Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много ни се спи..... ти?

Леко се разболявам аз, а иначе сутрин като трябва да стана много ми се спи, ама вечер като трябва да си легна, не си давам зор. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Леко се разболявам аз, а иначе сутрин като трябва да стана много ми се спи, ама вечер като трябва да си легна, не си давам зор. :3fdb8960598fa63e:

И аз! Сутрин ми се плаче, мисля че умирам. :3fdb8960598fa63e: Май повечето сме така с лягането.

Сподели в други сайтове

Тя ще се завърне ударно ще видиш :3fdb8960598fa63e:

Не се и съмнявам, ама днес и Танчето се включи и стана скандално. :1000 (29):

Повече няма да ходя на фитнес и на народни танци в един ден. Капка сили нямам, утре няма да мога да ходя сигурно. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не се и съмнявам, ама днес и Танчето се включи и стана скандално. :1000 (29):

Повече няма да ходя на фитнес и на народни танци в един ден. Капка сили нямам, утре няма да мога да ходя сигурно. :1000 (29):

Танчето ме изкефи как я постави на място. Но като видях как ни кълне не се стърпях.

Утре ще ти е мъка....Аспирин? Али ще ти даде от неговия :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аман от фейкове и хора, който отчаяно изпитват нужда да бъдат оправенини. Фантазьори колкото щеш! Маладьец

Аман от селски завистливци,жадни за внимание.Изгради си социален живот,че ме е жал за теб.

Сподели в други сайтове

Танчето ме изкефи как я постави на място. Но като видях как ни кълне не се стърпях.

Утре ще ти е мъка....Аспирин? Али ще ти даде от неговия :3fdb8960598fa63e:

Танчето беше топ.

Нищо няма да пия за сега. Утре ще видим какво ще е положението. Ако имам проблеми, ще го мисля.

Сподели в други сайтове

Аман от селски завистливци,жадни за внимание.Изгради си социален живот,че ме е жал за теб.

каза ми аз да не те цитирам, ама ти без мен не можеш фейк!

Сподели в други сайтове

каза ми аз да не те цитирам, ама ти без мен не можеш фейк!

Реших да ти обърна малко внимание,че гледам във всички теми драпаш за такова,аутсайдерче.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...