asylum Публикувано на Юли 2 Report Сподели Публикувано на Юли 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Author Report Сподели Публикувано Юли 2 Приятна песничка от Мартин Биолчев! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Клипът е хубав! А тази торта на Неделя наистина е жестока! Първия път си взехме с майка ми от Неделя в София и много ми хареса, после като се преместихме с половинката ми тук само такава взима заради мене, но много ни хареса. Сега разбирам защо толкова я рекламират по клиповете. На рождения ми ден пак взехме цяла, за два дни я изядохме, препоръчвам я!!! 💝💝😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Прави впечатление в припева дето казва болка в минути. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Браво още нещо различно песента е много хубава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Боклук, тоя няма нито харизма, нито талант. По добре парите от тва че го трескат да ги пести за старини. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Боклук, тоя няма нито харизма, нито талант. По добре парите от тва че го трескат да ги пести за старини. И на мен песента не ми харесва, ама на Лазарчо няма да му простя! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Мелодията звучи добре, но като цяло проектът е пари хвърлени на вятъра. Лазар да си пее по пиано баровете и толкоз. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.