Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 67 отговора
- 2,3k преглеждания
Music: Marius de la Focșani Arrangement: Costi Ioniță Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 отговора
- 357 преглеждания
Mix & Master: Petar Kostov "Bate Pesho" Lyrics: Andreikata, Murgaviq, Adnan Beats Music: Dila x Росен Йорданов
Last reply by FolkEmpire, -
- 1 отговор
- 99 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 174 преглеждания
- 3 отговора
- 681 преглеждания
- 5 отговора
- 329 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 235 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 185 преглеждания
- 5 отговора
- 692 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 76 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Armagedon (българска версия) " Все на пук със теб си правим – днес сме супер, утре – драми. Не любов, война е наш’то, то е чудо, то е страшно. Преприпев: И се мразим, но и се обичаме, караме се, после сме добре. Ако някой погледне как живеем – от учудване той ще онемее. Припев (х2) В мен бушува буря, в тебе – ураган, всичко покрай нас е вече дармадан. Но напук на всеки, с тебе сме бетон – двамата сме просто със теб А…
Last reply by Balkandji1, -
- 0 отговора
- 38 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 8 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: BLEDI KOPIYA © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 57 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ДА ТЕ БОЛИ © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов, Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ DA TE BOLI" автор: Герго Милов Когато обичам — обичам до болка. Когато намразя — го правя до кръв. И нямам въпроси във себе си колко заслужил е другият, че е такъв. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда с…
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 82 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Klati" Само да те гепа, ще те правя хепи, гледам, че си фен и от моя ген. Покажи ми стойки и чалъми с бройки, без да го умуваш, как за мен танцуваш. Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Само да те гепа, ясен е сюже…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Kostas Miliotakis Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ℗ 2007 HEAVEN MUSIC S.A. © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ KRAYAT NA SVETA" автор: Герго Милов Ако днес те загубя — ще обичам ли пак? Ще усетя ли някога от утрото знак? Скитница бледа във любовта, лутаща се в тъмнина. Ако днес те загубя — аз дали ще вървя във посоката вярна, без да следвам следа, или ще се загубя, като малко дете — без посока и без цел? Ще бродя аз чак до края на света, да питам хората за любовта — дали са …
Last reply by Victor,