Jump to content



Online: Нелина - Лято, слънце, море


Препоръчани коментари

  • Отговори 56
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Най-накрая и Нелина заложи на по-комерсиално звучене!От доста време се чудех защо се дърпа - та нали именно комерс за времето си(визирам "Бял Мерцедес") я направи известна!?!Явно се е вслушала в мнението на хората - браво за което!Нека продължава в същия дух и стига от Пайнер да и бутнат едно рамо, току виж успяла да се изкачи нагоре.Дано направи и бърза песен от Пашев, за да затвърди постигнатото с тази!Силно се надявам, че песента ще бъде ротирана по Планета през цялото лято, а не като последните и песни, които бяха излъчвани макс 2-3 седмици след появата им и след това изчезнаха от ефира!

Само не видях къде са кадрите от джулая, за които от Планета писаха, че Нелина е заснела?

Нелина има достатъчно комерси. Това, че масово не са ги оценили, както не са оценили и некомерсиалните й, си е изцяло техен проблем, както и проблем на програмната схема на Планета, където по подобие на диджеите се въртят 5 песни на 5 имена открай време.

От доста хора, включително и от такива в тоя занаят, съм чувал да твърдят, че Нелина нямала хитове и усет за песни. Същите тези хора едва ли са чували за песни като Изповед и Не, не съжалявам от последните години. Ето такива песни трябва да прави Нелина, защото гласът й го изисква. Няма как да прави мажорни детски песнички и да звучи ок всеки път, нито ще й отива на излъчването. И новата песен няма да се забележи, както се очаква... просто защото е на Нелина. Предразсъдъци. България. :)

Уникална е иначе, не съм я спрял. <3 Напомня ми на Се ла ви. Уцелила е формулата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много приятно свежо парче, изненада от Нелина. Клипът, визията също носят много настроение, допада ми за разлика от повечето нещо изцвъкани в последните 2 седмици!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нелина си е класа! И браво, разби ги с тази песен. Видеото не е нищо особенно, но носи настроение, което пак е добре! Нелина е много красива :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...