asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 От 13.06.2020 г. от 17:48, asylum каза: Топ 5 Азис 1. Никой не може - 16 точки 2. "Празнуваш ли сега", "Сен Тропе", "Ти за мен си само секс" - 10 точки 3. Всеки път - 9 точки 4. "Обречи ме на любов" и "Не знаеш", с Малина - 7 точки 5. "Луд ме правиш", с Ванко 1, "Черните очи", с Малина, "Как боли" - 6 точки Участваха 33 песни. От 14.06.2020 г. от 18:18, Slavi каза: Top5 Азис 1. Никой не може/Обичам те 2. Жадувам/Знам, че боли 3. Целувай ме/Как боли 4. Дай ми лед/Някой ден 5. Сен тропе/Казваш, че ме обичаш. @Slavi, защо ридаеш? Вкара Как боли в играта! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Топ 5 САШКА ВАСЕВА 1. Левовете в марки - 21 точки 2. Георги - 20 точки 3. Happy Birthday - 13 точки 4. Хитът на сезона - 10 точки 5. Коте - 7 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ууу Камчьотка 1. Залеза и зората 2. Къде си ти 3. Приказен сън 4. Ти си 5. Името ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Любимите ви песни досега: Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е" и "Обичаш другата" Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - Хиляди жени" Джордан - Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - ??? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Искаш да се върна 2. Фалшива кожа 3. Стрелките спират 4. Така ми липсваш 5. Ти си виновен/Вярвах ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Галена топ 5 1. В твоите очи/Тихо ми пази 2. Спри ме/С кое право 3. След раздялата/ За последно 4. Моро му/Дявола ме кара 5. Дай ми/Гив ми лов Алисия топ 5 1. Твоя тотално/Щом ме забележиш/Познавам ли я 2. Палиш/Твърде грубо 3. Имаме ли връзка/Важно ли ти е 4. Добре ти беше/На ти ми говори 5.Не си ти/Мистър грешен/, Двойно повече Най трудно ми беше при Ася. Искам да включа поне още 10 Топ 5 Джина Стоева 1. Пясъчен часовник 2. 100 жени 3. До кога 4. Една новина 5. Нека те боли Магапаса топ 5 1. С половин сърце/Пак си жива 2. Замълчи / Разделени 3. Без любов / Не искам 4. Момичето/ Искам те 5. Без теб / Колко ми липсваш И тука много любимо! @asylum, сорка. Знам, че не обичаш да се връщаш назад, но трябва да наваксам пропуските 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Камелия: 1. Ти си 2. Залеза и зората 3. Стрелките спират 4. Изпий ме цялата 5. Името ти Като цяло, много трудно.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 часа , Slavi каза: Галена топ 5 1. В твоите очи/Тихо ми пази 2. Спри ме/С кое право 3. След раздялата/ За последно 4. Моро му/Дявола ме кара 5. Дай ми/Гив ми лов Алисия топ 5 1. Твоя тотално/Щом ме забележиш/Познавам ли я 2. Палиш/Твърде грубо 3. Имаме ли връзка/Важно ли ти е 4. Добре ти беше/На ти ми говори 5.Не си ти/Мистър грешен/, Двойно повече Най трудно ми беше при Ася. Искам да включа поне още 10 Топ 5 Джина Стоева 1. Пясъчен часовник 2. 100 жени 3. До кога 4. Една новина 5. Нека те боли Магапаса топ 5 1. С половин сърце/Пак си жива 2. Замълчи / Разделени 3. Без любов / Не искам 4. Момичето/ Искам те 5. Без теб / Колко ми липсваш И тука много любимо! @asylum, сорка. Знам, че не обичаш да се връщаш назад, но трябва да наваксам пропуските 😁 Еее, чак толкова назад няма да се върна, не пазя сметките До седмица назад приемам. Ама се чувствай свободен да си споделиш, това е и тема за дискусии и припомняне на песни. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Сигурен съм, че всеки от вас има поне 5 любими песни на Вечната РУМЯНА! 1 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Без теб/Две очи разплакани 2. Само с теб/Колко те обичам 3. Вечната обич/Камбаните звънят 4. Сладката Нина/Чук чук 5. Ало, такси / Завърни се море 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Без теб Вечната обич Две очи разплакани Само с теб Сладката Нина 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 @Dominatora, ти си! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Грях е още да не е била т-рекс Джен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Willy каза: Грях е още да не е била т-рекс Джен! Когото споменем, не след дълго се появява! Бисквитките дебнат! Но Т-рекс Джен може да ги изяде, преди да се усетим! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1.Искаш или да 2.Искаш да се върна 3.Целувай ме 4.Ти си виновен 5.Приказен сън 1.Вечната обич 2.Само с теб 3.Забрави ме 4.Две очи разплакани 5.Колко те обичам 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Камелия Топ 5 1. Залезът и Зората - 31 точки 2. Ти си - 20 точки 3. Къде си ти - 15 точки 4. "Искаш да се върна", със Сакис Кукос - 14 точки 5. Така ми липсваш - 13 точки Интересно, че Луда по тебе събра скромните 2 точки Участваха общо 30 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 1. На шега 2. Панталона 3. Ало, такси 4. Мина мамина 5. Тик-так Обичам да живея, Чук-чук, Сладката Нина и още много други весели песни! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1 Колко те обичам 2 Без теб 3 Тъгувам аз 4 Завърни се море 5 Вечната обич Трудно ми беше да избера само 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 1. Тъгувам аз 2. Забрави ме 3. Завърни се, море 4. Само с теб 5. Две очи разплакани 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Румяна и повечко мога да спомена: 1.Панталона 2.Остър завой 3.Ти си лош 4.Феномен 5.Две очи разплакани/Само теб си имам на света/Камбаните звънят Каква хубава дискография! И закачливи, и денс, и балади.... Като малък много не слушах, но жалко, че не е успяла жената да реализира разкошното денс парче Ти си лош и хита Феномен, която и без клип къртеше, то и във версията на Весела беше така. asylum що след това да видим и кои са любимите ни хитове на Весела или май вече гласувахме за нея. То и при нея ще е трудно, но..... 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 На Румяна песните, които не харесвам, се броят на пръстите на едната ръка. Топ 5: 1. Завърни се, море (по-тъжна и метафорична балада в чалгата за мен няма) 2. Две очи разплакани 3. На шега 4. Налей ми вино 5. Луда глава 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Чакаме Орнела скоро! А Емилия дано да е последна, там топ 5 не мога да сглобя по смъртно, ще се колебая между 20 за първото място... Румянче не я помня и й знам твърде малко песни, така че съм пас. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 часа , DevilWish каза: Румяна и повечко мога да спомена: 1.Панталона 2.Остър завой 3.Ти си лош 4.Феномен 5.Две очи разплакани/Само теб си имам на света/Камбаните звънят Каква хубава дискография! И закачливи, и денс, и балади.... Като малък много не слушах, но жалко, че не е успяла жената да реализира разкошното денс парче Ти си лош и хита Феномен, която и без клип къртеше, то и във версията на Весела беше така. asylum що след това да видим и кои са любимите ни хитове на Весела или май вече гласувахме за нея. То и при нея ще е трудно, но..... Ти си лош! Остър завой! Отново показваш вкус! Весела не се е падала все още, очакваме и Палавото око преди 1 час, Blueberry каза: Румянче не я помня и й знам твърде малко песни, така че съм пас. Добър повод да се запознаеш с творчеството й! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ти си лош Тъгувам аз Забрави ме Ало, такси Камбаните звънят преди 20 часа , asylum каза: Камелия Топ 5 1. Залезът и Зората - 31 точки 2. Ти си - 20 точки 3. Къде си ти - 15 точки 4. "Искаш да се върна", със Сакис Кукос - 14 точки 5. Така ми липсваш - 13 точки Интересно, че Луда по тебе събра скромните 2 точки Участваха общо 30 песни. Луда по тебе е любима по подразбиране, не е нужно да я класираме допълнително Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Lelqtian каза: Ти си лош Тъгувам аз Забрави ме Ало, такси Камбаните звънят Тамън щях да пусна резултатите и получих известие, че си писал! Допреброявам и... Заради теб отпадна Панталона ТОП 5 РУМЯНА 1. Две очи разплакани - 15 точки 2. Без теб - 14 т. 3. Тъгувам аз - 12 т. 4. "Само с теб" и "Вечната обич" - 11 т. 5. "Завърни се, море" и "Забрави ме" - 10 т. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.