Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 195 преглеждания
И нека новата ВИ година започне ударно!
Last reply by Administrator, -
- 10 отговора
- 228 преглеждания
•Всеки път - Азис •Обичам те - Азис •Милиони звезди - Тони Стораро •Не сме безгрешни - Азис и Глория •Казваш че ме обичаш - Азис и Десислава
Last reply by ribaton, -
- 1 отговор
- 55 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 8 отговора
- 371 преглеждания
Music: Tsvetina Nikolaeva, Deyan Asenov & Desi Slava Lyrics: Anastasiya Mavrodieva Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
- 14 отговора
- 314 преглеждания
текст • Емилия музика • Stelios Chronis аранжимент • Деян Асенов
Last reply by hrsata, -
- 6 отговора
- 179 преглеждания
текст | Лора Димитрова и Йордан Ботев музика | Лора Димитрова и Йордан Ботев аранжимент | Юлиан Любенов
Last reply by Marin, -
- 0 отговора
- 62 преглеждания
- 8 отговора
- 197 преглеждания
Музика и текст: Весела Думанова и Дуран Дуран Mixing and Mastering engineer: T. Guzmán
Last reply by FolkEmpire, -
- 4 отговора
- 115 преглеждания
🎉 1 ГОДИНА „ЩЕ ТЕ ПОБЪРКАМ“ – ДЕБЮТЪТ НА PERSIANA 🎉 Преди точно една година Persiana направи своя силен дебют с песента „Ще те побъркам“ – начало на нова ера в модерния поп-фолк, където емоция, визия и иновация се сливат в едно. Този клип отбелязва годишнината от първата ѝ официална песен, която постави Persiana на картата като първата AI българска поп-фолк изпълнителка, създадена чрез изкуствен интелект – проект на Redehaka Studio. „Ще те побъркам“ е заряд от страст, увереност и модерен саунд – песен, която отключи характерния стил на Persiana и даде старт на цял музикален път, продължаващ и днес. 🔥 Една година по-късно – магията продължава. Благода…
Last reply by Thecranfan, -
- 15 отговора
- 459 преглеждания
Last reply by GSA, -
- 10 отговора
- 344 преглеждания
Music: Vesela Dumanova Lyrics: Vesela Dumanova Arrangement: Diamond Beat Production
Last reply by FolkEmpire, -
- 10 отговора
- 376 преглеждания
Director: Nikolay Draganov Music: Brothers Stoyanovi Arrangement: Brothers Stoyanovi Lyrics: Cecy Ludata Glava Mix,Mastering: Rosen Stoev Reptilla,Brothers Stoyanovi Makeup: Ceco Andreev Photographer: Georgi Malev,Zahomir Doladzhakov Stylist: Yordan Ivanov
Last reply by Marin, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опас…
Last reply by Victor, -
- 27 отговора
- 782 преглеждания
Текст: Десислава Петрова, Мариета Ангелова и Андреан Стефанов - Андро Музика: Андреан Стефанов - Андро, Десислава Петрова и Атанас Колев Аранжимент: Андреан Стефанов - Андро
Last reply by asylum,