Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 68 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 1 отговор
- 68 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 0 отговора
- 65 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Klati" Само да те гепа, ще те правя хепи, гледам, че си фен и от моя ген. Покажи ми стойки и чалъми с бройки, без да го умуваш, как за мен танцуваш. Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Само да те гепа, ясен е сюже…
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 65 преглеждания
НЯКЪДЕ ПО СВЕТА | Текст | Нова песен 2025 | Чалга 2025 | Поп фолк Хитове 2025 | Popnable
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 65 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 1 отговор
- 65 преглеждания
Last reply by fengergana, -
- 2 отговора
- 64 преглеждания
След "Каракуда" нов хитов хит за плейлиста с балади на @asylum
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 62 преглеждания
Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надмен…
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 62 преглеждания
Last reply by Karma93, -
- 1 отговор
- 61 преглеждания
🎼 Музика: Traditional ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio ℗ Diapason Records 2002 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshna li sum Горя и чезна в дълбока бездна, а гласът ми има мъка негасима. В безкрайни нощи те чакам още – не издържам вече, ти си тъй далече. Разбрах – не мога без тебе на света... И за теб ли е така? Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и ст…
- 0 отговора
- 61 преглеждания
📝 Credits: • Музика: Илия Георгиев, Герго Милов • Текст: Герго Милов • Аранжимент: Илия Георгиев • Продукция и видео: Redehaka Studio Ltd. © & ℗ Redehaka Studio 2025 – Всички права запазени. 🔥 Влез в света на ТРИО ПАК - Persiana, Anna Dameran и Kyllo – свят на хумор, провокация и футуристичен поп-фолк звук.
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 60 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 3 отговора
- 60 преглеждания
Music: Deyan Asenov Lyrics: Salko Arrangement: Deyan Asenov
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 3 отговора
- 60 преглеждания
- 3 отговора