Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 31 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 2 отговора
- 102 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 3 отговора
- 102 преглеждания
Музика: Марчело Несторов Текст: Марчело Несторов, Петър Петров, Александър Попов,Роксана Аранжимент: Марчело Несторов
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 72 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 73 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 15 отговора
- 242 преглеждания
Music: Mihail Rakintzis Lyrics: Marieta Angelova Arrangement: Sasho Danielov Sashov - Sandrito
Last reply by asylum, -
- 16 отговора
- 285 преглеждания
Музика и аранжимент: Токича Текст: Кремена Димитрова
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 18 отговора
- 293 преглеждания
Скъпи приятели, Поднасям ви клипа на песента “Утрото няма да изгрее” с много любов. Той е създаден с помощта на изкуствен интелект, но във всеки кадър има и частица от мен, защото активно участвах в неговото създаване. Знам, че технологиите будят различни мнения, но вярвам, че музиката е преди всичко емоция и начин да се докоснем един до друг. В днешно време е все по-трудно един артист да си позволи традиционни клипове – затова търся нови начини да подаря изкуство и красота на тези, които ме обичат. Надявам се да усетите душата ми в тази песен и да оставите любовта да бъде по-силна от предразсъдъците.
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 2 отговора
- 79 преглеждания
•Не сме безгрешни - Глория и Азис •Мечтата ми вземи - Емилия •300 нощи, 300 дни - Весела •Tvoj pogled - Suzana Jovanovic •Няма 6-5 - Цветелина •Друг живот - Деси и Тони Стораро Arrangement: Hristiyan Zapryanov Rec | Mix | Master: Hristiyan Zapryanov (HZ Sound) Bouzouki, electric guitar: Angel Stankov Violin: Zhoro Rosenov Keyboards: Dido Veselov (DidoV Records) Vocals: Nevena Momneva
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 8 отговора
- 192 преглеждания
Текст: Петя Радева Аранжимент: Калоян Коцев - Коки Музика: Калоян Коцев - Коки, FGM records
Last reply by DarkChild, -
- 0 отговора
- 36 преглеждания
🎼 Музика: Ронела Хаяти, Илия Георгиев ✍️ Текст: Ронела Хаяти, Илия Георгиев 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 TSAK TSAK Цак-цак-цак Хайде, ела при мен, любими... Аман, амани, аман, аман, амани, губя се в очите ти. Амане, аман, аман, амане, аман, не мога без тях аз. Света обиколих, за секунди те видях, полудявам от мъка, че не съм до теб сега. Душата ми гори да те видя, бейби. Та-та-та. Та-та, та-та-та, та-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Та-та, та-та-та, ta-та, та-та. Та-та, та-та-та, та-та-та-та. Километр…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 53 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
Last reply by DevilWish, -
- 31 отговора
- 905 преглеждания
Музика: Весела Думанова Текст: Весела Думанова Аранжимент, запис, микс и мастър: Павел Казаков
Last reply by Just_Me, -
- 3 отговора
- 76 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Zhiv Sum " Погледна ли в очите ти красиви, аз виждам само спомени щастливи. И дал бих всичко, дето имам, от твоята любов да взимам. За мене ти си сътворение и от реалността спасение. Дори земята да гори на клада, за теб изгарям със наслада. Не ме обичай, имай ме за даденост, умирам аз за миговете крадени, в които мога нежно да те гушна и твоя дъх така да слушам. Жив съм и живея с тебе с…
Last reply by Victor,