Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3840 теми в раздела
-
- 17 отговора
- 572 преглеждания
Music - L Padr3, Mila Robert, Azis Lyrics - Mila Robert
Last reply by FikLena, -
- 43 отговора
- 2,4k преглеждания
music: Velislav Draganinski lyrics: Petya Radeva arrangement: Velislav Draganinski
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 7 отговора
- 181 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 14 отговора
- 381 преглеждания
Last reply by hrsata, -
- 29 отговора
- 851 преглеждания
- 48 отговора
- 2,1k преглеждания
music: Theo Rose, Mihai-Alexandru Bogdan, Loredana Cavasdan, Victor Bourosu arrangement: Costi rec | mix | master: Costi lyrics: Niki Gurmanov, Galena Оригинал:
Last reply by The_DS, -
- 29 отговора
- 820 преглеждания
music: Velislav Draganinski arrangement: Velislav Draganinski lyrics: Marieta Angelova, Petya Radeva Оригинал:
Last reply by Thecranfan, -
- 3 отговора
- 115 преглеждания
Музика: Николай Гурманов Текст: Николай Гурманов Аранжимент: Никола Томов
Last reply by Marin, -
- 12 отговора
- 563 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 2 отговора
- 74 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 🎵 НЕПОРОЧНА Persiana (текст: Герго Милов) ----------------------------------------------------- Като ме погледнеш — точиш лиги, като те погледна — и не мигаш. Айде, нека турим с тебе бас — ти ли ще ме водиш в къщи, или аз? Колко си прозрачен, ако знаеш — с "малката" опитваш да играеш. Ала малката не се поддава — ще те купи и ще те продава. Припев: Непорочна, непорочна — в твоите очи съм точна. Само да ти кажа, да си знаеш — на гледачка о…
- 20 отговора
- 500 преглеждания
музика: Даниел Ганев, Сиана аранжимент: Даниел Ганев текст: Сиана
Last reply by Roger_Federer, -
- 11 отговора
- 226 преглеждания
Last reply by BULGARIANXTRASH, -
- 7 отговора
- 289 преглеждания
Музика: Marsel Gunga Текст: Ники Гурманов, Теди Александрова, Меди Аранжимент: Александър Асенов
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 80 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Карма" автор: Герго Милов Обичах те, а ти не забеляза. Остави ме – и думичка не каза. При другата отиде да градиш, бъдещето наше да рушиш. Ще стана сянка, за да те забравя. Не знам – след теб дали ще се изправя... Обичах те, но нещо в нас се скъса. Н…
Last reply by Victor, -
- 25 отговора
- 408 преглеждания
Музика и текст: народни Аранжимент: Тодор Димитров-Токича (Tokicha Projects)
Last reply by Jake,