Jump to content

DevilWish

Moderator
  • Коментари

    18936
  • Регистриран

  • Победи

    50

Всичко публикувано от DevilWish

  1. Имах предвид за Джорджано. Да си беше казал, че не е спал с жена!
  2. И аз. @-A. това с чистата аура беше много смешно! Точно чиста за аура не би трябвало да се използва...... Ахахахахаха.... Разбирам, че ги харесваш. И аз харесвам Райна, но чиста аура...... Трябва да знаеме значението на тези неща преди да ги използваме. Аурата е нещо индивидуално за всеки човек!
  3. Стил и класа! ❤️ Поне да си го беше признал Един прав и ляв в муцуната и да падне като жената - крадец в "Сам вкъщи 3" като му пада ваза на лицето. Много ще ми хареса! Палячо!
  4. Новата ми любима песен от няколко дни!
  5. Явно е фенка и на Галена... Може да е чула "Името ти" в нейно изпълнение и да е казала "ще й взема две песни".... То не бяха Зле разпределени, то не беше Неблагодарен..... От Илия Загоров, трябва да е на Глория? Сигурно и пред нея се прекланя. "Ох, кралицата майка".
  6. Коментар за Името ти: sabo072zenica 2 седм. Kakav debilan Text … Какъв ДЕБИЛЕН текст. По-точно глупав, но наистина - дебилно е, че е взела ОТНОВО толкова наши песни. Сандра Дебила.
  7. Там стандартите за хит са различни от тези у нас...
  8. И аз съм на същото мнение. Хит според мен е само Топ, топ, топ на Стораро на този етап.
  9. Не мога да повярвам. Добре, де.... не са ли с еднакви гледания Меди и Селина и Константин и баба Данче?
  10. Честити 12 годинки! ❤️❤️❤️
  11. Оригинала на песента? Баладите не са това, което бяха..... но като за такава, поне става за слушане. Видеото е изчистено и добро. Като цяло Илиян прави приятни и слушаеми неща.
  12. Ами да говори директно с имена..... То се подразбира, но все пак.... тя самата трудно ще се усети. Тя си мисли, че има кариера по-голяма от на колежките си.....
  13. и 18.Хайде, да се насерем - Татяна и Рени! Хит от първа класа, защото Тоти си е посра! Ще й направи кавър в новия албум и ще направи хита на 2024 година! Ще се казва "Партакала ми лапни"!
  14. Все пак има нюх за хитове и вкус! Песента е на отново най-добрата й приятелка! ❤️
  15. Попфолк хит 2024 - 1 тримесечие SIGNAL.BG Джордан спечели „Попфолк хит 2024 - 1 тримесечие“ с хита „Къртиш“. Хит за първото тримесечие. Само първото място тук е реално, 2-ро трябваше да е за Лудницата или Топ, топ, топ на Стораро, която изобщо и не участва в това допитване. 2-рото място за "Надежда", това е песен от края на миналата година..... и не е и за топ 5... Песента на Симона "Хапи ме" която се бяха излъгали да включат класацията като песен от Март даже и в първите 10 не е успяла да влезе. Както казах не само в ютуб, ми добре и в класация няма да е нещо особено. По едно време класациите на Сигнал бяха силни..... Сега наистина са 10 човека които гласуват там. Дали има някой от тук случайно?
  16. 6.Прави любов в Хелс Китчън 7.Пу*ката на Ада 8.Торти и мусове 9.Френски макарони 10.Сметанов крем 11.Желе 12.Гълташ прясното мляко 13.Агнешко със спанак и ориз 14.Оплескай се с мен 15.Боб без лютеница 16.Цялата тава
  17. Новия Хит на Рени ще се казва "Плескавица"! Бъдете сигурни!
  18. Това май беше най-доброто й представяне. Да сме квит мисля, че ми е любимата от нейните песни..... Въпреки, че преди нея обожавах Допинг, А уж не бях такава, Страст в очите ти, Хиляди сълзи, Ти моя съдба, Кажи ми ти, Страстта ми провокирай.... Биди фер естествено, колкото и да й се смеем Помниш ли едно интервю на Татяна и Преслава във Фолкмаратон? Преслава точно тръгваше, а Татяна вече беше успешна чалгарка
  19. Това съм го пропуснал. От някакъв концерт ли е? Много е яка наистина.
  20. Между другото и мен. Има доста нейни песни които ме кефят. А уж не бях такава и Допинг също са много яки.
×
×
  • Create New...