Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3840 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 35 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ilia Georgiev Текст: Gergo Milov Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🐾 Labubu е култова колекционерска играчка, създадена от хонконгския дизайнер Kasing Lung и популяризирана от Pop Mart. Това мистично и забавно същество носи изненада във всяка „blind box“ кутия и има милиони фенове по света. Kyllobubu е музикалният герой на Kyllo, вдъхновен от Labubu – уникална и игрива персона, която оживява в песента и официалното видео. С Labubu и Kyllobubu светът на музиката и поп-културата се срещат в един енергичен, клубен и визуално атрактивен свят. 🔥 Пот…
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 62 преглеждания
Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надмен…
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 89 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "Mazno " автор: Герго Милов Искаме го мазно! (Искаме го мазно!) Айде, да къртим! Върти го, върти! Пускай от нащо! Партито частно и безобразно. Давай го мазно! Викайте полиция! Дреме ми на шлифера. Днеска сме вървели, куките са спрели. Мазно, мазно, мазно! Тука е заразно и е безобразно. Мазно, мазно, мазно! Гледай к'во ти пее TikTok-а, бе! Лудница, бате! Пълна, егати! Куп откачалки, другите – жалки. И безобразно, давай го м…
Last reply by DevilWish, -
- 5 отговора
- 352 преглеждания
музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Redehaka Studio сценарист: Redehaka Studio Текст: Интро: Дзън Дзън Кралят е тук Ще са прая мармалад, брат Всяка втора иска бийта да гърми, Коледа е тук – звезди и мечти. Маси по маси, танцувам без страх, Снежанка до мен, празник е, брат! Влизам в клуба – светят елхи, снежинки валят, бийтът шепти. "Мери Кристмас!" – наздравица пак, всяка втора вика: "Изяж ме пак !" Маси след маси – златен парад, в ръцете ми чаша, правя се мармалад. Събличам те със поглед, вечерта съм пожар, Снежанка до мене, яко е брат . Припев x2: Вся…
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 154 преглеждания
музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev, Ani Petrova аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Ангел Петров сценарист: Redehaka Studio contributors: LOHAS GAMES PTE LTD., Leonardo Interactive Pty Ltd., Cottonbro Studio. Текст: "Назад, назад Калино" Тъмнината шепти твоето име, Калино, звездите мълчат, а сърцето ми кърви. Тежестта на любовта ни е като верига, но дори болката не може да ме спре. Назад, назад, мила Калино, не тръгвай след мен в тази тъма. Там, където съм, е гора висока, място без надежда, без светлина. Не идвай, там сърцето гасне, а вятърът шепти за вечна тъга. Препев x2: Но ще стана птица в бурята силна, …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 37 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Илия Георгив, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "VINKELO" Винкело, винкело Музика пускай, И кючеци друскай, Хич не се скатавай, Яко се раздавай. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, От токати рухва. Кое е най-якото парче? Парче винкел. Винкело, винкело, Да не земеш винкело? Винкело, винкело, Ща ти стане готино. Аре бе, отворен, Не мъчи се зорлем. В Перник, в дискотека, Няма ти е леко. Имаме си схема, Щото сме големи. Който не избухва, …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
• Music: Gergo Milov, Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Зависим“ Искам да съм зависим. Докосвай ме със устни, докосвай ме с ръце. Целувките ти вкусни – навсякъде по мен. Изгаряй ме със поглед, побърквай ме от страст. Без тебе да не мога да съществувам аз. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъд…
Last reply by Victor, -
Kyllo x Anna Dameran - KHEIITURITE / Кайло x Анна Дамеран - ХЕЙТЪРИТЕ | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 38 преглеждания
Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ 🔊 Дигитална дистрибуция от: DistroKid 🎤 ТЕКСТ – “KHEIITURITE " Хейтърите, хейтърите, кръгли нули с амбиция, в обществото без позиция. Зад клавишите са смели, а на живо са умрели. Паразити ненаситни и на страсти първобитни. Всичко могат, всичко знаят, само не и да си траят. Хейтърите, хейтърите, да го духат хейтърите! Стават само за това – да поемат под вода. (x2) Във живота без градация, чиста проба …
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 353 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 272 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 556 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 9 отговора
- 459 преглеждания