Andrew Cunanan. Публикувано на Май 1 Report Сподели Публикувано на Май 1 Как сте изтървали тази хубава песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 1 Report Сподели Публикувано Май 1 Когато клипът на Шоколадката е с по-яки локации от пайнерките в мазето :1000 (29): Песента не е чак толкова зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 1 Report Сподели Публикувано Май 1 Когато клипът на Шоколадката е с по-яки локации от пайнерките в мазето :1000 (29): Песента не е чак толкова зле. Хората се развиват след Пайнера. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 1 Author Report Сподели Публикувано Май 1 Когато клипът на Шоколадката е с по-яки локации от пайнерките в мазето :1000 (29): Песента не е чак толкова зле. Гери Никол не снима ли на същата локация? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 1 Report Сподели Публикувано Май 1 Гери Никол не снима ли на същата локация? Да, но там нивото е друго. Все пак замъкът в Равадиново може да се снима по различни начини. Шоколадкото е избрал най-евтиният, но пак е по-добре от мазета. В България имаме уникални неща за снимане навън и ме е много яд, че с добрата апаратуро на Пайнер се забиват в мазето. Тези клипове, които имат за цел за покажат някое красиво място и да не се набляга толкова на артиста много биха отивали на Преслава,Глория и други,които или ги мързи да играя роля , или пък не им се дават пари за декори и т.н. Хем ще изглежда на ниво, хем не са нужни много усилия от тяхна страна. Виж каква красота и този замък.. Може да направят мега як клип в него като на " Blank space" на Суифт или път в двореца от клипа на Янева и Ищар. Егати клиповете могат да се снимат там, нищо че вече сме виждали локацията. Ама мазето явно е по-интересно.. Много ме е яд, че залагат на голотии, легла и диванчета, а нямат желание да отделят поне 1 ден за снимки. Мамк@ му по 3-4 клипа на година правят. Еми не е невъзможно да отделят време. Не е до финанси и в това се убеждавам вдеки път. До желание, идеи и амбизия е. Аз и да си пиша нищо няма да променя. Гледам на Галена понякога да пиша идеи, ама като й напиша нещо след време някой вече е снимал същото. Последните 2 идеи, които и писах ги видях в клиповете на I'm the Queen за замъкът в Равадиново и Царят на купона в стил Карибски пирати. Много ме е яд и за двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.