Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 75 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 145 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 658 преглеждания
- 5 отговора
- 263 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 217 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 148 преглеждания
- 5 отговора
- 660 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 57 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Armagedon (българска версия) " Все на пук със теб си правим – днес сме супер, утре – драми. Не любов, война е наш’то, то е чудо, то е страшно. Преприпев: И се мразим, но и се обичаме, караме се, после сме добре. Ако някой погледне как живеем – от учудване той ще онемее. Припев (х2) В мен бушува буря, в тебе – ураган, всичко покрай нас е вече дармадан. Но напук на всеки, с тебе сме бетон – двамата сме просто със теб А…
Last reply by Balkandji1, -
- 0 отговора
- 5 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 65 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Klati" Само да те гепа, ще те правя хепи, гледам, че си фен и от моя ген. Покажи ми стойки и чалъми с бройки, без да го умуваш, как за мен танцуваш. Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Само да те гепа, ясен е сюже…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 27 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Kostas Miliotakis Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ℗ 2007 HEAVEN MUSIC S.A. © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ KRAYAT NA SVETA" автор: Герго Милов Ако днес те загубя — ще обичам ли пак? Ще усетя ли някога от утрото знак? Скитница бледа във любовта, лутаща се в тъмнина. Ако днес те загубя — аз дали ще вървя във посоката вярна, без да следвам следа, или ще се загубя, като малко дете — без посока и без цел? Ще бродя аз чак до края на света, да питам хората за любовта — дали са …
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 69 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 2 отговора
- 58 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъ…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 80 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Razbitoto surtse" автор: Герго Милов Разбитото сърце от болка стене, във оковите, които стягат мене. А някъде ти, може би, празнуваш... Сълзите ми са бисери от мъка, попили във прахта на нашата скука. Ръцете ми не смогват да ги бършат, те друго нищичко не вършат. Не бий, сърце, пръсни се на парчета, да свърши моята съдба проклета. Аз вече съм останала без сили, и чувствата във мен …
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 55 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor,