Jump to content



Гласът на България


Препоръчани коментари

Тази вечер от 20:00 часа.

 

С нови правила, зашеметяваща сцена и много изненади най-гледаното музикално риалити обещава да разбие представите за шоу

Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ започва в ефира на bTV тази неделя, 18 февруари, с изцяло обновен декор и любимите на зрителите треньори и водещи. След успеха на четвъртия сезон, за втора година хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ ще има ключова роля в предаването. Те ще водят талантите по пътя към успеха и наградата от 50 000 лв., но и ще имат присъствие на сцената на „Гласът на България“ като изпълнители. Двамата ще демонстрират своя музикален талант още в пилотния епизод, за който са подготвили ново авторско рап парче.

Утвърдилите се като най-успешни треньори в „Гласът на България“ – Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, ще седнат отново в култовите червени столове и ще влязат в оспорвана надпревара, за да привлекат в своя отбор най-добрия глас на България за 2018. В сезон пет всеки един от тях ще може да заведе на финал не трима, а четирима от участниците, за които се е преборил.

 

Още в пилотния епизод в българското издание на най-гледаното музикално риалити зрителите ще станат свидетели на невиждано досега шоу, много качествена музика и моменти, предизвикващи сълзи и смях. Треньорите ще използват специално подготвени номера и реквизит от „оръжия“, за да привлекат в своя отбор най-добрите гласове, сред които атрактивно женско трио, участничка, кръстена на рок легендата Джанис Джоплин, младо момиче от Русия, което ще просълзи треньорите, момче, което ще се събере виртуално с майка си, благодарение на предаването, както и изключително изпълнение на класиката „Седем пъти“ на Васил Найденов.

 

Битката между треньори и участници ще се случи на изцяло обновения декор на „Гласът на България“, който ще даде на зрителите усещането, че са на сцената заедно със своите любимци. Символът на предаването – ръката с микрофон, отново ще бъде акцент, но тази година фигурата ще бъде очертана с LED осветление, което сменя цвета си и по този начин става естествена част от цялостната визия на всяко изпълнение. За първи път в сезон 5, когато треньор натисне емблематичния червен бутон и по този начин изрази интереса си към даден участник по време на кастингите на тъмно, пред него ще се освети пътека от видео стена с името му. „V“ – римската петица, символ на сезон 5, е заложена в основата на декора, а бекстейджът (т. нар. waiting area) е с изцяло нов интериор, който създава усещането за уютно, цветно и елегантно място.

Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV от 18 февруари и ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 89
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много тъпо направено шоу. От четиримата журиращи единствено Лечев има някаква тежест. Поли е скандално лигава и глупава, Графа винаги ме е дразнил, а не знам Камелия как би дала съвет за пеене при положение, че не може да пее.

И през годините няма нито един реализиран артист от този формат. Цирк.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много тъпо направено шоу. От четиримата журиращи единствено Лечев има някаква тежест. Поли е скандално лигава и глупава, Графа винаги ме е дразнил, а не знам Камелия как би дала съвет за пеене при положение, че не може да пее.

И през годините няма нито един реализиран артист от този формат. Цирк.

Кат шса прайш на мн отворен, цитирай един реализиран артист от който и да е бг формат.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Реализирани има като имена, но рядко са победители. По-скоро са отказали се или отпаднали преди финала. Тита, Гери-Никол, сега тоя Арти са от X Factor, Роксана мангасарката е от "Гласът на България", но преди това беше при Слави в "Стани поп-фолк звезда", абе има някакви реализирани.

Жана е била победител, но никой не може да изреди 3 нейни заглавия, обаче всеки знае, че е наркоманка. Не се е реализирала по никакъв начин. Тома от Мusic Idol издаде един албум и замря.

По-назад в годините имаше едни Аксиния, Жоро (не тая дружката на Лозанова, друг), Лилана, изкараха по 1-2 песни, те бяха от Star Academy.

Абе с една дума - никой не се реализира сериозно.

Най-сериозна е Гери-Никол, Тита, Дара не я знам дали беше във Factor-а, май да.

 

Но не са победители.

 

Ама то и в световен план е така, къде са Misha B, Connor Maynard, Little Mix от XF UK , в на майка си..

И там така - по 2-3 песни, Connor само изкара албум и замря и той.

 

Вижте, не за виси от риалитита. Зависи от парите ти. Като ги имаш, не ти трябва риалити. Трябват ти пари.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Little Mix са супер успешни, Конър пък е може би най-успешният кавър изпълнител в YouTube, но личната му кариера не потръгна. И все пак изкарва повече пари от някои посредственици със солова кариера и продуценти :D

 

Има много реализирани български изпълнители от формати, то в последно време са само такива. Гери-Никол, Дара, Тита, Алекс и Влади, Кристиан Костов, Скандау... ако не слушате много бг поп, може да кажете "кои са тия", но за масовия слушател са популярни имена и имат своите популярни песни.

 

В световен мащаб - само One Direction казваш и това е. Камила Кабейо в момента мачка световния пазар, тя също е от X Factor.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клоун :mf_surrender:

 

Много се радвам за това момче, че отиде при Кама. Страхотно пее.

Тя винаги и такава. Грам вкус няма.

Момчето пее много добре, но по-скоро беше за Лечев или Графа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чата и спама спипат сега! После следва наказание!

Щом ти казваш може :Vishenka_05:

По темата.Освен напудрена Кама друго не виждам.Пак гледа умно все едно знае тоновете :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Стремят се да разчупят формата, обаче сценария е много измъчен..много преиграват чак дразнят-скачане, викане...а и водещите са адски противни... пропускам ги като предните сезони

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...