземе да избяга, че имало една такава случка с форумец в Макдоналдс? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Stela каза: Днес ходих на Лидъл и има много вегански неща. Има и хумуса с тиква. Отиди и разгледай. В четвъртък се уговорихме с майка ми да направим една разходка, ще отида задължително, тук ни е наблизо горе-долу. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ами ако от миячка е повишен на управител. Да! Е тя рекламата с Ваклинов е стара Стара е, но до скоро бясно я въртяха. Точно влизам в кухнята и тя винаги започва! Нашите знаят, че мразя тази реклама и веднага започват бъзиците "Ето я твоята любима реклама" 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 21 часа , DevilWish каза: И аз не познавам по голям фен от нея, дори на Константин, но в последно време не пишеше много за Райна, не й ли е вече фенка Райна няма пишка. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Stela каза: Днес ходих на Лидъл и има много вегански неща. Има и хумуса с тиква. Отиди и разгледай. Има но всичко е химия. Домашното си е най 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, DarkChild каза: Райна няма пишка. Да, но преди й беше любимата певица и постоянно пишеше за нея. Явно от онзи случай със сдърпването им, вече не е такава фенка. Или случаят с "Кажи на онези балъци дето си купуват албуми..." някой ако си спомня това и попадне на поста за балъците да го копираме в нашата тема за zai4eto 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 10 минути, Stela каза: Днес ходих на Лидъл и има много вегански неща. Има и хумуса с тиква. Отиди и разгледай. Бляк 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 7 минути, Brian каза: Има но всичко е химия. Домашното си е най По принцип си правя домашен, но този с тиквата е хубав. Ти обичаш ли хумус? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: По принцип си правя домашен, но този с тиквата е хубав. Ти обичаш ли хумус? Мразя нахут! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: По принцип си правя домашен, но този с тиквата е хубав. Ти обичаш ли хумус? Майка ми много започна да купува и покрай нея ги опитах. От Фантастико бяхме взели да пробваме класически, със сушени домати, маслини и с песто, този със сушените домати ни хареса, преди години и в Кауфланд продаваха, но някакви по-малки кутийки. Иначе този от Лидл с тиквата ми направи впечатление и ако намеря задължително ще взема да пробваме и него. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, THE IIconic каза: Мразя нахут! Аз много обичам. 😋😋😋 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: Аз много обичам. 😋😋😋 Преди време вкъщи имахме и булгур, изхвърлихме цял пакет, защото никой не искаше да сготви! Представа си нямахме какво да го правим. Ле-ле в БИЛЛА това лято бяхме взели една салата с Булгур, магданоз и не се сещам още какво - беше отвратителна, то просто цялата имаше вкус на магданоз. Повече никога няма да взема такова нещо. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 7 минути, DevilWish каза: Преди време вкъщи имахме и булгур, изхвърлихме цял пакет, защото никой не искаше да сготви! Представа си нямахме какво да го правим. Ле-ле в БИЛЛА това лято бяхме взели една салата с Булгур, магданоз и не се сещам още какво - беше отвратителна, то просто цялата имаше вкус на магданоз. Повече никога няма да взема такова нещо. В Лидл наскоро имаха салата от булгур с леща, чушки, къри и тн иии доста ми хареса 😋 Не знам дали е от постоянният асортимент или беше някаква определена седмица. Иначе най-лесно е да се наготви като ориз - сварен със зеленчуци. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 10 минути, Just_Me каза: В Лидл наскоро имаха салата от булгур с леща, чушки, къри и тн иии доста ми хареса 😋 Не знам дали е от постоянният асортимент или беше някаква определена седмица. Иначе най-лесно е да се наготви като ориз - сварен със зеленчуци. В едни малки кутии ли е салатата? Те са няколко вида, ако си мисля за същата. Има я постоянно. Вкусна е, харесва ми. Веднъж си напълних чушки с булгур и зеленчуци и се получи страхотно. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 16 минути, Just_Me каза: В Лидл наскоро имаха салата от булгур с леща, чушки, къри и тн иии доста ми хареса 😋 Не знам дали е от постоянният асортимент или беше някаква определена седмица. Иначе най-лесно е да се наготви като ориз - сварен със зеленчуци. Аз от Лидл харесвам Шоколадови бонбони трюфели тирамисуто! Мога да ям ден и нощ, 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 @Stela Веднага ми пиши във фейс. Спешно е! 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 5 минути, THE IIconic каза: @Stela Веднага ми пиши във фейс. Спешно е! 😂😂😂 Чак така ли те напъна? 🤣 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 34 минути, Just_Me каза: В Лидл наскоро имаха салата от булгур с леща, чушки, къри и тн иии доста ми хареса 😋 Не знам дали е от постоянният асортимент или беше някаква определена седмица. Иначе най-лесно е да се наготви като ориз - сварен със зеленчуци. Много го мразя това нещо. Майка ми го прави или го смесва с ориз. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 50 минути, Stela каза: По принцип си правя домашен, но този с тиквата е хубав. Ти обичаш ли хумус? По принцип ям всичко. Не че ми е любимо. 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 11 минути, Brian каза: Чак така ли те напъна? 🤣 Кое ли го напъна, как мислиш? преди 26 минути, THE IIconic каза: Аз от Лидл харесвам Шоколадови бонбони трюфели тирамисуто! Мога да ям ден и нощ, Щом е сладко и аз обичам 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Stela каза: Кое ли го напъна, как мислиш? Щом е сладко и аз обичам 😁 Ружа ми каза за сладко от череши с течен шоколад. Опитвала ли си? Дай мнение 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, THE IIconic каза: Ружа ми каза за сладко от череши с течен шоколад. Опитвала ли си? Дай мнение Не съм. Трябва да я питам как го прави и да пробвам. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: Не съм. Трябва да я питам как го прави и да пробвам. 😁 Ружа прави сладко? В лидл се продавало. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ружа прави сладко? В лидл се продавало. 🤣🤣🤣🤣🤣 Е тя е кулинарка. Значи ще си купя да го опитам. Стана ми интересно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ружа прави сладко? В лидл се продавало. Купи си от боровинки 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари