Fast Публикувано на Юли 15 Report Сподели Публикувано на Юли 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 15 Report Сподели Публикувано Юли 15 Песента дето изтече и се обявяваше като сингле беше брутална, тази тук не ми харесва за сега.. Това ли е първи синглъл от новия албум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 15 Author Report Сподели Публикувано Юли 15 Песента дето изтече и се обявяваше като сингле беше брутална, тази тук не ми харесва за сега.. Това ли е първи синглъл от новия албум? Не. Това е химна на Олимпиадата тази година. Но ще бъде включена в албума предполагам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 15 Report Сподели Публикувано Юли 15 Не. Това е химна на Олимпиадата тази година. Но ще бъде включена в албума предполагам. О, супер! Очаквам нещо много по–мощно като 1ви сингъл! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 15 Report Сподели Публикувано Юли 15 Още помня как хората направиха тази песен сингъл, като я купуваха като топъл хляб – БРУТАЛНА Е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 Хареса ми. И аз очаквам нещо повече като първи сингъл, дано смаже! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.