Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 59 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 2 отговора
- 58 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъ…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 58 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 3 отговора
- 58 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Test Drive " С тебе на кълбета, правиме сефтето. Яко ща изкърта, левъла превъртам. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти прав…
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 57 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 57 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 1 отговор
- 57 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Armagedon (българска версия) " Все на пук със теб си правим – днес сме супер, утре – драми. Не любов, война е наш’то, то е чудо, то е страшно. Преприпев: И се мразим, но и се обичаме, караме се, после сме добре. Ако някой погледне как живеем – от учудване той ще онемее. Припев (х2) В мен бушува буря, в тебе – ураган, всичко покрай нас е вече дармадан. Но напук на всеки, с тебе сме бетон – двамата сме просто със теб А…
Last reply by Balkandji1, -
- 0 отговора
- 56 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 54 преглеждания
🎼 Музика: Традиционал ✍️ Текст: Миглена (оригинал 2001г.), Илия Георгиев (допълнение) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Допълнителна информация: Настоящата песен е базирана на изпълнението „Тънката лайсна“ на Миглена, издадено през 2001 г. За съжаление, към днешна дата не разполагаме с потвърдена информация относно авторите на текста и музиката. Като издател в оригиналното издание е посочено Студио Ритъм, което вече не съществува. Текстът е допълнително адаптиран и редактиран, за да отговаря на съвремене…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 53 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 52 преглеждания
- 0 отговора
- 52 преглеждания
Last reply by asylum, -
Yorgos feat. Persiana - V KRACHKA / Йоргос feat. Персияна - В КРАЧКА I Official Audio 2025
by Victor- 3 отговора
- 51 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе чес…
- 0 отговора
- 50 преглеждания
🎼 Credits: • Music: Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov – @GergoMilov333 • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Догоре ми сипи“ Като болен ходя без да знам къде и на Бог се моля да ме разбере Остави ме да съществувам да не знам защо ме има и като безпризорен да вървя без път сега Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса …
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
Last reply by DevilWish,