Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 05:36 Report Сподели Публикувано Вторник в 05:36 преди 7 минути, pacho каза: Да пита Глория как се разпраща съобщение за отмяна. Глория: Ало! Деси Слава: Здравей, Глорче! Как си? Глория с леден тон: Кой се обажда? Деси Слава: Твоята колежка Деси Слава Глория: Коя Деси Слава? Наградената за Певица на 2002-ра от Пайнер...., ама това беше Камелия, бе... или майката на три деца, дето бе провъзгласена за табуретката на Димитров от някакъв си Цецо от Видин? Деси Слава объркана:.... Бяхме заедно в Пайнер от 1996 до 2003-та и от 2015-та до 2020-та. Даже щях да стана Певица на 2003-та, ако не бях напуснала в пика си?! Не си ли спомняш?! Глория с леден тон: Смътно! 2 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 09:42 Report Сподели Публикувано Вторник в 09:42 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Глория: Ало! Деси Слава: Здравей, Глорче! Как си? Глория с леден тон: Кой се обажда? Деси Слава: Твоята колежка Деси Слава Глория: Коя Деси Слава? Наградената за Певица на 2002-ра от Пайнер...., ама това беше Камелия, бе... или майката на три деца, дето бе провъзгласена за табуретката на Димитров от някакъв си Цецо от Видин? Деси Слава объркана:.... Бяхме заедно в Пайнер от 1996 до 2003-та и от 2015-та до 2020-та. Даже щях да стана Певица на 2003-та, ако не бях напуснала в пика си?! Не си ли спомняш?! Глория с леден тон: Смътно! Ако се обади на мен, бих попитал: “О, Пернишката Шер!?” 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 14:51 Report Сподели Публикувано Вторник в 14:51 преди 5 часа , asylum каза: Ако се обади на мен, бих попитал: “О, Пернишката Шер!?” На мен ми е интересен разговор между Глория и Луна! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Вторник в 15:07 Report Сподели Публикувано Вторник в 15:07 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: На мен ми е интересен разговор между Глория и Луна! Глория - Ало Луна - Ало ! С кого разговарям? Глория - Вие ми звъннахте?! Луна - А, да искам да разговарям с примата на поп фолка Глория - Да, да , да, на телефона! Луна - Ивана ли е? Много пискливо звучите Глория - Глория е! Луна - Глория Естефан ли? Глория затваря Луна с енерийния си вампиризъм е на седмото небе 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 15:35 Report Сподели Публикувано Вторник в 15:35 преди 27 минути, Karma93 каза: Глория - Ало Луна - Ало ! С кого разговарям? Глория - Вие ми звъннахте?! Луна - А, да искам да разговарям с примата на поп фолка Глория - Да, да , да, на телефона! Луна - Ивана ли е? Много пискливо звучите Глория - Глория е! Луна - Глория Естефан ли? Глория затваря Луна с енерийния си вампиризъм е на седмото небе Луна - А, да искам да разговарям с примата на поп фолка Глория - Да, да , да, на телефона! Луна - Ивана ли е? Много пискливо звучите Счетоводителката Емилия се провиква в миманса: На майка ти... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 15:53 Report Сподели Публикувано Вторник в 15:53 Глория с отегчен тон: Ало! Луна: Здравейте, Вие се свързахте с персоналната гореща линия на г-жа Луна - Президент. За лустрация на действащата политическа върхушка натиснете 1. За възпроизвеждане на златните хитове от българската музикална съкровищница: "Оп-оп" и "Чики-чики" натиснете 2. За да научите коя е най-продаваната поп-фолк изпълнителка в България след Румяна, натиснете 3... Как коя?! Луна-Президент! Глория с възмущение, погнуса и отвращение: Бе, я, се разкрай от тука с тея реклами, бе! Глория тряска изнервено телефона! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 18:04 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:04 преди 2 часа , Karma93 каза: Глория - Ало Луна - Ало ! С кого разговарям? Глория - Вие ми звъннахте?! Луна - А, да искам да разговарям с примата на поп фолка Глория - Да, да , да, на телефона! Луна - Ивана ли е? Много пискливо звучите Глория - Глория е! Луна - Глория Естефан ли? Глория затваря Луна с енерийния си вампиризъм е на седмото небе И аз за Естефан щях да пиша 🤣🤣🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 18:12 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:12 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Глория с отегчен тон: Ало! Луна: Здравейте, Вие се свързахте с персоналната гореща линия на г-жа Луна - Президент. За лустрация на действащата политическа върхушка натиснете 1. За възпроизвеждане на златните хитове от българската музикална съкровищница: "Оп-оп" и "Чики-чики" натиснете 2. За да научите коя е най-продаваната поп-фолк изпълнителка в България след Румяна, натиснете 3... Как коя?! Луна-Президент! Глория с възмущение, погнуса и отвращение: Бе, я, се разкрай от тука с тея реклами, бе! Глория тряска изнервено телефона! Глория: Ало! Луна: С кого разговарям? Глория: Вие ми звъните! Луна: Така ли? В грешка сте - връщам пропуснато обаждане. Глория: Кой е? Луна: А Вие коя сте? Нещо изнервено ми звучите… Глория: Я се разкарай оттука! Луна: Усещам, че носиш на бой. Колко си изпила? Глория: Аз пия само оцет и чай с мед и лимон! Луна: Личи си. Глория: Моля? Луна: Кокошки не коля. Глория: Виж, момиченце, разговаряш с Примата на фолка! Луна: Ма тя умря, ма! Глория: Моля? Жива-живеничка съм! Луна: Руми, ти ли си? Глория: Кой Руми? Фенът ми Румбата ми? Луна: О, Глорийо, ти ли си, ма? Фенът ти сега е мой поданик и ми разказа всичките ти мръснотии! Глория: Коя си ти, бе? Луна: Тази, чийто песни си пяла по вариететата по Дунава! Глория: Пепа Секса? Луна: И аз съм секси, но заемам по-високо място и от двете ви в йерархията. Глория: Ти си Илиянци! Луна: А ти си Бусманци. (Линиите се преплитат и от нищото връхлита…) Райна: Мери си приказките, пикло! следва продължение… 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 18:53 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:53 преди 41 минути, asylum каза: Глория: Виж, момиченце, разговаряш с Примата на фолка! Луна: Ма тя умря, ма! Глория: Моля? Жива-живеничка съм! Луна: Руми, ти ли си? преди 41 минути, asylum каза: Глория: Ти си Илиянци! Луна: А ти си Бусманци. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 18:55 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:55 Фатмес да кавърдиса и Пепа ще я разчлени като стоножка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 19:38 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:38 преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза: Фатмес да кавърдиса и Пепа ще я разчлени като стоножка. Буквално и преносно. Макар че Деса може да окаже сериозна съпротива, предвид габаритите си. Те ще се саморазправят, после Дора Костова ще възтържествува, напомняйки че “няма проблеми”. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 19:39 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:39 Току що, asylum каза: Буквално и преносно. Макар че Деса може да окаже сериозна съпротива, предвид габаритите си. Те ще се саморазправят, после Дора Костова ще възтържествува, напомняйки че “няма проблеми”. Пепа пее като пойна птичка в сравнение с тея. Във всяка фраза си личи майсторлъка ѝ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 19:57 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:57 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Пепа пее като пойна птичка в сравнение с тея. Във всяка фраза си личи майсторлъка ѝ. Пепа е оперна прима и мистерия на българската фолклорна песен. Деса и компания могат само да мечтаят. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.