Jump to content

Препоръчани коментари

Ти за друго не ставаш освен ДГД!

Оо,за много неща ставам.А и + това изречението ти е граматически грешно.Срамота Джиги!

Оо,за много неща ставам.А и + това изречението ти е граматически грешно.Срамота Джиги!

Що да е грешно?

"Ти за друго не оставаш освен да го духаш". Къде е грешката?

Що да е грешно?

...освен за духане или да духаш.

Що да е грешно?

Остави го! Прави се на важен и остроумен ама не върви. Пълен палячо

Остави го! Прави се на важен и остроумен ама не върви. Пълен палячо

Аз съм си важен и остроумен,Джиги.Не съм опрял до казината за пари,значи смятай. :girl_witch:

Аз съм си важен и остроумен,Джиги.Не съм опрял до казината за пари,значи смятай. :girl_witch:

Имам си хубава работа, баща ми си печели много добре. Аз в казината ходя да се забавлявам. Ако мямах пари, как ще си позволя како Радке ( зъба) . Много си зле

Имам си хубава работа, баща ми си печели много добре. Аз в казината ходя да се забавлявам. Ако мямах пари, как ще си позволя како Радке ( зъба) . Много си зле

Естествено! Изключително престижно е да работиш като барман в заведение,което само ти и персонала знаете.Сбъднал си една от моите мечти! Иначе как ще си позволиш,много лесно,бе,Джиги фон Чехльо,залагаш по левче,което нищо чудно да си намерил като ресто в автомат за кафе. :girl_witch:

Естествено! Изключително престижно е да работиш като барман в заведение,което само ти и персонала знаете.Сбъднал си една от моите мечти! Иначе как ще си позволиш,много лесно,бе,Джиги фон Чехльо,залагаш по левче,което нищо чудно да си намерил като ресто в автомат за кафе. :girl_witch:

Излагаш се смешнико, излагаш се

Излагаш се смешнико, излагаш се

Казах ти Джиги,ти се излагаш с казината,не аз.Аз не съм виновен,че и в София не можеш да успееш. :1000 (19):

Защо му викате Джига ?? Ахахах
Мой патент!

Джига-Рига, Джиджи, Джинджифилче, Джиго...

По същия начин мегастарката стана Кайо и Кайче! :3fdb8960598fa63e:

Подхожда им невероятно!

Казах ти Джиги,ти се излагаш с казината,не аз.Аз не съм виновен,че и в София не можеш да успееш. :1000 (19):
Готова съм да приютя Джиджонко у дома в София, само да се сдобия с още един Иванов поданик във форума! :Vishenka_05:

Готова съм да приютя Джиджонко у дома в София, само да се сдобия с още един Иванов поданик във форума! :Vishenka_05:

Сакън! Ще вземе да опраши мъжа ти,то принципно от веднъж педераст не се става ама знаеш ли??

По-добре Кити

Омг :mf_surrender:

Сакън! Ще вземе да опраши мъжа ти,то принципно от веднъж педераст не се става ама знаеш ли??

По-добре Кити

Джоко е по-колоритен, от Кита ме заболява главата! :1000 (29):

Джоко е по-колоритен, от Кита ме заболява главата! :1000 (29):

Нима те е страх,че ще вземе престола ти? Сигурно ще те кара да я къпеш,защото я е страх да не се подхлъзне в мократа баня! :3fdb8960598fa63e:

• Haha 1

Ти тъп ли си или да? Цял форум разбра от къде сън само ти не!

Ти тъп ли си или да? Цял форум разбра от къде сън само ти не!

Ами да де,Джиги,нали това казвам.Не си успял в родното си място и сега се пробваш в София отново неуспешно..

Ами да де,Джиги,нали това казвам.Не си успял в родното си място и сега се пробваш в София отново неуспешно..

:roll1: :roll1: :roll1: :1000 (10):

Джиги нали е от Панагюрище и сега е в София?

Той си живее в Панагюрище. Не е тръгвал да успява или да бачка в София.

Той си живее в Панагюрище. Не е тръгвал да успява или да бачка в София.

Пресвета Дево Мария! В каква дълбока заблуда съм живял,мислех си че Джиги е на гурбет в София,тцтц,ужас. :1000 (29): :1000 (29):

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...