Jump to content

Препоръчани коментари

3-4 бутилки бяло вино и за мезе филе " Елена" :roll1:

Има сделка! По Еконт чакам!

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Има сделка! По Еконт чакам!

Кажи какво мезе харесваш, мога и да ти направя

Никакъв еконт, след нова година си правим среща с напиване до безсъзнание. В София или Пловдив

Кажи какво мезе харесваш, мога и да ти направя

Никакъв еконт, след нова година си правим среща с напиване до безсъзнание. В София или Пловдив

Много ми е далече. Във Варна може.

Много ми е далече. Във Варна може.

Във Варна ще дойда аз.. но нека се стопли че да си обикаляме до изгрев :3fdb8960598fa63e:

Във Варна ще дойда аз.. но нека се стопли че да си обикаляме до изгрев :3fdb8960598fa63e:

Тъкмо ще се запознаем с Ролф и Гавраила

Тъкмо ще се запознаем с Ролф и Гавраила

Ама аз исках да кажа аз и Ружето да се видим във Варна...

Ама аз исках да кажа аз и Ружето да се видим във Варна...

И аз това исках да кажа, но и с Конди искам да се видя.

И аз искам да го видя... Значи да му вкараме оферта :girl_witch:

Като ти се надупя чак мозъка ти изтича. :3fdb8960598fa63e:

И повръщам ли, повръщам, то оная работа няма да ми стане на теб бе Фейк. Не мога да те трая направо

Ще се мисли някакво напиване, ама аз съм близо до Варна само през лятото.

Колко щеше да е яко, ако всички бяхме от един град. :1000 (6): Щяхме да излизаме по заведения заедно, да клюкарстваме за другите форумци зад гърба им. :1000 (29): :1000 (29):

Аз примерно съм разказал за някои от потребителите тук на моите приятели. И на тях даже им е интересно. Други ми казват, че съм обсебен от форума. Някои от тях не го разбират това с форумите. Явно си е до човек.

И повръщам ли, повръщам, то оная работа няма да ми стане на теб бе Фейк. Не мога да те трая направо

Голяма злоба,че те отрязах за dick pic. :3fdb8960598fa63e:

Ще се мисли някакво напиване, ама аз съм близо до Варна само през лятото.

Колко щеше да е яко, ако всички бяхме от един град. :1000 (6): Щяхме да излизаме по заведения заедно, да клюкарстваме за другите форумци зад гърба им. :1000 (29): :1000 (29):

Аз примерно съм разказал за някои от потребителите тук на моите приятели. И на тях даже им е интересно. Други ми казват, че съм обсебен от форума. Някои от тях не го разбират това с форумите. Явно си е до човек.

Ми ние за лятото говорим примерно.. Ще приемеш ли покана от мен и Ружето?

Ми ние за лятото говорим примерно.. Ще приемеш ли покана от мен и Ружето?

Аз съм навит. Ти, когато си искаш ли можеш да пътуваш до морето?

Аз съм навит. Ти, когато си искаш ли можеш да пътуваш до морето?

Ми попринцип стига да нямам нещо неотложно в работата мога да пътувам.

Голяма злоба,че те отрязах за dick pic. :3fdb8960598fa63e:

То малки пи*ки всеки е виждал, отделен въпрос че твоята освен за уриниране за друго не я ползваш. Хвърли я на кучето,ама и то няма да я яде. Жалък човек,просто си жив за оплакване

То малки пи*ки всеки е виждал, отделен въпрос че твоята освен за уриниране за друго не я ползваш. Хвърли я на кучето,ама и то няма да я яде. Жалък човек,просто си жив за оплакване

Ти да не си я виждал,че знаеш колко ми е голяма? Тази злоба показва,че друг е тънкопишко. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...