pechenko Публикувано на Юни 23 Report Share Публикувано на Юни 23 Хей, очаквам записванията ви за най-новият едишън на Чалгавизия! Темата е избрана от вас и е Гръцки кавъри. Правила, етапи и забрани: *По три песни на даден изпълнител* (три самостоятелни, две самостоятелни и един дует, два дуети и една самостоятелна песен или три дуета) *Песни от чужбина и на чуждестранни изпълнители са забранени* *Песни на изпълнителят победител са забранени( РАЙНА )* *Забранено е запис с песни спечелили Чалгавизия* *Не може да гласувате за себе си* *Възможност за редактиране на вашият избор имате до края на срока за записване* ЗАПИСВАНЕ Записвате се в темата, най-късно до 26.06.2020 - 20:00ч. или докато стигнем 30+ участници. ГЛАСУВАНЕ Гласувате по точкова система която ще бъдe определена и зависи от бройката участващи! Не участващите потребители и отпадналите участници също могът да гласуват на финал. Те имат общо 15т. за даване, тъй като си изберат топ 3 или топ 5. Време за гласуване на полуфинал: 2-3 дни (с възможност за удължение на срока) Време за гласуване на финал: 3-4 дни (с възможност за удължение на срока) Директно на финал са: @GSA и @pechenko и имат право да гласуват в двата полуфинали. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 @pechenko не е честно! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Blueberry каза: Бързо да смениш с "Смелите" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, gabbati каза: Крадец.Финал да не видиш. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, Blueberry каза: @pechenko не е честно! Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, THE IIconic каза: Крадец.Финал да не видиш. Да ти се връща! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 2 минути, pechenko каза: Защо? Щото ти си пускаш темата и имаш право да си избираш Сто години се чудих между "Гадните" и "Смелите", но "Гадните" ми е по-любима и исках с нея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Blueberry каза: Щото ти си пускаш темата и имаш право да си избираш Сто години се чудих между "Гадните" и "Смелите", но "Гадните" ми е по-любима и исках с нея И аз се чудих между двете! ( Willy е свидетел ) Добре, ако искаш да си ги разменим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, pechenko каза: И аз се чудих между двете! ( Willy е свидетел ) Добре, ако искаш да си ги разменим? Ебаси телепатията: 1. Първо постваме една и съща песен. 2. После едновременно се сещаме с коя да бъде сменена. 3. Сега точно си мислех, че няма да откажа да ги разменим и ти ми го предлагаш Но не, нека така си остане. И на заглавията на албуми, и на летните хитове исках да съм със "Смелите", но не можех съответно заради предишна победа и ограничение в годините, сега ми е паднало. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Току що, Blueberry каза: Ебаси телепатията: 1. Първо постваме една и съща песен. 2. После едновременно се сещаме с коя да бъде сменена. 3. Сега точно си мислех, че няма да откажа да ги разменим и ти ми го предлагаш Но не, нека така си остане. И на заглавията на албуми, и на летните хитове исках да съм със "Смелите", но не можех съответно заради предишна победа и ограничение в годините, сега ми е паднало. Да ги сменим, щом ти е много любима на мен ми е все едно дали е "Гадните" или "Смелите" и двете са ми много любими. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Смяна 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 минута, Achito каза: Ангеле успех! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 7 минути, pechenko каза: Да ги сменим, щом ти е много любима на мен ми е все едно дали е "Гадните" или "Смелите" и двете са ми много любими. Не, споко - без значение е за мен дали ще съм на първо или на второ място, важно ми е само да гласувам директно на финал 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Щом Райне не може да участва, скандализирам с нещо супер любимо на първата ми любимка: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.