Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 5 отговора
- 162 преглеждания
Музика и Текст: Ая Аранжимент: L Padr3
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 57 преглеждания
- 3 отговора
- 70 преглеждания
- 4 отговора
- 71 преглеждания
- 8 отговора
- 298 преглеждания
- 12 отговора
- 280 преглеждания
Music: Marsel Gunga Lyrics: Nikolay Gurmanov Arrangement: Nikola Tomov
- 5 отговора
- 106 преглеждания
- 9 отговора
- 185 преглеждания
Lyrics: Bilyanish Music & Arrangement: Tomas Mix & Master: Andro - In The Building
- 13 отговора
- 524 преглеждания
Music: Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Siana
- 7 отговора
- 148 преглеждания
℗ 1998 Minos - EMI SA ℗ Ara Music / Ara Audio Video 2000 ♪ © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Giorgos Theofanous ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio Продукция и видео: Redehaka Studio Ltd. 🎤 🎵 OGUN, NE ZHENA Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Ще бъда твоя Ад, щ…
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 27 преглеждания
Music: Iskren Tonchev - Iskrata Lyrics: Iskren Tonchev - Iskrata, Yasen Nedelchev Arrangement, Mix & Master: Iskren Tonchev - Iskrata
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 69 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 2 отговора
- 62 преглеждания
НЯКЪДЕ ПО СВЕТА | Текст | Нова песен 2025 | Чалга 2025 | Поп фолк Хитове 2025 | Popnable
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 12 отговора
- 259 преглеждания
music: Tsvetina Tsvetkova arrangement: Todorov Beats mix | master: Pitar Raynov lyrics: Tsvetina Tsvetkova
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 7 отговора
- 206 преглеждания
music: Marchelo Nestorov arrangement: Marchelo Nestorov rec | mix | master: Teodor Tashev lyrics: Radostina Popova ,Georgia Rose
Last reply by Karma93,