Jump to content



Мнението ви за Хит Микс Мюзик и Оцко до момента?


Препоръчани коментари

Според мен не съжалява, че е направил фирма. Съжалява по скоро, че е приел тези бездарници.

 

И как ще съжалява, като живее с най-голямата бездарница, и точно тя го подкокороса да прави фирма, за да може и тя да е "прима" на нещо и да получи "полагащото" й се, което Пайнер не й били дали :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Какво не са и дали Пайнер, къде го е казала това?

 

Кристиана си е с Оцко, където е той. Тя почна в Ara с него, после той беше в Пайнер и тя с него, и сега, като направи нова фирма е в нея. Тя в кариерата си няма песен на друг композитор. Ако утре Оцко реши да си остави фирмата и мине в Съни (примерно, като примерна ситуация) и тя ще подпише с тях. Просто си му е жена и си го следва където и да е (за което , межодругото има моите адмирации по някакъв начин, не е лесно да се откажеш от сцената, която ти дава Пайнер, и да я замениш за телевизия, за която не е доказано, че съществува :D ).

 

Иначе за бездарници като Георги и Ашкар какво да съжелява-тези момчетата са толкова бездарни, че думи нямам. Нито са интересни, нито каквото и да било. Човека ги взема за пари-хората си правят негови песни с финанси, от които те си знаят откъде са им (Оцкова песен струва 5000 лв.) и си запълват ефир. В крайна сметка една песен е 2-3 минути, все ще свърши и ще дойде една Мутишева, която е талантлива, примерно. Може да си набира още 200 такива бездарника. Те са го потърсили за песен-получили са я, той си е получил финансите. В крайна сметка, те са чуили песента, може да я откажат и да не я купят, ако не я харесват. Но явно такива като Ашкар са си въобразили, че са певци. Чел съм му единственото интервю, момчето смятало , че имало място на фолк сцената и, че имал талант. Ми хубаво, всеки има право на своите заблуди.

В крайна сметка тия ще направят още 1-2 песни или докъдето парите им стигнат, и ще се откажат. За тях участия няма да има, няма кой да ги покани точно тези.

 

От фирмата като участия виждам само тези с глас. Саранди е в Китен при Шопите, има и други участия, търсен е, има добър репертоар межодругото, мисля, че е подценяван заради фасадата "копие на Азис", а гласово и като възможности е повече от това, което за съжеление създаде като имидж (евтино копие на Василка преди 10 год.).

Зоя е гласовита, доста универсален глас, доказала се е в "Гласът на България", ако ще и в селската механа да е, но участия ще има, самият и глас позволява пеенето на различен стил песни. Джулиано има гласът на Фики, което също е плюс по някакъв начин и следва това, което казах за Зоя. Лорена изпълнява и фолклор, привлича внимание, също е интересна. Вилислав ме впечатли с последната си песен, неочаквано добра е и с готин клип. Не е много гласовит, но пък е достатъчно за повечето поп и поп-фолк песни. Той започна като поп изпълнител, а и това усещане тип "Карлос" е интересно за някои хора. Джорджано също има място във фирмата, той под формата на клоун. Няма друга фирма, която предлага изпълнител-клоун :D . Ангел е някакво име вече, има глас и има участия, така с него съм ОК. Адриана, макар и скандална и по-провокативна като поведение също има участия и има интерес към нея, дори да не е като Зоя на глас. Силвестър не го знам дали е във фирмата, или е като Азис-където хване, но е интересен за публиката определено.

Редактирано от alisali1234
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...