Jump to content

Препоръчани коментари

преди 36 минути, asylum каза:

Гюра и Преса почти дума не обелиха за концертите си. Гюр дори интервюта не дава със своя аутизъм - и пак успя. 
Жалко.

Гюр с един постер-реклама в инста и фейсбук разпродаде зала 1 на НДК за 9-10 месеца, Преслава с пост в двете плтформи и някаква смешна 35 секундна рекламка на бял фона по ТВ Планета с 5К зрители на ден за 9-10 месеца разпродаде Арена 888. Галена само с реклама продаде 70% от Арена 888 за 2-3 дни.

Рени 11 месеца обикаля де що има предаване, спами като луда, нови песни пуска, платени реклами във фейса и пак не може да направи рентабилен (дори не пълен) концерт.

Ама така е. Тя няма активна кариера за масите от 2005-2006-та. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Runevski каза:

Ама как е възможно да се стигне до този провал на Преслава? Та нали е най-най цял живот. Толкова ли не може август месец да събере желаещи за концерт в топ морска дестинация като Созопол, когато е пълно с летуващи отвсякъде? С тези гледания и последователи трябва да може да събере дори в селата с 5 човека, защото се предполага, че околията ще се изсипе за тази неземна звезда. И то барабар с Теа Тайрович. Смешни оправдания. Освен това не може да не е имало стотина човека с билети, както имаше на Галена. Но тя все пак си направи концерта, въпреки всичко. Обаче огромното его на Преслава не и позволи да излезе пред толкова малко хора и подви опашка. 

А относно скрийншотовете - казах “те не направиха никаква рекламна кампания”, като визирах организаторите, а не организаторите и Рени, ако това си разбрал. Нормално, че тя ще си напомня за концерта където може. То това остава, и тя да не не обели дума.. Добре, че го направи, иначе и 1К билета нямаше да има.

Кои точно са организаторите ако си ти самата, и от къв точно зор някой друг трябва да ти рекламира концерта?

Сподели в други сайтове

От 9.10.2025 г. от 22:36, Lelqtian каза:

Поправено. Татяна може да е посерка, но има повече фенове тука у форумо от еклеРени, която сама се налага да ролплейва като единствения си фен. 

Татяна поне може да напълни зала със своите екскременти. Рени със своите "хитове" и "почитатели" - не може.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Кои точно са организаторите ако си ти самата, и от къв точно зор някой друг трябва да ти рекламира концерта?

Кренвирши "Кен", Суджук "Смядово" и сладкарски цех "Орангутан".

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не виждам поле за съпоставка между Преса и Рени. Откак Преса се е пръкнала на музикалната сцена е в пъти по успешна от Рени /още 2004-та "Нямаш сърце", "Обичам те" и "Горчиви спомени" са по-големи хитове от "Вик и зов", да не говорим как "Обичам те" е номинирана за песен на годината на "Нов Фолк" на едно с мегахитовете на Анелия, Ивана и Глория, защо ли не виждам Рени номинирана в тази категория за наградите през 2004-та?!, а след "Дяволско желание" и до днес е просто смешно да се сравняват успехите на двете.../, Пак питам Рени коя зала ще напълни след този провал? Щото Арената с 15 хилядната публика на Преслава > трите концерта на Рена в НДК откъм брой публиката.

Планета ТОП 100 - годишна класация за 2004-та година:

1. Ивана - "Шампанско и сълзи"
2. Анелия - "Искам те"
3.  Глория и Азис - "Не сме безгрешни"
4.  Ивана - "Като на 17"
5. Емилия и Нидал Кайсар - "Безумна любов"
6. Райна - "Ти ме лъжеш най-добре"
7. Гергана - "Както преди"
8. Есил Дюран - "Ако се върнеш"
9. Вероника - "Искам те завинаги"
10. Ивана - "Освободете дансинга"
11. Анелия - "Не знаеш"
12. Магда - "Нямам душа"
13. Камелия - "Стрелките спират"
14. Преслава - "Нямаш сърце"
15. Малина - "Леден свят"
16. Гергана - "Губя те бавно"
17. Амет - "Белгийски вечери"/ "Джамовете"
18. Валя и Жоро Любимеца - “Не се променяй”
19. Емилия - "Хайде на купона"
20. Анелия - "Обичай ме"
21. Есил Дюран - "Луда съм, че те обичам"
22. Тони Дачева и Найден Милков - "Игра на любов"
23. Вероника - "Слушай ме, любов"
24. Мария - “Всичко си ти”
25. Райна и Константин - "Тежка диагноза" 
26. “Осем, Оем” - “Осем, Осем”
27. Гергана - "Гасна по теб"
28. Коста Марков - “Искам да остана буден”
29. Мая и Магапаса - "Ще остана"
30. Райна - "Хиляди жени"
31. Глория - "Присъда"
32. Мегамикс - "Планета Прима"
33. Даниела - "Друга съм"
34. Емилия - “Няма да тъгувам”
35. Глория - "Крепост"
36. Магда - “Утре късно е”
37. Татяна - "Страст в очите"
38. Даниела - "Все ми е тая"
39. Камелия - “Ти си виновен”
40. Люси и Рейхан - "Имам нужда от теб"
41. Марияна Калчева и Рейхан - “Хубав си, сладък си”
42. Малина - "Кажи обичам те"
43. Мира - "Докосваш"
44. Силвия - "Забрави ме"
45. Мая и Магапаса - "Научи ме"
46. Магда - "Море и суша"
47. Нелина и Ивайло Гюров - “Живея за теб”
48. Рени - "Вик и зов"
49. Нелина - "Твоите изгарящи очи"
50. орк. “Канарите” - “На празник и в делник”
51. Вероника - "Грешен сън"
52. Тони Дачева - "Още е рано"
53. Галя - Можеш ли"
54. Магда - "Случаен флирт"
55. Магапаса - “Момичето”
56. Весела - "Две съдби"
57. Люси - “Кристални сълзи”
58. Гергана - "Твоя бях"
59. Камелия - "Няма изход"
60. Мая - “Аз не вярвам”
61. Марияна и Виктория - "Полудявам сама"
62. Мария - "Твоя град"
63. Калия - "Под дъжда"
64. Малина - "Само ме обичай"
65. Славка Калчева - "Бяла роза"
66. Цеца Ражнатович - "Прляво, Прляво"
67. Веселин Маринов - "Рожден ден"
68. Глория - "Намери си майстора"
69. Есил Дюран - "Елмаз"
70. Мария - "Не ме лъжи"
71. Райна - "Студени"
72. Милко Калайджиев и Преслава - "Нежен рекет"
73. "Осем, Осем" - "Чуждите мъже"
74. Мария и DJ Джери - "Обичай ме така"
75. Емилия - "Ти замина"
76. Преслава - "Мили мой"
77. Рени - "Не мога без теб"
78. Надя - "Супер е животът"
79. Мая - "Еротика"
80. Глория - “Не заслужаваш”
81. Ивана - "Ти и той"
82. Емилия - "Забрави"
83. Преслава - "Тази нощ безумна"
84. Камелия - "Залеза и зората"
85. "Осем, Осем" - "Триумф на страстта"
86. Мира и Милко Калайджиев - "Плачещи очи"
87. Даниела - "Само с мен"
88. Малина - "Любовта е..."
89. Екстра Нина - "Айсберги"
90. Анелия - "Две тела"
91. Ивана - "Къв си ти"
92. Камелия - "Няма да ти кажа не"
93. Рейхан - "Ахмед"
94. Мария - "Край"
95. Глория - "Феникс"
96. Татяна - “Кажи ми ти”
97. Мария и DJ Джери - "Искаш да ме имаш"
98. Райна - "Загуби всичко"
99. Нелина - "Близнаци"
100. Ивана - "Стара история"

Класацията "ПЛАНЕТА ХИТ 100" е изготвена, благодарение на зрителските обаждания на телефон 088/ 16 76 и чрез SMS на номер 1676. За база служат заявките за хит в предаванията “Фен клуб” и “Планета Мюзик”, както и зрителските обаждания за любима музика през целия ден.

-------------------------------------------------------------------

Преслава в топ 15 в дебютната си година с песен БЕЗ видео клип, а с някаква смешна ТВ версийка. Рени едвам влиза топ 50 (на 48 място) с "Вик и зов".

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Какъв е този beef на Рени с Преслава - то не бяха изкарвания от твоя страна, че сръбския албум "Опа, опа" на Рени бил златен и по-продаван от "Не съм ангел", то беше псуване на Преслава за участието й в Пинк, сега гордо размятане на някакъв концерт, който не се е състоял. Пак питам Рени коя зала ще напълни след този провал? Щото Арената с 15 хилядната публика на Преслава > трите концерта на Рена в НДК откъм брой публиката.

За последния сръбски албум вадих от десетина различни източника информация и я показвах, такива бяха посочените там факти. Не ме е бъркала тогава Преслава, аз съм си коментирал статии за Рени. Никога не съм псувал Преслава също, както и не споменавам само нейния летен провален концерт, а казах за провалите и на други, за които се сетих тогава. Ето, забравих например да включа и Глория сред тях, за дето и падна някакъв концерт, дето тук се коментираше, че хората се чудят защо са им върнати парите без да се каже нищо. Така че явно нещо си втълпяваш. Иначе защо пак питаш, като аз вече съм казал - зала 3 е способна да продаде към днешна дата. А 15те хиляди на концерта на Преслава не са повече от хората на 3те концерта на Рени, а са напълно равни. Към онзи момент зала 1 събираше по 5К души и по толкова е имало и на трите. 

преди 57 минути, asylum каза:

Гюра и Преса почти дума не обелиха за концертите си. Гюр дори интервюта не дава със своя аутизъм - и пак успя. 
Жалко.

Къде ми сравняваш Глория и Преслава с Рени? Те си имат твърда фенска маса, която са подхранвали и поддържали постоянно. Рени загуби своята твърда фенска маса преди 15 години. 5 от тези 15 години тя дори е тотално неактивна. Преслава и Глория имат 1000 песни от 2013 до днес, Рени има 15 на кръст. Тя изобщо не се е опитвала да се изкачва до тяхната позиция в бранша. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Runevski каза:

А 15те хиляди на концерта на Преслава не са повече от хората на 3те концерта на Рени, а са напълно равни. Към онзи момент зала 1 събираше по 5К души и по толкова е имало и на трите. 

image.png.4c92fcd4930f3e23179f67ba3b7fea1d.png

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

Планета ТОП 100 - годишна класация за 2004-та година:

1. Ивана - "Шампанско и сълзи"
2. Анелия - "Искам те"
3.  Глория и Азис - "Не сме безгрешни"
4.  Ивана - "Като на 17"
5. Емилия и Нидал Кайсар - "Безумна любов"
6. Райна - "Ти ме лъжеш най-добре"
7. Гергана - "Както преди"
8. Есил Дюран - "Ако се върнеш"
9. Вероника - "Искам те завинаги"
10. Ивана - "Освободете дансинга"
11. Анелия - "Не знаеш"
12. Магда - "Нямам душа"
13. Камелия - "Стрелките спират"
14. Преслава - "Нямаш сърце"
15. Малина - "Леден свят"
16. Гергана - "Губя те бавно"
17. Амет - "Белгийски вечери"/ "Джамовете"
18. Валя и Жоро Любимеца - “Не се променяй”
19. Емилия - "Хайде на купона"
20. Анелия - "Обичай ме"
21. Есил Дюран - "Луда съм, че те обичам"
22. Тони Дачева и Найден Милков - "Игра на любов"
23. Вероника - "Слушай ме, любов"
24. Мария - “Всичко си ти”
25. Райна и Константин - "Тежка диагноза" 
26. “Осем, Оем” - “Осем, Осем”
27. Гергана - "Гасна по теб"
28. Коста Марков - “Искам да остана буден”
29. Мая и Магапаса - "Ще остана"
30. Райна - "Хиляди жени"
31. Глория - "Присъда"
32. Мегамикс - "Планета Прима"
33. Даниела - "Друга съм"
34. Емилия - “Няма да тъгувам”
35. Глория - "Крепост"
36. Магда - “Утре късно е”
37. Татяна - "Страст в очите"
38. Даниела - "Все ми е тая"
39. Камелия - “Ти си виновен”
40. Люси и Рейхан - "Имам нужда от теб"
41. Марияна Калчева и Рейхан - “Хубав си, сладък си”
42. Малина - "Кажи обичам те"
43. Мира - "Докосваш"
44. Силвия - "Забрави ме"
45. Мая и Магапаса - "Научи ме"
46. Магда - "Море и суша"
47. Нелина и Ивайло Гюров - “Живея за теб”
48. Рени - "Вик и зов"
49. Нелина - "Твоите изгарящи очи"
50. орк. “Канарите” - “На празник и в делник”
51. Вероника - "Грешен сън"
52. Тони Дачева - "Още е рано"
53. Галя - Можеш ли"
54. Магда - "Случаен флирт"
55. Магапаса - “Момичето”
56. Весела - "Две съдби"
57. Люси - “Кристални сълзи”
58. Гергана - "Твоя бях"
59. Камелия - "Няма изход"
60. Мая - “Аз не вярвам”
61. Марияна и Виктория - "Полудявам сама"
62. Мария - "Твоя град"
63. Калия - "Под дъжда"
64. Малина - "Само ме обичай"
65. Славка Калчева - "Бяла роза"
66. Цеца Ражнатович - "Прляво, Прляво"
67. Веселин Маринов - "Рожден ден"
68. Глория - "Намери си майстора"
69. Есил Дюран - "Елмаз"
70. Мария - "Не ме лъжи"
71. Райна - "Студени"
72. Милко Калайджиев и Преслава - "Нежен рекет"
73. "Осем, Осем" - "Чуждите мъже"
74. Мария и DJ Джери - "Обичай ме така"
75. Емилия - "Ти замина"
76. Преслава - "Мили мой"
77. Рени - "Не мога без теб"
78. Надя - "Супер е животът"
79. Мая - "Еротика"
80. Глория - “Не заслужаваш”
81. Ивана - "Ти и той"
82. Емилия - "Забрави"
83. Преслава - "Тази нощ безумна"
84. Камелия - "Залеза и зората"
85. "Осем, Осем" - "Триумф на страстта"
86. Мира и Милко Калайджиев - "Плачещи очи"
87. Даниела - "Само с мен"
88. Малина - "Любовта е..."
89. Екстра Нина - "Айсберги"
90. Анелия - "Две тела"
91. Ивана - "Къв си ти"
92. Камелия - "Няма да ти кажа не"
93. Рейхан - "Ахмед"
94. Мария - "Край"
95. Глория - "Феникс"
96. Татяна - “Кажи ми ти”
97. Мария и DJ Джери - "Искаш да ме имаш"
98. Райна - "Загуби всичко"
99. Нелина - "Близнаци"
100. Ивана - "Стара история"

Класацията "ПЛАНЕТА ХИТ 100" е изготвена, благодарение на зрителските обаждания на телефон 088/ 16 76 и чрез SMS на номер 1676. За база служат заявките за хит в предаванията “Фен клуб” и “Планета Мюзик”, както и зрителските обаждания за любима музика през целия ден.

-------------------------------------------------------------------

Преслава в топ 15 в дебютната си година с песен БЕЗ видео клип, а с някаква смешна ТВ версийка. Рени едвам влиза топ 50 (на 48 място) с "Вик и зов".

Имаш ли инфо за класациите за други години? Примерно 2003-2009? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Планета ТОП 100 - годишна класация за 2004-та година:Преслава в топ 15 в дебютната си година с песен БЕЗ видео клип, а с някаква смешна ТВ версийка. Рени едвам влиза топ 50 (на 48 място) с "Вик и зов".

Виждам, че в тази класация Даниела и Преслава са с по 3 самостоятелни песни. Есил Дюран, Вероника и Магда са с по-голям хит за годината от Преслава. А Рени е влязла с балада и дори с песен на почти 2 години. Май не трябваше да я показваш. Но щом си се захванал за 15тото място на Преслава, което отбелязва точно година след старта си, нека спомена, че в годишната класация за ‘99 на Нов Фолк феновете отреждат на Рени 2ро място за най-харесван изпълнител в поп-фолка, между Глория и Румяна е. Пак година след нейния дебют.

А година и половина след появата си пък пълни най-голямата зала у нас. 3 години след появата си я пълни отново. Не знам каква ти е идеята, ама дебюта на Рени е доста по-шеметен от този на Преслава. Изобщо, първите 3 песни на Рени са “Искам те”, “Плакала съм” и “Водопад от любов”, а на Преслава са “Нежен рекет”, “Ах, леле, леле” и “Искаш ме”, къде отиваш 😂 Половин година след дебюта на Рени, на нея вече е поверен рецитал от 30мин. (с прием естествено)

А за въпросната 2004г., която за Рени е нулева, поради бременност, раждане и възстановяване, нещата седят по следния начин. Преслава изкарва 20 песни за годината, а Рени само 3. Така че сравнението ти дори не буди провокация. Рени изкарва албум с още нови песни на Коледа, така че не се броят за класации за 2004.

Преслава може да благодари на Рени, че тя е спомогнала Преслава да види първия си хит, защото нямаше да се добере до този скъп и хитов кавър на Марта Савич. Като цяло дебютната година на Преслава е крещящ случай - кога случаен дебютиращ изпълнител е изкарвал в първата си година 20 песни със 7 клипа? И то не такъв като Гергана, който гръмва за дни. Просто си е бутана бясно Преслава още от самото начало, тя си знае защо. 

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.4c92fcd4930f3e23179f67ba3b7fea1d.png

Нищо не виждам да пише за правостоящите, които са се допускали с билети тогава? 

WEB.ARCHIVE.ORG

NEWSPAPER1_Original.jpeg.cafa210d6eaa1884b64fb0f0ddc6cab1.jpeg

WEB.ARCHIVE.ORG

IMG_1473.jpeg.7972879ff433dbd77d70e56d1913375a.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Runevski каза:

Виждам, че в тази класация Даниела и Преслава са с по 3 самостоятелни песни. Есил Дюран, Вероника и Магда са с по-голям хит. А Рени е влязла дори с песен на почти 2 години. Май не трябваше да я показваш. Но щом си се захванал за 15тото място на Преслава, което отбелязва точно година след старта си, нека спомена, че в годишната класация за ‘99 на Нов Фолк феновете отреждат на Рени 2ро място за най-харесван изпълнител в поп-фолка, между Глория и Румяна е. Пак година след нейния дебют.

А година и половина след появата си пък пълни най-голямата зала у нас. 3 години след появата си я пълни отново. Не знам каква ти е идеята, ама дебюта на Рени е доста по-шеметен от този на Преслава. Изобщо, първите 3 песни на Рени са “Искам те”, “Плакала съм” и “Водопад от любов”, а на Преслава са “Нежен рекет”, “Ах, леле, леле” и “Искаш ме”, къде отиваш 😂 Половин година след дебюта на Рени, на нея вече е поверен рецитал от 30мин. (с прием естествено)

А за въпросната 2004г., която за Рени е нулева, поради бременност, раждане и възстановяване, нещата седят по следния начин. Преслава изкарва 20 песни за годината, а Рени само 3. Така че сравнението ти дори не буди провокация. Рени изкарва албум с още нови песни на Коледа, така че не се броят за класации за 2004.

Преслава може да благодари на Рени, че тя е спомогнала Преслава да види първия си хит, защото нямаше да се добере до този скъп и хитов кавър на Марта Савич. Като цяло дебютната година на Преслава е крещящ случай - кога случаен дебютиращ изпълнител е изкарвал в първата си година 20 песни със 7 клипа? И то не такъв като Гергана, който гръмва за дни. Просто си е бутана бясно Преслава още от самото начало, тя си знае защо. 

WEB.ARCHIVE.ORG

WEB.ARCHIVE.ORG

Ще позеленееш от завист, драга Рени. Или това е целта, да вземеш главната роля в Шрек мюзикъла и така да напълниш залата? 

Сподели в други сайтове

Обожавам такива дискусии с прикачени файлове и информация!

@Runevski Смяташ ли, че е възможно наистина концертът да е отменен, защото от НДК са решили така? 

Ти ли беше казал, че към хиляда билета са били продадени? Със средна цена от 50 лева например, това би бил 50 бона оборот - предостатъчно за разходите?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

@Runevski Смяташ ли, че е възможно наистина концертът да е отменен, защото от НДК са решили така? 

Ти ли беше казал, че към хиляда билета са били продадени? Със средна цена от 50 лева например, това би бил 50 бона оборот - предостатъчно за разходите?

Дори и да беше малко на загуба, по-добре да се беше състоял и пред наполовина пълна зала. Или я е срам от сърбежите? Да не ги беше канила изобщо! Комплексарка.

Щом не излиза официално становище, е ясно…

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Karma93 каза:

С тия 50 бона не могат да покрият разходите за кетъринг само на Рени, не че такъв е предвиден за някой друг ... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Дори и да беше малко на загуба, по-добре да се беше състоял и пред наполовина пълна зала. Или я е срам от сърбежите? Да не ги беше канила изобщо! Комплексарка.

Щом не излиза официално становище, е ясно…

Според мен е сметнала правилно как Юлия Бикова ще измете залата с нея, все пак има актуални хитово хитови хитове жената и предвидливо се оправдава с НДКто за отмяната! 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Според мен е сметнала правилно как Юлия Бикова ще измете залата с нея, все пак има актуални хитово хитови хитове жената и предвидливо се оправдава с НДКто за отмяната! 

Юлия и по хитове, и по ядене на баклава маде ин Туркай може да я бие!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Karma93 каза:

Да, Рени буди дискусии все още, което е красноречив факт. Новината за отпадането на концерта за 1 денонощие произведе поне 20 статии и над 350 коментара. От НДК нямат общо с отпадането на концерта. Иначе да, аз преброих билетите, бяха надхвърлили 1К. До онзи ден бяха достъпни и трите схеми в сайтовете, а тук много хора ги гледаха от време на време 😂 Естествено, че има 50К оборот (пресмятах ги по цена). Но наема на залата е 30 000 лева. Ясно ти е от там на сетне, че следват оркестър, видео заснемане с режисьор, танцови формации, сценография, мултимедия и какви ли не осветители, озвучители, тонрежисьори, гримьори и гост-изпълнители..

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Runevski каза:

Да, Рени буди дискусии все още, което е красноречив факт. Новината за отпадането на концерта за 1 денонощие произведе поне 20 статии и над 350 коментара. От НДК нямат общо с отпадането на концерта. Иначе да, аз преброих билетите, бяха надхвърлили 1К. До онзи ден бяха достъпни и трите схеми в сайтовете, а тук много хора ги гледаха от време на време 😂 Естествено, че има 50К оборот (пресмятах ги по цена). Но наема на залата е 30 000 лева. Ясно ти е от там на сетне, че следват оркестър, видео заснемане с режисьор, танцови формации, сценография, мултимедия и какви ли не осветители, озвучители, тонрежисьори, гримьори и гост-изпълнители..

Да не го беше заснемала. Има и евтини гримьори и фризьори. Можеше да икономиса. Феновете й пак щяха да са доволни. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Runevski каза:

Дискусии по повод мижавия интерес нещо не ми се връзва като повод за гордост ... 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Runevski каза:

Виждам, че в тази класация Даниела и Преслава са с по 3 самостоятелни песни. Есил Дюран, Вероника и Магда са с по-голям хит за годината от Преслава. А Рени е влязла с балада и дори с песен на почти 2 години. Май не трябваше да я показваш. Но щом си се захванал за 15тото място на Преслава, което отбелязва точно година след старта си, нека спомена, че в годишната класация за ‘99 на Нов Фолк феновете отреждат на Рени 2ро място за най-харесван изпълнител в поп-фолка, между Глория и Румяна е. Пак година след нейния дебют.

WEB.ARCHIVE.ORG

WEB.ARCHIVE.ORG

А Преслава на втората година от кариерата си прибира:
От Планета:
Песен на годината
Най-прогресиращ изпълнител

От Нов Фолк:
Песен на годината
Албум на годината

А според самата Рени е заслужавала и Певица на годината, но са я прецакали:
image.png.4c3ed5b5f35a529f4773d64eba1ddaa0.png

WWW.CLASSA.BG

Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за никого. И докато някои си мислят, че обичта на съседите ни към родната певица е охладняла, тя...

-----------------------------------

by the way в дебютната си година Преслава взима от НФ:
Дебют на годината
Открие на годината
Албум на дебютант на годината

И с "Обичам те" е номинирана за песен на годината.

Т.е Преслава в първата си година толкова награди от НФ, колкото Рени за цялата си кариера.
Рени ли е подписвала договора между Гранд и Пайнер, че Преслава да благодари именно на нея?

И като Рени го е пуснала по коледа 2004-та този албум, да не би да е в класациите за 2005-та?
Сигурен съм, че "Дяволско желание" го е надпродал, че дори и дебюта на Преслава.

Рени пяла ли е пред такава многохилядна публика изобщо в цялата си кариера?

Сподели в други сайтове

Явно дори "Права е жената, знае си цената" е по-успешна от кариерата на Рени:
image.png.2bbfab2f998f76d9e181d56ef67f1bb5.png

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

А Преслава на втората година от кариерата си прибира:
От Планета:
Песен на годината

От Нов Фолк:
Песен на годината
Албум на годината

А според самата Рени е заслужавала и Певица на годината, но са я прецакали:
image.png.4c3ed5b5f35a529f4773d64eba1ddaa0.png

WWW.CLASSA.BG

Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за никого. И докато някои си мислят, че обичта на съседите ни към родната певица е охладняла, тя...

-----------------------------------

by the way в дебютната си година Преслава взима от НФ:
Дебют на годината
Открие на годината
Албум на дебютант на годината

И с "Обичам те" е номинирана за песен на годината.

Т.е Преслава в първата си година толкова награди от НФ, колкото Рени за цялата си кариера.
Рени ли е подписвала договора между Гранд и Пайнер, че Преслава да благодари именно на нея?

И като Рени го е пуснала по коледа 2004-та този албум, да не би да е в класациите за 2005-та?
Сигурен съм, че "Дяволско желание" го е надпродал, че дори и дебюта на Преслава.

То даже да не се беше добрала до "Нямаш сърце" - Преслава си имаше "ОБИЧАМ ТЕ" авторска, хитова песен! Така, че ..... а пък и "Нямаш сърце" съвсем не беше песента на Преслава която гръмна от раз. Това се случи с "Дяволско желание". Следователно къде е драмата.
И да, както казваш Преслава има дебют, дебютен албум на годината. Ако изключим "Нямаш сърце" - има "Обичам те"  и "Горчиви спомени". В "Мразя те" имаше някакъв потенциал също. "Дума за вярност" видяхме 20 години по-късно какъв тренд стана от изпълнението им със Софи Маринова. Много добър дебют има нашата. За скандала в Сърбия...... едва ли го е направила умишлено и да умаловажи Рени. 

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, DevilWish каза:

То даже да не се беше добрала до "Нямаш сърце" - Преслава си имаше "ОБИЧАМ ТЕ" авторска, хитова песен! Така, че ..... а пък и "Нямаш сърце" съвсем не беше песента на Преслава която гръмна от раз. Това се случи с "Дяволско желание". Следователно къде е драмата.
И да, както казваш Преслава има дебют, дебютен албум на годината. Ако изключим "Нямаш сърце" - има "Обичам те"  и "Горчиви спомени". В "Мразя те" имаше някакъв потенциал също. "Дума за вярност" видяхме 20 години по-късно какъв тренд стана от изпълнението им със Софи Маринова. Много добър дебют има нашата. За скандала в Сърбия...... едва ли го е направила умишлено и да умаловажи Рени. 

Как бе? От чиста проба завист е опитала да заличи успехите, влиянието и наследството на Рени! 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Как бе? От чиста проба завист е опитала да заличи успехите, влиянието и наследството на Рени! 

excuse me. Преслава в дебютния си албум има толкова хитове, колкото Рени за цялата си кариера.

Сподели в други сайтове

Първата година и половина за Рени: Кариера в две държави, Искам те, Плакала съм, Като птица, Не се страхувам, топ 5 по продажби в България, топ 10 по продажби в Сърбия, Награди за най-проспериращ изпълнител на Гранд Продакшън и успехи зад граница, специален брой от Фолк Ревю, рецитал с бис, 2ро място за изпълнител според читателите на Нов Фолк и препълва най-голямата ни зала, правейки революция с първия концерт на фолк изпълнител. 

Първата година и половина за Преслава: Нямаш сърце, Дяволско желание, Горчиви спомени, Обичам те, 14;76 и 83 място в годишната класация на Планета, 8 награди (за откритие, за дебют, албум на дебютант и т.н. поради неналичието на кой друг да ги дадат, освен Дуле и Коки)

Не е зле, ама не са баш равни 😂 Добре, че изкопира Рени, за да се забележи както трябва навремето :derisive:IMG_0509.jpeg.3b2a11f63197c4ae1fdb04a74191ac30.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...