Jump to content



Потребител на седмицата (19/06/2016 - 25/06/2016)


Препоръчани коментари

  • Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

1.Динев - умно, неозлобено и добро дете, което може да бъде пример за 90% от потребителите (в това число и мен) как да защити позицията си без да сипе жлъч по потребители и певици. А и нека задържи първото място, за да му е гадно на Дейнжъра, който непрекъснато занимава хората за гласуване, където му е удобно и по този начин манипулира вота.

 

2.Дийн - личност, със собствен стил на писане, интересни разсъжения и откроена индивидуалност. Въпреки честите ни форумски конфронтации, смея да кажа, че държи ниво и ми е интересен, защото не си съсипва психиката след 2 мои поста, както повечето. Повече работа иска :3fdb8960598fa63e:

 

 

3.ИНП - Въпреки масовото недоволство към него, той е прав за 90% от нещата , които пише. Буден и в час

 

4.Чийзкейка - враговете на моите врагове, са мои приятели. Освен това не обичам, когато чакалите се хвърлят на глутници върху вълци-единаци, с което печели още симпатии от моя страна

 

5.ДиваПантера - култов е и мястото у е в тройката. Само да се ограничи от Дейнджъра, защото тези, които са приятели на всички, не са приятели на никой ;)

 

 

 

Другия път за други. Няма как да спомена всички, които бих вотнал в 5 места.

 

Иначе като гледам как 50% от постовете на потребителите са пълни с мои лафове и анализи, то не на седмицата, ами направо съм си потребител на годината. Но нямам нужда да си галя егото с подобни форумски признания.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...