Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3840 теми в раздела
-
- 11 отговора
- 408 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 95 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 92 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 36 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 1,1k преглеждания
Music: Artur Nadosyan Lyrics: Dragan Kojic Keba, Milos Roganovic I Elitca Petkova Arrangement: Artur Nadosyan
- 12 отговора
- 322 преглеждания
- 6 отговора
- 416 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 5 отговора
- 419 преглеждания
- 4 отговора
- 294 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 10 отговора
- 805 преглеждания
- 3 отговора
- 769 преглеждания
Музика: Евгени Димитров, Слави Трифонов и Георги Милчев - Годжи Текст: Ивайло Вълчев, Георги Милчев - Годжи Аранжимент: Фабрицио Паризи, Васил Иванов и Евгени Димитров Смесване и мастеринг: Фабрицио Паризи и Васил Иванов
- 7 отговора
- 224 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Gergo Milov Arrangement: Ilia Georgiev Director: Redehaka Studio Screenwriter: Redehaka Studio С участието на: Persiana , Aio, AnnaDameran!
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎼 Credits: • Music: Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov – @GergoMilov333 • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Догоре ми сипи“ Като болен ходя без да знам къде и на Бог се моля да ме разбере Остави ме да съществувам да не знам защо ме има и като безпризорен да вървя без път сега Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 102 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – …
Last reply by Victor, -
- 8 отговора
- 343 преглеждания
Музика: Ilia Georgiev Текст: Ilia Georgiev Аранжимент: Ilia Georgiev Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. Нова музикална комапания с AI изпълнител!
Last reply by Lelqtian,