Karma93 Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Яко танци на тази песньовка ! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 преди 2 минути, Karma93 каза: Яко танци на тази песньовка ! Аз тая я обожавам... 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Author Report Сподели Публикувано Април 14 А този трак плачеше за клип също 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 преди 12 минути, DevilWish каза: Аз тая я обожавам... Само не казвай на Райна,че ще пита какво я занимаваш с тия стари песни... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 преди 11 минути, GSA каза: А този трак плачеше за клип също мами не си я харесва,а е топ трак!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза: @fengergana мнение за тоя трак? Боза... преди 13 часа , Karma93 каза: Яко танци на тази песньовка ! Тук някъде започнаха лиготиите в тоя стил и до днес не е спряла.... На 20 години имаше по-сериозни и качествени песни от на 40. Райна е една от малкото които не ценят и напомнят старите си и качествени песни, а ги заместват с нови бози и флопове. Снощи си пуснах стари песни от времето когато много я харесвах и за съжаление нямат общо с днешната Райна. Тя има някакви психологически травми от онова време и за това бяга от това време и спомените. Тази обаче беше хитова: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Author Report Сподели Публикувано Май 20 Мами голямо участие направила в Дулово. Гледам, че освен редовните песни е забила и: ”По-добре”, “Не бях ли”, “Рихтер”, “Плаче небето”, “Разделени” и по-новите. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM А днес, премиера на заглавната песен от народния албум: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 20 Report Сподели Публикувано Май 20 що вече не прави такива танцувални песни? Имам чувството, че като приключи с Константин част от същността ѝ замина с него и тя се промени драстично?! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Author Report Сподели Публикувано Май 20 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: що вече не прави такива танцувални песни? Имам чувството, че като приключи с Константин част от същността ѝ замина с него и тя се промени драстично?! Тази е подобна, но не е кавър. Времената са други и не може да оцелва песните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 20 Report Сподели Публикувано Май 20 преди 4 часа , GSA каза: Мами голямо участие направила в Дулово. Гледам, че освен редовните песни е забила и: ”По-добре”, “Не бях ли”, “Рихтер”, “Плаче небето”, “Разделени” и по-новите. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM А днес, премиера на заглавната песен от народния албум: да, доста клипчета има от Дулово,както и от събора в Пловдив. Трябва да бъде по-активна и да не отказва участия,защото най-малкото ето така в тикток и малките я виждат!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 20 Report Сподели Публикувано Май 20 много е красива мами и колко много хора е имало!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Author Report Сподели Публикувано Май 20 преди 28 минути, fengergana каза: много е красива мами и колко много хора е имало!!! Мами е закривала в събота на събора - най-голямата звезда разбира се. “Три години, майко” става голям хит, а заглавната песен от албума, още преди появата на самия албум, имаше някакви 300к в тик ток на някакво си слайдшоу. Дано и в попфолка и се получи тази година. Защо не стартира собствен YouTube канал, не знам… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 20 Report Сподели Публикувано Май 20 преди 6 минути, GSA каза: Мами е закривала в събота на събора - най-голямата звезда разбира се. “Три години, майко” става голям хит, а заглавната песен от албума, още преди появата на самия албум, имаше някакви 300к в тик ток на някакво си слайдшоу. Дано и в попфолка и се получи тази година. Защо не стартира собствен YouTube канал, не знам… защото трябва да разкара вече Георги Нинов!!!! няма да се учудя ако изкара още една песен с Камен,защото според мен тя не се занимава с нищо покрай техните песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 20 Report Сподели Публикувано Май 20 преди 12 минути, fengergana каза: защото трябва да разкара вече Георги Нинов!!!! няма да се учудя ако изкара още една песен с Камен,защото според мен тя не се занимава с нищо покрай техните песни. Този й е ПиАр? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Сподели Публикувано Май 21 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: що вече не прави такива танцувални песни? Имам чувството, че като приключи с Константин част от същността ѝ замина с него и тя се промени драстично?! То колко са такива вече - тя, Андра, Глора... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 21 Report Сподели Публикувано Май 21 Без Георги Нинов! Райна ще вади 5 хита на година ли? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Author Report Сподели Публикувано Май 27 От 21.05.2025 г. от 13:37, Karma93 каза: Без Георги Нинов! Райна ще вади 5 хита на година ли? Мила, нека направим петиция… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 На този Нинов му видях Фейса. Супер Сашът на Райна, ама ходи на фитнес 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 3 минути, Karma93 каза: На този Нинов му видях Фейса. Супер Сашът на Райна, ама ходи на фитнес 😁 той отдавна се влачи с мами, участвал е и в доста клипове. но просто да спре да го ползва за текстописец 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 28 Author Report Сподели Публикувано Май 28 преди 8 часа , fengergana каза: той отдавна се влачи с мами, участвал е и в доста клипове. но просто да спре да го ползва за текстописец Знам, че няколко от моите сестри от форума са му хвърлили мерника.. милички, прелъстете го и се внедрете в “екипа” на мами мигом.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 12:00 Report Сподели Публикувано Понеделник в 12:00 @GSA мами следва Вергил и е с тяхна профилна в инстаграм, но ми излезна че той има друг профил в който се качва с друга жена??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Понеделник в 12:50 Report Сподели Публикувано Понеделник в 12:50 преди 50 минути, fengergana каза: @GSA мами следва Вергил и е с тяхна профилна в инстаграм, но ми излезна че той има друг профил в който се качва с друга жена??? Снимките с новата са от сравнително скоро... Явно е, че изобщо не е вече с Райна... Всичко, което се изписа, че не са заедно, излиза вярно... Жалко... Много красив мъж е Вергил...Новата не е нищо особено в сравнение с Райна, но красотата не е всичко... Оф... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 15:50 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:50 преди 2 часа , i810 каза: Снимките с новата са от сравнително скоро... Явно е, че изобщо не е вече с Райна... Всичко, което се изписа, че не са заедно, излиза вярно... Жалко... Много красив мъж е Вергил...Новата не е нищо особено в сравнение с Райна, но красотата не е всичко... Оф... да но ми е странно,че тя го следва, а той с друг профил се качва с тази русата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Понеделник в 16:02 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:02 преди 8 минути, fengergana каза: да но ми е странно,че тя го следва, а той с друг профил се качва с тази русата Твърде вероятно е онзи негов профил отдавна да не е активен, или Райна също да има достъп до него...Затова и има друг. То се вижда на снимките, че човекът има нова връзка вече. Жалко наистина... Отново загубено време за Райна... Направи няколко години и с него... Тя ще намери друг, но травмата остава... Не и е за първи път, дано е претръпнала вече към разочарованията в любовта... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 16:10 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:10 преди 6 минути, i810 каза: Твърде вероятно е онзи негов профил отдавна да не е активен, или Райна също да има достъп до него...Затова и има друг. То се вижда на снимките, че човекът има нова връзка вече. Жалко наистина... Отново загубено време за Райна... Направи няколко години и с него... Тя ще намери друг, но травмата остава... Не и е за първи път, дано е претръпнала вече към разочарованията в любовта... със сигурност е претръпнала, а и не изглежда много тъжна, може и по нейна инцииатива да е раздялата. Но март е качила снимките с акцент към пръстена, а той от Април се качва с тази която е видимо доста млада. Мами ще отрака скоро ново лъвче!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.