Jump to content


Online: Крисия Д. - Кралицата


Препоръчани коментари

Симпатична ми е, но за съжаление това май й е най-слабата песен. Да не говорим, че отсвирът е 1:1 с този на "За патрона", а във видеото имах чувството, че на моменти Полина се е завърнала.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Единственото, което се усеща е, че тая трябва да спре да дава пари по клипове, които хем трудно събира, хем файда от тях няма. Да се откаже преди да се е охарчила тотално. Нито привлича по някакъв начин, нито има някаква харизма, единственото нещо беше , че преди години Галин я ползваше да се мляскат в една песен, за да опровергае слуховете, че е педал. Никакъв усет за песни, има глас и до там - по кръчми, пиано барове и т.н. може да се реализира, но нищо повече. Да се спре. Като гледам не е проститутка като оная Наталия, която инвестира в тия клипове със съвсем различна цел, така, че нека се спре и се насочи към пеене по барове, кръчми или други заведения. Тоя отсвир сме го чували, тоя текст сме го пяли, и тоя замък сме го гледали. Последно при Емануела, но целта тук е да се сравни с Гери-Никол. Което няма да стане, щото клипа е само няколко хиляди по-евтин, нали...

Link to comment
Сподели в други сайтове

По принцип много харесвам Крисия и песни като "Кажи ми да", "Имам изненада" и особено "Старите играчки" са си попадения. И все пак виждаме, че когато компанията не залага на дадето име и нямаш екип до себе си, който да изпипва всичките ти проекти, е много трудно да станеш масово разпознаваем и забележим. Веднага правя сравнение с Джулия, която стана популярна благодарение на Пашев и лансирането от Пайнер. Крисия е супер талантлива, но и липсва правилния екип, който да прави песни, които и отиват на нея самата. Тази песен не ми допада никак. След "Старите играчки", която си беше потенциален хит, тази бледнее. Нека следва този стил и да прави повече неща с Кишев. Трябва повече амбиция, продукция и лансиране, с които би мога да се забележи повече, защото Джулия не е в никакъв случай по-талантлива или по-харизматична. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...