Jump to content

Препоръчани коментари

преди 34 минути, Fast каза:

Всъщност кои чалгарки са с най-много октави (с изкл. на Софка) ? Винаги ми е било интересно.

Преслава и Деси Слава.

• Like 2
  • Love 1

Пристигна водката! ❤️ ..... Когато не можеш да заспиш в 1 вечерта. :D 

• Like 1
преди 6 часа , THE IIconic каза:

Какво стана с дуета на Янева и Робов? За Коледа ли ще го пускат?

Да, ама 2021, че следващите няколко месеца няма да са леки.

• Wow 2

Днес си купих рокля за Коце. Като кукла ще съм с нея, особено като направим и косата. Фризьорката ми ми каза като морска русалка ще съм,  отново ще се откроявам. :P

• Haha 2
  • Wow 1
  • Love 5
  • Dislike 1

Да се поздравим с нещо качественооо

• Like 3
  • Love 3
преди 1 час , zai4eto82 каза:

Днес си купих рокля за Коце. Като кукла ще съм с нея, особено като направим и косата. Фризьорката ми ми каза като морска русалка ще съм,  отново ще се откроявам. :P

Искам Коце да ти доведе Фънки, че нали са приятелчета. Тогава да видиш какво е истински мъж... 😁

• Haha 4
Току що, penakavalli каза:

Искам Коце да ти доведе Фънки, че нали са приятелчета. Тогава да видиш какво е истински мъж... 😁

А, не. Фънки не ми трябва. 

• Haha 5

Коце ми излиза само с разходи. Все трябва да мисля какво да купувам. В Китен не бях нито с направена коса, нито с нови дрехи, е сега в Бургас ще е друго, че и Борето и Велислав ще са двамата- въй, въй. 

• Haha 4
  • Wow 3
  • Dislike 1
преди 15 минути, zai4eto82 каза:

Коце ми излиза само с разходи. Все трябва да мисля какво да купувам. В Китен не бях нито с направена коса, нито с нови дрехи, е сега в Бургас ще е друго, че и Борето и Велислав ще са двамата- въй, въй. 

да те земе вече за PR, какво чака. Коцето има нужда от теб, ти си турнадо, ти си супер жена. Направо тоя Константин се излага. Не знам вече... 

• Like 3
  • Love 1
преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Видях я! Не ме кефи особено това синьо.

1 година от издаването на този жесток хит-албум:

• Love 6
преди 30 минути, z_o_ каза:

1 година от издаването на този жесток хит-албум:

Не и по-жесток от

• Haha 1
  • Love 1

15EDD60A-5AA9-4AB9-A23C-C17C286EB707.jpeg.0696da2159daadb600defc1a15b81f38.jpeg3CD20FCE-033B-4831-9EEA-CE714861C38A.jpeg.4f31beaabfe258a30fe280ecb8778f85.jpeg90AD0225-4142-46A5-A209-1ED9BB836DE4.jpeg.f50b505f5f7dfb4359d49290945b8b4a.jpegЗаповядайте още от бабичките на поп фолка. 😂

• Haha 7
  • Dislike 1
преди 8 минути, Krislena каза:

Диона е била полу-циганка

Screenshot_20200908-205423_Instagram.jpg

Баш си е чиста циганка..

Едната й братовчедка се казва Касандра - кой ще си кръсти детето така освен хората от ромски произход.

А българи и роми рядко се взимат, ромите си държат на тяхното.

Така че да спре да лъже милата 😄

Редактирано от Just_Me
  • Haha 4
преди 22 минути, Krislena каза:

Диона е била полу-циганка

Screenshot_20200908-205423_Instagram.jpg

Тя каза още в ББ, че майка й е циганка, а тя е мелез!

преди 2 часа , stereoto_ каза:

Очаквайте скоро новата песен на ДесиСлава! 

За Великден очакваме !

• Like 1
  • Haha 2

Ох,дано си направи регистрация тук някой ден. Искам да гледам как се бият за Теофиков с @Blueberry 

• Haha 5
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...