Jump to content

Препоръчани коментари

нека да ги вземе. Но инфото че ги е взела откъде е. Нещо не се намира информация . Която и да вземе 100 бона от риалити ще я поздравя. Не всяка е Преслава обаче. За нейните защо никой не спори. Защото 2 месеца хонорара и обиколи нет медиите. Защо за Кама не пишат. Щото взима 15 и никой не би си хабил медията за подобни хонорари. Гадно ли е лелка. Много ли ти е гадно. Малко ти е

Орлин е взел 50 бона. Стига лъгахте вече. Спрете се

Слави защо му се връзвате на оня с “Диагноза ...” Кама колко хонорари взима. Всички знаем кои са най-платените чалгаджийки по риалититата , та той нека си говори , нека си пише. Гласът на България свърши и вече Кама абсулютно никъде я няма, не че я имаше де. За нея повечето знаят, че вече е спряла музикалната си кариера още като напусна Пайнер и с хит и без хит тя си остава вече залязла!

Слави защо му се връзвате на оня с ”Диагноза ...” Кама колко хонорари взима. Всички знаем кои са най-платените чалгаджийки по риалититата , та той нека си говори , нека си пише. Гласът на България свърши и вече Кама абсулютно никъде я няма, не че я имаше де. За нея повечето знаят, че вече е спряла музикалната си кариера още като напусна Пайнер и с хит и без хит тя си остава вече залязла!

Ами нали знаеш че докато не започне другия сезон на гласа, стария ще ни досажда с какви ли не глупости само и само да се пише за особата и. Утре и от Мадона за по кадърна ще я обяви. ОбиЧам да му разбивам мечтите на пух и прах.

Концерт на Глория в град Попово:

gloria.jpg

OMG, каква е това чудо бе? Това село, град или мегаполис е? Напомня ми турнетата на Пайнер отпреди 12 години.

gloria.jpg

OMG, каква е това чудо бе? Това село, град или мегаполис е? Напомня ми турнетата на Пайнер отпреди 12 години.

Уоу. Наистина много добре за сам изпълнител. Колко ли народ има.

Хонорари от 2 брадъра, Капки, Пей с мен, Гласът и 4543344 концерта и участия. Общо искарани пари от чалгата - 10 трильона. Кой като Деса :lol:

В „Пей с мен” бяха без хонорари. За това Рени им отказа :1000 (29):

А на нея пак ще и се наложи да готви в ефир скоро :whistling:

Попово е градче, а не село, ако така си мислиш.

Попово е градче, а не село, ако така си мислиш.

Знам, но е от селски тип, а виж колко народ се е събрал - сигурно, колкото в Пловдив на концерта за РД. За сраванение с Варна от миналото лято пък изобщо да не става дума.

Анелия вече има близо 100 000 стрийма общо в Спотифай. Първата стрийминг кралица от Пайнер там. :girl_witch:

Престанете с тоя spotify вече...

Там 95% от българите слушат каквото им пусне приложението, защото не са си платили за "премиум" профил. А алгоритъмът на приложението им пуска това, което е най-подходящо и сродно на това, което са искали, но не и задължително него. С една дума, колкото си по-"успешен" там, толкова по-лесно ти е да ставаш "успешен"... : )

Престанете с тоя spotify вече...

Там 95% от българите слушат каквото им пусне приложението, защото не са си платили за "премиум" профил. А алгоритъмът на приложението им пуска това, което е най-подходящо и сродно на това, което са искали, но не и задължително него. С една дума, колкото си по-"успешен" там, толкова по-лесно ти е да ставаш "успешен"... : )

Не всички го използват от телефон.

На 20ти в Автограф ще гостуват Лазар и Гергана.

Най-после интересни гости, не Татяна.

На 20ти в Автограф ще гостуват Лазар и Гергана.

Най-после интересни гости, не Татяна.

Страхотно интересни. Пич, който си нарисувал веждите сам с маркер и Гергана, която има 2 - 3 песни за 20 години :1000 (29):

Да, има песни, които харесвам. А за какви постижения говориш? Да не е открила някое ново лекарство?
Няма нужда да се правиш на по-дарк, отколкото си... Говоря за постижения в съответния музикален стил, в който всяка от тях се изявява - в случая попфолка.

Поне сподели кои песни ти харесват, че взе да ми писва от хонорарите на Деса и Кама в "Гласът на България"!

gloria.jpg

Ако беше с вход, нямаше да е толкова пълно - не за друго, а защото българинът в провинцията не обича много да плаща за концерти.

Но все пак Глория е име и е нормално да се събират хора - някои от тях тач за първи път я виждат, нормално да им е интересно.

Страхотно интересни. Пич, който си нарисувал веждите сам с маркер и Гергана, която има 2 - 3 песни за 20 години :1000 (29):

Лазар тренира и изглежда много добре, освен това е доста позитивен образ, не е с пошло, селско или кифленско излъчване.

Гергана отдавна не е гостувала, дано разкаже нещо различно, за някой нов проект - съдейки по коментарите под общата им песен с Лазар, хората са се затъжили за нея. За съжаление тя не успя да развие след Токича кой знае каква кариера, няма го просто този нюх, но нека не забравяме между 2004 и 2007 как мачкаше на турнетата, беше любимка на децата дълго време, танцуваше, пееше на живо, и то не зле. Иска се просто да прави хитове, някой да я насочва правилно. А и според мен тя е на моменти и е доста меланхолична, като изпадне в дупка. Не е гадна кучка като колежките си, за да оцелее в тая джунгла.

Гергана има около 100 песни за 15 години. :)

Гергана има около 100 песни за 15 години. :)

То и Сашка Васева сигурно има 40 албума, но :3fdb8960598fa63e:

Няма смисъл дори да се обяснявам и изреждам. 20 години... Вие я изкарахте наборка на Глория. :1000 (29):

Гергана по често гостува в Автограф отколкото песни пуска. Яд ме е. Поне по 2 на година може да прави. Едно време я намирах за пошла и посредствена но сега я предпочитам пред повечето скучубри.

Мисля, че този път Джена направи хит. :Vishenka_05: До дни ще мине Галена, а излезе две седмици след нея.

Михов и Алисия във FacingTheSun? :1000 (6):

Майкоу, много яка песен . Алисия е уникалаа.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...