Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 84 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 33 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 86 преглеждания
Last reply by Administrator, -
- 9 отговора
- 226 преглеждания
Музика: Весела Думанова Текст: Весела Думанова Аранажимент: Спас Лазаров
- 5 отговора
- 170 преглеждания
- 3 отговора
- 340 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 6 отговора
- 149 преглеждания
Music: Daniel Dimitrov, Branko Amzic Lyrics: Sasho Dimitrov - Jokera, Sasha Sandra Arrangement: Daniel Dimitrov
- 4 отговора
- 119 преглеждания
- 4 отговора
- 93 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 12 отговора
- 304 преглеждания
music: Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev lyrics: Petar Petrov,Siana,Miroslav Mitev
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 5 отговора
- 163 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 19 отговора
- 473 преглеждания
- 10 отговора
- 187 преглеждания
🎵 Музика и аранжимент: Алекс Нушев и Теодора 🎚️ Аранжимент: Алекс Нушев 📜 Текст: Дешка Петрова и Теодора
Last reply by Lelqtian, -
- 1 отговор
- 77 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
Kyllo - Kralyat na noshta / Кайло - Кралят на нощта (2025 Remix Version) | Official Video 2025
by Victor- 0 отговора
- 51 преглеждания
Част от 🔥 KING OF THE WORLD – LIMITED MAXI-SINGLE 2025! 🔥 „KING OF THE WORLD (2025 MAXI-SINGLE)” е ексклузивното колекционерско издание на Kyllo – първият български AI поп фолк / K-pop артист. Изданието отбелязва 1 година от дебюта му с хита „Кралят на нощта (King Of The Night)”, който излезе в края на 2024 г. и постави началото на неговия глобален проект. Този LIMITED CD + BOOKLET е специално подготвен за най-големите фенове и включва всички международни версии на песента – адаптирани и преаранжирани за различните държави и пазари. Всяка версия носи традиционни музикални мотиви, вдъхновени от съответната култура (Корея, Турция, Китай, Сърбия, Гърция, Испания, Браз…
Last reply by Victor,