Сашо Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Хаха, яко. Еми мисля, че това категорично доказва, че изпълнителите са спрели да купуват гледания. То не може предната й песен да издъни 20 млн. за отрицателно време и след няма и година да има почти 40 млн, а следващата (която не е чак толкова лоша btw) на третата седмица след премиерата да прави по-малко трафик от "Хулиган" на Джена. ...Другата оборотна певица от фирмата – Галена, врътна кофти номер на шефа си. Тя реши, че ще работи само 3 дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. През останалото време искала да бъде със семейството си и да възпитава сама синовете си. Така тя се разписва с едва 12 участия на месец, което е нищожно за топ изпълнителка като нея. :1000 (29): На Галенче 'ич не й дреме, тя диктува правилата в тая селска фирма. Ма не е вярно това за Галена. Предната седмица пя във вторник тук при нас. Днеска съм Джулия, да я видим моята съгражданка. На Гера новата не е много хитова, яка е, но пред Направо ги убивам е едно нищо. Направо ги убивам и до сега я спукват в дискотеките, а и там са 2 от най-силните имена - Килата и Гери. Гера ако не е фт. с някой прави около 15 млн. Ако се включат и други в песента , отиват към 25/30- 40 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ма не е вярно това за Галена. Предната седмица пя във вторник тук при нас. Днеска съм Джулия, да я видим моята съгражданка. Не е вярно, разбира се. Искала да възпитава синовете си А таз Джулия не става за нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ма не е вярно това за Галена. Предната седмица пя във вторник тук при нас. Днеска съм Джулия, да я видим моята съгражданка. Да кажеш дали чуждите песни, които пее във втората част, са на лайф запис, че на мен така ми се стори като бях на участието ѝ преди 1 месец. Супер много ме кефи, но ако са лайф записи егати излагацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Не е вярно, разбира се. Искала да възпитава синовете си А таз Джулия не става за нищо. За много неща става.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Какво стана с Мария Петрова? Жива ли е и къде е? Май само фолклорни проекти пуска- Какво е нахалствала Дианата... Била потресена от наглостта и грандоманията на Луна, сега разбрала, че се провъзгласила за Президент, не я ли било срам. И после в коментарите я нареждашще, защото хората я питаха не са ли били приятелки, след като са били в една фирма. Каза, че ЛуДа на някакъв концерт излязла да оспорва награда на Диана, че била нагласена, публиката освиркала Луна, блябля простотии. И все пак хората яха учудени, че след толкова години изобщо проговаря, досетиха се, че завижда на актуалността й, бидейки отдавна в забвение. Някой се чудеше откъде Луна има толкова пари и апартаменти, на което Диана отвърна "ооо, това е една много дълга история, която някой друг път ще ви разкажа. Учудвам се, че изобщо съм я допуснала в приятелите си във фейсбук, веднага ще я блокирам". Разбира се, аз го снимах и пратих на Президента, която отвърна изненадано "Беше добър човек, жива и здрава да е"! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ма не е вярно това за Галена. Предната седмица пя във вторник тук при нас. Днеска съм Джулия, да я видим моята съгражданка. Галена в няколко интервюта вече подчертава, че не поема толкова участия като едно време заради децата си и умората. В последното интервю каза, че дните за веселие и празник са именно четвъртък, петък и събота. През останалото време трябва да се учи и работи. Предполагам прави някакви изключения особено сега през лятото, щото е отпускарски сезон. Ако поемаше всички покани за участия, щеше да номер 1 в класацията за най-много изяви, а тя там миналата година мисля, че дори не беше в топ 3. (Кака Кели да припомни класацията). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Спрете с това делене и сравнения на краищата в България. Обичайте страната ни като цяло, защото заради това деление и липса на сплотеност, ограбват народа ни вече 30 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Вторник новата песен на Илиян Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Вторник новата песен на Илиян Женската Кали, с песен през месец. Когато Андреа бълваше така, не й смогваха и плюеха, а сега някакви отчаяни опити да уцелят хит правят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Женската Кали, с песен през месец. Когато Андреа бълваше така, не й смогваха и плюеха, а сега някакви отчаяни опити да уцелят хит правят. Поне Андрюш бълваше мегахитове и неща с различно звучене от целия бранш тогава. А тези двамата само си дават парите на вятъра... луузъри А Диана и черните гринговци не я щат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Спрете с това делене и сравнения на краищата в България. Обичайте страната ни като цяло, защото заради това деление и липса на сплотеност, ограбват народа ни вече 30 години. Искаш да кажеш 74. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Гледах някакъв клип Музикална Еволюция на Таня Боева...мамка му какви хубави песни е имала, а от 2010 насам само шитни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Гледах някакъв клип Музикална Еволюция на Таня Боева...мамка му какви хубави песни е имала, а от 2010 насам само шитни То не е само тя така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Тази песен не излезе ли преди 2-3 седмици само че в други канали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Абе според вас Здравко Мандаджиев гей ли е? :1000 (29): Уж е женен и има дете, ама отвсякъде ми бие на мека китка .. гледайте какви са пози :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BkrtXpOle2m/?ta...avkomandadzhiev и още доста подобни фотоси има Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Абе според вас Здравко Мандаджиев гей ли е? :1000 (29): Уж е женен и има дете, ама отвсякъде ми бие на мека китка .. гледайте какви са пози :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BkrtXpOle2m/?ta...avkomandadzhiev и още доста подобни фотоси има То му личи няма поводи въопще за съмнения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Гледах някакъв клип Музикална Еволюция на Таня Боева...мамка му какви хубави песни е имала, а от 2010 насам само шитни Tези са добри: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Когато си класи над дъщерята на идолката на майка ти. СИМОНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Когато си класи над дъщерята на идолката на майка ти. Земеш да се изразяваш по като за народни хора, че това прозвуча като "на чинка му, леля й, баща й - дядо му". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Земеш да се изразяваш по като за народни хора, че това прозвуча като "на чинка му, леля й, баща й - дядо му". Хахахах, нямаше как иначе да достигна до това, което исках да кажа. Таня имаше грамадански хитове, дори и кавърите са й топ. Ето на тази не намирам оригинала. Толкова ли не могат да направят едно мелодично парче днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Земеш да се изразяваш по като за народни хора, че това прозвуча като "на чинка му, леля й, баща й - дядо му". Кажи ми твоят безпогрешен гей-радар какво казва за З.М. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Кажи ми твоят безпогрешен гей-радар какво казва за З.М. Пендел отвсякъде. Дори не кликнах на линка, дето си постнал. Този ми е ясен, откакто се е пръкнал в Пайнер. Защо, харесва ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Пендел отвсякъде. Дори не кликнах на линка, дето си постнал. Този ми е ясен, откакто се е пръкнал в Пайнер. Защо, харесва ли ти? Не бе, мило. Просто винаги съм го мислел, че е от другия бряг, но наскоро разбрах че се е оженил и има дете и ми стана странно, но сигурно е за параван. Горката му женица. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Не бе, мило. Просто винаги съм го мислел, че е от другия бряг, но наскоро разбрах че се е оженил и има дете и ми стана странно, но сигурно е за параван. Горката му женица. 100%. Няма лошо. Ако детето наистина е негово, поздравления за него. Но този никакъв параван не може да го скрие - той крещи "Сакам да го лапам". Аа иначе няма да се учудя ако в близко бъдеще жените почнат да се задомяват с гейове и да имат деца от тях - тоо натам е тръгнало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 100%. Няма лошо. Ако детето наистина е негово, поздравления за него. Но този никакъв параван не може да го скрие - той крещи "Сакам да го лапам". Аа иначе няма да се учудя ако в близко бъдеще жените почнат да се задомяват с гейове и да имат деца от тях - тоо натам е тръгнало. Смаза! :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари