Andrew Cunanan. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Любим мой трак от лято 06, чийто клип мистериозно е изчезнал отвсякъде: 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 мами на 25,сега и на 44,излъчва сексапил!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Любим мой трак от лято 06, чийто клип мистериозно е изчезнал отвсякъде: И на мен ми е любим, както и албума Райна 2007. преди 1 час, fengergana каза: мами на 25,сега и на 44,излъчва сексапил!!! Я, който отрича да си смени дилъра. СЕКС: Райна👈 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Това ако беше самостоятелно и в собствен канал, можеше и да гръмне. Типичен комерс, но различно за Райна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 31.03.2025 г. от 0:11, GSA каза: Това ако беше самостоятелно и в собствен канал, можеше и да гръмне. Типичен комерс, но различно за Райна. Звучи като други 50 песни в чалгата... С нищо не се отличава. Иначе "Думите не стигат" и на мен ми е от любимите... Отдавна забравена песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 30.03.2025 г. от 9:44, GSA каза: И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣 През цялата си кариера е имала такива простотии и кючеци. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 6 часа , DarkChild каза: През цялата си кариера е имала такива простотии и кючеци. Райна Триста листа Аз те обичам, как, кое не стига? За да стане ясно ще напиша книга. Как ме харесваш и от колко време? За да стане ясно я пиши с мене. Припев: Книгата готова е, с триста листа страна. Много бързо се чете и минута няма. Само бели страници, затова защото. Кой да пише като с мен ден и нощ в леглото. Искам с тебе аз да се похваля. За да стане ясно книга ще направя. Друга за тебе като мене няма. За да стане ясно я да пишем двама. Още на: https://textove.com/rayna-trista-lista-liubov-tekst Благодариние на textove.com :Д 😀 Райна за толкова години без сериозна връзка, мина повече мъже и от най-оборотните в жанра, стига се е правила на светица, че е смешна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 30.03.2025 г. от 16:44, GSA каза: И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣 И що да скипва най-важните неща в живота? Фсички сме се появили вследствие на ебане, всички сме яли бой и пили алкохол. Мое малко да разнообрази кат попее за наркотици. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: И що да скипва най-важните неща в живота? Фсички сме се появили вследствие на ебане, всички сме яли бой и пили алкохол. Мое малко да разнообрази кат попее за наркотици. Няма нужда. Той бившия и практикува и за нея. Ще е скандално ако Коцьо вземе да я покани в Арената и тя да приеме.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 15 минути, GSA каза: Няма нужда. Той бившия и практикува и за нея. Ще е скандално ако Коцьо вземе да я покани в Арената и тя да приеме.. сигурно ще я покани да забият Ние знаем как,но тя за съжаление ще откаже все пак ще е пренаселено като се почне от Софка,Преслава,Десислава,Томас, Борис Дали, Емануела, Алисия,Меди, Илиян, Анелия, Стораро и сигурно още толкова. Джулия и Янева сигурно също няма да се изявят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 1 час, Jake каза: Райна Триста листа Аз те обичам, как, кое не стига? За да стане ясно ще напиша книга. Как ме харесваш и от колко време? За да стане ясно я пиши с мене. Припев: Книгата готова е, с триста листа страна. Много бързо се чете и минута няма. Само бели страници, затова защото. Кой да пише като с мен ден и нощ в леглото. Искам с тебе аз да се похваля. За да стане ясно книга ще направя. Друга за тебе като мене няма. За да стане ясно я да пишем двама. Още на: https://textove.com/rayna-trista-lista-liubov-tekst Благодариние на textove.com :Д 😀 Райна за толкова години без сериозна връзка, мина повече мъже и от най-оборотните в жанра, стига се е правила на светица, че е смешна. Похвално е, че си признава, че може да чете книги с максимум 3 страници. Давай, Райне. С воля и труд скоро ще ги удвоиш. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 14 часа , GSA каза: Няма нужда. Той бившия и практикува и за нея. Ще е скандално ако Коцьо вземе да я покани в Арената и тя да приеме.. То е скандално, че изобщо той ще има концерт, предполагам плейбек и записи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 преди 6 минути, Jake каза: То е скандално, че изобщо той ще има концерт, предполагам плейбек и записи. Със сигурност с Райна ще са сензацията на вечерта. Преси и Софи to the left 👈🏻 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Току що, GSA каза: Със сигурност с Райна ще са сензацията на вечерта. Преси и Софи to the left 👈🏻 Едва ли... Хората отдавна не го свързват с Райна и не мисля, че изобщо ще я покани. Песните им са забравени откакто се разделиха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 4 минути, GSA каза: Със сигурност с Райна ще са сензацията на вечерта. Преси и Софи to the left 👈🏻 Към днешна дата "Не ми пречи" му е по-голям вечен хит от всичко с Райна. "Проблем" също е мегауспех. Райна едвали ще бъде поканена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Не мисля, че песните им са забравени, особено “И това е любов”. Казвам, че ще са по-голяма сензация именно защото не са били на една сцена от 2012 година. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Към днешна дата "Не ми пречи" му е по-голям вечен хит от всичко с Райна. "Проблем" също е мегауспех. Райна едвали ще бъде поканена. Е Райна ако истеряса, ще ги пръсне. Къде другаде може да видиш такъв психодиспансер. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 2 часа , Jake каза: Едва ли... Хората отдавна не го свързват с Райна и не мисля, че изобщо ще я покани. Песните им са забравени откакто се разделиха. Напротив, винаги го свързват с Райна и даже наскоро в лайв на дъщеря му имаше въпрос в лайфа защо баща й не е с Райна. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не ми пречи е голям хит, май е било за Райна, не помня но това гони 6млн и трябва да звучи в арената!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 10 минути, fengergana каза: Не ми пречи е голям хит, май е било за Райна, не помня но това гони 6млн и трябва да звучи в арената!!! Да, за Райна беше и с друг текст. Но Коце я даде на Преслава и Райна тогава се сърдеше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Поздрав с още една песен на изпълнителката с най-качествени текстове и музика 😄 Райна издаваше албуми с по 16 песни, от които 10 бяха бози. И все пак тази песен има нещо грабвашо хаха, с малко по-добър аранжимент би била хитова. Звучи като демо, както голяма част от пълнежите в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Всъщност се коригирам, "Като друга никоя" беше последния албум който харесах на Райна, с изключитение на няколко песен, имаше доста добри текстове на Теньо Гогов. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 @fengergana мнение за тоя трак? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana мнение за тоя трак? доста ме дразнеше като излезе с този роботизиран глас,но сега туърквам мощно!!! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сега му пиша на един: ти стоия самотен, аз ти правя пас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.