Jump to content

Ciaga

Rеspеct
  • Коментари

    608
  • Регистриран

  • Победи

    3

Коментари публикувано от Ciaga

  1. преди 3 минути, Balkandji1 каза:

    Ваня с доста слаби гледания за офанзивата, която направи. Най-гледаното парче не е сред фаворитите тук. Вулгарната "Сам се зачука" е накрая на опашката с 15К гледания за повече от ден. Може ли превъзбуждането по този мъжки експонат от Тайланд да приключи сега? 😂

    Сама си е виновна, то затова ако спреш да пускаш песни известно време и интересът към теб рязко спада, примери бол. Не знам поради каква причина спря да е активна, хем мъжът ѝ има средствата, уреждал ѝ е дуети с този и онзи и изведнъж спря да пуска песни както преди пускаше, докато беше в Пайнер.

    • Like 1
  2. Затова сърби, албанци и т.н. ще са по-успешни от нас що се отнася до чалга. Тия нашите хептен имат слушателите за риби - едни и същи барабани, едни и същи мелодии, едни и същи текстове и све. Сериозно ли си мислят, че по този начин ще просперират още дълго с такива бози?!?

    И естествено отново тенекиена помия, поредният ударен флоп!

    • Like 5
    • Thanks 1
  3. Ако се питате как мъжката версия на Петя Радева т.е. Гурманов проби в чалгата, Галин го примами да се качи на влакчето, на он' му 'ареса и така всеки път. Само че има и страничен ефект - всеки път ти се обажда диарията, когато чуеш песен, написана от него!

    • Like 4
  4. Абе от някакво време насам се опитвам да дам шанс на таз' песня, 'ма не става, бе! Роксана долната кръчмарка доста тежко експлоатира синът си да ѝ пише боза след боза и пак не виждам да има файда от цялата тая бутафория, 'щото участия - йок или поне аз не мяркам такива. И честно ли двама човека са мислили този феноменален текст? Аз докато сера в кенефа ще напиша по-добра чи*ия от това за 10 минути и ще стане мега хит!

    • Haha 1
  5. Бих искал да се извиня за отношението си спрямо @meleto @Stela @Willy@DevilWish и @pechenko, не бях прав и не трябваше да се държа като задник с вас преди. В реалният си живот съм заобиколен от неприлично количество кръгли идиоти и това не ми влияе добре, наистина. Грам не ме бърка кой с каква сексуалност е, каква музика слуша и прочие, всички сме хора и не трябва да се съдим по тези неща.

    П.П.: Само сръбско и тесни пички!

    • Like 1
    • Haha 1
    • Love 1
  6. Галин ме последва в Тръца и 2 секунди по-късно го блокирах, не знам дали е понеже казах на Ивайла и Десита да си махат тръцовете вместо да реват колко токсично било там, или защото е чул, че в последната ми песен римувам името му с вазелин, клин и хероин. 😂

    • Haha 5
  7. преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

    Бивши участници в Тикток споделят че Гласът на България е нагласено предаване.

    Всички участници правели предварителни репетиции (което за мен напълно убива смисъла на подобни предавания) и се знаело за кой ще се обърне журито и за кой не.

    Понякога пускали участници с по-слаби вокални възможности, за да накарат продуцентските фаворити на сезона да изпъкнат.

    Добро утро, по принцип всички предавания, свързани с пеене, са нагласени, добре че поне вече няма Х Фактор.

    • Like 2
  8. преди 2 часа , Mousie каза:

    Асенов е окепазил мастера, звучи отвратително - вокалите са обработени много зле, а типичните за него пръщящи звуци няма да ги коментирам... Емилия, нали, има много пари, защо той е трябвало да прави микс и мастер??

    ГаУин работи с тенекията, ето ти го и отговора. Ако мислиш, че на чалгарките им дреме кой ще смесва се лъжеш жестоко, те просто хвърлят едни пари.

  9. От 11.09.2022 г. от 14:01, diziler каза:

    https://www.vbox7.com/play:1811d6f880
     

    Кой е разбил толкова сърцето на Галин, че 10 минути говори в това интервю за тази любов?

    Направили са му прас-прас отзад дабъл пенетрейшън в някой клуб за обратни и сега има хемороиди.

  10. преди 1 час , Olay каза:

    А Андро (Елвис) е композирал този мега хит

     

    + смесил и мастерирал е на Джена "Горкото момиче" и е направил последната песен на Радко Петков - "Наздраве". И в още проекти е замесен освен в първите песни на Гери-Никол, работил е и с Борис Солтарийски примерно.

    • Wow 1
  11. преди 2 минути, DevilWish каза:

    И мен тези двете точно ме кефят. Обаче отбора на Софи Маринова продължи и избраха него пред Лили Иванова, бяха по-добри. Добре, че е Зоя в този отбор, защото другите.... Софка е жури, това е надделяло според мен.

    Според мен е надделяло това, че Зоя е там, а тя пее жестоко. Нека не забравяме, че все пак тя беше и в Гласът на България и Миро я заведе в студиото на Цоцко.

    • Like 2
  12. Току що, DevilWish каза:

    Тия песни които каза например аз ги знам, но не са някакви масови хитове, той се изкара хитов композитор направо.

    В малко от песните, в които има участие, има и участие в написването на музиката. От тия песни, които изброих, само "Нека те боли" и "Мамиш" ме кефят, иначе да, има самочувствие понеже Оцко и Галин му дадоха поле за изява. Реално в музиката проби, заради кавъра на "Как си кажи" на Галин.

    • Like 1
  13. преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

    Кой е тоя?

    Иначе песента на Цуцка не е нищо особено. Тя хитове няма, кариера няма, има много добри клипове, които се забравят бързо за нейно нещастие, защото сме консуматори и така.

    Мъжката версия на Петя Радева, автор е на Дивана на Меди, Нека те боли на Алисия и Дилън, Мамиш на Галин и Азис, Пистолет на Меди и Азис, Ще ми избягаш ли на Кристиана и още сумати и чалгии през последните 3 години.

    • Wow 3
×
×
  • Create New...