asylum Публикувано на Декември 3 Report Сподели Публикувано на Декември 3 Годината отмина, декември не се брои! Споделете личните си фаворити! Започвам аз - с някои от емблемите на 2020! Няма да споделя всички нарочно, за да има какво да постнете и вие! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 3 Report Сподели Публикувано Декември 3 Хитовете са ясни! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Сподели Публикувано Декември 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Author Report Сподели Публикувано Декември 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Сподели Публикувано Декември 3 Междудругото, задължително ли е да са от тая година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Report Сподели Публикувано Декември 3 Любимите ми песни тази година са точно 7: Преслава-Беден в сърцето, Райна-Направо ми заспа, Ария-Живее ми се, Емануела и Кириякос-Граници, Яница-Твоето ферари, Галена-100 живота, Данна ft. Диона - Такава. Това са тези които не са ми омръзнали и мога да слушам с кеф и постоянно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Author Report Сподели Публикувано Декември 5 Още малко хитове 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Любими са ми: "Живее ми се(ГРЪМНАХМЕ)", "100 живота", "Мамино синче", "Май на тати Св. Валентин" и "Не, мерси". Всичко друго ми е омръзнало или не ме кефи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Някой да направи тема и за не-чалга любимите ни песни. Иначе от чалгата-Проблем,Те келас,Къде си,Егоист и Пак ще го направя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Най-любимите тази година са ми: ЖИВЕЕ МИ СЕ, разбира се, Пак ще го направя, Беден в сърцето,Красиви лъжи, Милион, Тарантула, Не мерси, Дивана, Къде си, И това ще отмине, Минутите ❤️ Като цяло всичко на Ариа, на Даймънд и малко Галена и малко Преслава 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Пак ще го направя и Тарикат са първите, които ми изникват като се сетя за годината. Следват Проблем, 100 живота, Да мога да обичам, Къде си и Не, мерси. Може би с тези песни ще запомня годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Моите любими песни са “Милион”, “Пак ще го направя” и “В ръцете на друг”. Сигурно сте шокирани! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Author Report Сподели Публикувано Декември 5 преди 24 минути, Blueberry каза: Моите любими песни са “Милион”, “Пак ще го направя” и “В ръцете на друг”. Сигурно сте шокирани! Нарочно ли пропускаш Живее ми се! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 5 Report Сподели Публикувано Декември 5 Иконата е само една! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.