Jump to content

Danger.

Rеspеct
  • Коментари

    6510
  • Регистриран

  • Победи

    28

Всичко публикувано от Danger.

  1. Следващият път може да си плати и на Емилия Стоянова за класацията в Сигнал, която я следят тримата човека от форума и още пет човека цялостно извън него.
  2. За да съм толкова спокоен по темата явно има причина. Не се ли досещаш?
  3. Добре, че не ви се отдава да смятате.
  4. Изключих за нея, не я бях слушал много отдавна. Сега видях, че е минала 30-ката. Да, тя е по-яка и от Пиян и от Улицата.
  5. Пиян беше много по-голям хит от Улицата. Не знам втората как ги събра тези гледания, но първата гърмеше много повече и тя си остава най-големият хит на Преслава през YouTube ерата.
  6. Пресовите рязко спряха да спамят с гледанията на новата песен. Май някой последва успеха на Мъко моя
  7. Смятайте колко скучен е жанра щом през 2024 темата на скандал е как двама изпълнителя водят битка за две малоумни песни, които така или иначе няма да са хитове.
  8. Блокира ме през 2019, защото в един чат на майтап бях казал че е грозна. Написаното достигна до нея, след което бях блокиран и точно след това си залезе.
  9. Е защо си го причинявате да се унижавате сами
  10. Стораро винаги са били подмолни във всяко едно отношение и впечатляващо добре го крият пред хората, само Емрах им е откритата излагация от фамилията, а баща му вероятно е същия, но просто се опитва да си запази имиджа.
  11. Имаме нужда от такава песен наистина Адриана Форца Биолчев Презентс
  12. Ааа, и моя си беше. Беше ме кълняла през 2016-та яко
  13. Какво прави моята приятелка Адриана?
  14. От “Галена знае за форума” до “Галена има регистрация и пише във форума” има балкан разлика
  15. Погледни какви простотии пишете само - Галена влизала във форума с VPN с айпи от Русия, пишела в мъжки род, лайквала положителни коментари за нея Това да не ти е някоя треторазрядна без участия, която да се чуди как да си запълва времето. Все едно да кажа че онзи Hurricane е самата Преслава. Много им дреме на топ изпълнители като Галена и Преслава с милиони левове в джоба и с толкова ангажименти какво пишат сульо и пульо за тях в някакъв форум.
  16. И каква е идеята Галена да си прави никнейм и да лайква коментари вместо просто да влезе като гост и да чете ако нещо я интересува? Каква й е ползата от това?
  17. По време на концертите беше най-яко тука. Аз бях на повечето на живо, но после влизах да чета темите, имаше по 100 страници за 2-3 часа. И не само за концертите, за всякакви премиери на песни тук беше страшна лудница. Иначе аз съм тук от 2015. Даже първите ми банове бяха от Стела. Но в Дубай си простихме за всички грешки.
  18. Галена и Преслава си нямат друга работа, ще влизат да четат форум с 10 пишещи потребителя, че даже и регистрация ще си правят. И да са влизали, според мен е било преди много години, когато форумът наистина беше в пика си и беше и по-яко и ставаха добри дискусии и интересни скандали.
  19. За мен лично е скучна и умряла, не ангажирам никой с мнението си. Може и да стане някакъв хит, но отникъде не я чувам до момента, нито е гръмнала и в Тик Ток дори. Според мен е много по-слаба от В твоето легло. Преса тая година трябва да си пусне буквално най-силните песни (ако пази някакви много силни). Друг е въпроса защо се направихте на ударени за купените лайкове, които Томе вчера показа, ако се беше случило с песен на Галена щяхте да го раздумвате поне няколко дни
  20. Или самата тематика се изтърка?
  21. Е ти имаш и коментар за новата умряла песен на Преслава, че е яка и че имала шанс да е хитът на пролетта, амаа..
  22. Режим неприлична е една от най-бруталните й песни за цялата кариера, срамота е да не ви е в топ 10
  23. 15 млн. има Абракадабра. Може с нея да сте се объркали.
  24. Имаш ли скрийншот как е имала над 15 милиона или си го сънувал?
  25. Едва ли купуването на лайкове ще й помогне да стане хит, като се има предвид, че още на вторият ден в събота вечер вече е под 200К.
×
×
  • Create New...