Jump to contentПовече за Клуба

В този раздел ще споделяме най-абсурдните коментари, видеоклипове, скрийншоти, на които се натъкваме ежедневно.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. Това са патологии и емоционални проблеми. На мен пък не ми пречат изобщо такива хора и не разбирам какво толкова има да се възмущаваме. Ако се чувства по-добре така, ако ще и като анус да си направи устата. Същото е като с транссексуалните хора. По-добре е да страда и да не харесва себе си ли?
 3. Новинарският поток в Рамания е открит. Абсурдните новини - в тази тема! „Дръжте крадеца”: Непознат тършува в къща, докато собственикът й спи
 4. Поне като се стреми да бъде Барби да смъкне килограми и да изглежда добре! Барбитата нямат такива отвратителни усти. Ужас! За такива хора няма ли огледала? Всеки човек трябва да държи на външността си и да се поддържа, а не да се старае външно да прави грозно впечатление! Не стига, че си грозна, ама се стараеш да станеш и по-грозна! Външния вид е много важен, а на тази е отблъскващ, смешен и потресаващ! Купи си Барби, виж как изглежда и направи нещо по въпроса с друг вид операции, мила! 😘
 5. Обезобразена и грозна! Хабене на пари... Не знам някой би ли изпитал каквото и да е привличане към такъв урод. Тя Сигорни се мисли за Барби хаха.
 6. Коментираме такива интервенции. Мнения?
 7. Ако са с малки пишки, какво има да им се опъва като са малки? Или аз не разбирам от пишки
 8. Фейсбук коментари, постове, снимки и видеа, които са с абсурден привкус.
 9. Задължително подкрепени със скрийншот! Защо никой не говори за РусИ?
 10. Знаете ли, че Mozilla Firefox има опция за Take a screenshot. Натиснете с десен бутон върху страница в Ютуб и а направете скрийншот като изберете съответния коментар. Разбира се може да правите скрийншотове и с друг extension. Lightshot (screenshot tool) за Мозила позволява и да рисувате и задрасквате имена. Забранява се показване на лични снимки или лична информация в скрийншотите! Задължително посочвате линк към източника на скрийншота. Не публикувайте големи снимки, а само на един коментар или няколко свързани. В тази тема се публикуват коментари само от Ютуб. Откривам сезона с: Източник:
 11.  
×
×
 • Create New...