Jump to content

Препоръчани коментари

преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза:

@fengergana мнение за тоя трак?

Боза...

преди 13 часа , Karma93 каза:

Яко танци на тази песньовка ! 

Тук някъде започнаха лиготиите в тоя стил и до днес не е спряла.... На 20 години имаше по-сериозни и качествени песни от на 40. 

Райна е една от малкото които не ценят и напомнят старите си и качествени песни, а ги заместват с нови бози и флопове.  Снощи си пуснах стари песни от времето когато много я харесвах и за съжаление нямат общо с днешната Райна.  Тя има някакви психологически травми от онова време и за това бяга от това време и спомените. 

Тази обаче беше хитова:

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Мами голямо участие направила в Дулово. Гледам, че освен редовните песни е забила и:

”По-добре”, “Не бях ли”, “Рихтер”, “Плаче небето”, “Разделени” и по-новите. 

VM.TIKTOK.COM

А днес, премиера на заглавната песен от народния албум:

Сподели в други сайтове

що вече не прави такива танцувални песни?

Имам чувството, че като приключи с Константин част от същността ѝ замина с него и тя се промени драстично?!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имам чувството, че като приключи с Константин част от същността ѝ замина с него и тя се промени драстично?!

Тази е подобна, но не е кавър. Времената са други и не може да оцелва песните 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , GSA каза:

Мами голямо участие направила в Дулово. Гледам, че освен редовните песни е забила и:

”По-добре”, “Не бях ли”, “Рихтер”, “Плаче небето”, “Разделени” и по-новите. 

VM.TIKTOK.COM

А днес, премиера на заглавната песен от народния албум:

да, доста клипчета има от Дулово,както и от събора в Пловдив.

Трябва да бъде по-активна и да не отказва участия,защото най-малкото ето така в тикток и малките я виждат!!!!

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, fengergana каза:

много е красива мами и колко много хора е имало!!!

Мами е закривала в събота на събора - най-голямата звезда разбира се. “Три години, майко” става голям хит, а заглавната песен от албума, още преди появата на самия албум, имаше някакви 300к в тик ток на някакво си слайдшоу. 
Дано и в попфолка и се получи тази година. Защо не стартира собствен YouTube канал, не знам…

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, GSA каза:

Мами е закривала в събота на събора - най-голямата звезда разбира се. “Три години, майко” става голям хит, а заглавната песен от албума, още преди появата на самия албум, имаше някакви 300к в тик ток на някакво си слайдшоу. 
Дано и в попфолка и се получи тази година. Защо не стартира собствен YouTube канал, не знам…

защото трябва да разкара вече Георги Нинов!!!! няма да се учудя ако изкара още една песен с Камен,защото според мен тя не се занимава с нищо покрай техните песни.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, fengergana каза:

защото трябва да разкара вече Георги Нинов!!!! няма да се учудя ако изкара още една песен с Камен,защото според мен тя не се занимава с нищо покрай техните песни.

Този й е ПиАр? 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

То колко са такива вече - тя, Андра, Глора...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

На този Нинов му видях Фейса.

Супер Сашът на Райна, ама ходи на фитнес 😁

той отдавна се влачи с мами, участвал е и в доста клипове. но просто да спре да го ползва за текстописец

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , fengergana каза:

той отдавна се влачи с мами, участвал е и в доста клипове. но просто да спре да го ползва за текстописец

Знам, че няколко от моите сестри от форума са му хвърлили мерника.. милички, прелъстете го и се внедрете в “екипа” на мами мигом..

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, fengergana каза:

@GSA мами следва Вергил и е с тяхна профилна в инстаграм, но ми излезна че той има друг профил в който се качва с друга жена??? 

Снимките с новата са от сравнително скоро... Явно е, че изобщо не е вече с Райна... Всичко, което се изписа, че не са заедно, излиза вярно... Жалко... Много красив мъж е Вергил...Новата не е нищо особено в сравнение с Райна, но красотата не е всичко... Оф... 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , i810 каза:

Снимките с новата са от сравнително скоро... Явно е, че изобщо не е вече с Райна... Всичко, което се изписа, че не са заедно, излиза вярно... Жалко... Много красив мъж е Вергил...Новата не е нищо особено в сравнение с Райна, но красотата не е всичко... Оф... 

да но ми е странно,че тя го следва, а той с друг профил се качва с тази русата

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, fengergana каза:

да но ми е странно,че тя го следва, а той с друг профил се качва с тази русата

Твърде вероятно е онзи негов профил отдавна да не е активен, или Райна също да има достъп до него...Затова и има друг. То се вижда на снимките, че човекът има нова връзка вече. Жалко наистина... Отново загубено време за Райна... Направи няколко години и с него... Тя ще намери друг, но травмата остава... Не и е за първи път, дано е претръпнала вече към разочарованията в любовта...

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, i810 каза:

Твърде вероятно е онзи негов профил отдавна да не е активен, или Райна също да има достъп до него...Затова и има друг. То се вижда на снимките, че човекът има нова връзка вече. Жалко наистина... Отново загубено време за Райна... Направи няколко години и с него... Тя ще намери друг, но травмата остава... Не и е за първи път, дано е претръпнала вече към разочарованията в любовта...

със сигурност е претръпнала, а и не изглежда много тъжна, може и по нейна инцииатива да е раздялата. Но март е качила снимките с акцент към пръстена, а той от Април се качва с тази която е видимо доста млада. Мами ще отрака скоро ново лъвче!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...