Starboy Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 1. Не е от нейн клип , 2. Тази нощ, 3. Боли ме ,4/6.Лошите момичета, 5. Пак лъжа 7. Тяло пречиш ми, 8, Не ми харесва 9. Вещица 2. Лошите момичета 3. 1вата 4. Емануела 5. Боли ме 6. 2007 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Номерирай клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Номерирай клиповете. Айде де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Айде де. Момчето пише от телефона, специално заради играта седна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Верни отговори: 1. "Хубавец" 2. "Тази нощ" 3. "Боли ме" 4. "Лошите момичета" 5. "Звяр" 6. "Лошите момичета" 7. "Тяло пречиш ми" 8. "Не ми харесва" 9. "Като вещица" Коя песен я има два пъти? - "Лошите момичета" Коя песен не е на лияна? - 1. Казва се "Хубавец" На коя певица е? - Антонина Коя от всичките тези песни е най-нова? - "Боли ме" През коя година е издадена песента на втората снимка? - 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Имам грешка, втората песен е "Тази нощ" и е от 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Получаваш 12 точки! Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 ИГРА 2 (-А.) - КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА Втората игра ще е за -A. Зад следното колело се крият точките: Добри: (+2 т.) (+4 т.) (+8 т.) (+10 т.) Лоши: (-2 т.) (-4 т.) (-8 т.) (-10 т.) Избери четири снимки, които ще ти донесат или вземат точки. Пратил съм съобщение с верните отговори на определен потребител. Максимален брой точки - 24. Имаш време до 21:35. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 ИГРА 2 (-А.) - КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА Втората игра ще е за -A. Зад следното колело се крият точките: Добри: (+2 т.) (+4 т.) (+8 т.) (+10 т.) Лоши: (-2 т.) (-4 т.) (-8 т.) (-10 т.) Избери четири снимки, които ще ти донесат или вземат точки. Пратил съм съобщение с верните отговори на определен потребител. Максимален брой точки - 24. Имаш време до 21:35. Еее, това аз го исках... Сега ако ми дадеш клубове, считайте ме за 0 точки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Тука ще изгоря. Danger много си ме обича все пак. Най-гадната игра ми се падна на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Казвай четири числа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Исках въпроси за живота на Лили!! 2. 7. 4. 6. ЛИЧНО И КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ УСЕЩАМ САБОТАЖ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Лияна теам тръпнем !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Това ли са крайните ти отговори, драги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Първия отбор с финален резултат: - Пак смазахме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Това ли са крайните ти отговори, драги? Да! 7 ми е любимо число. 6 избрах заради ''Изневяра''. Много ми харесва заглавието. Поздрав за всички с тази красива песен на Лияна! Изневерявайте докато не изневерят на вас! Изневерявайте за всеки случай. 2. Заради Вуду. 4. Лилипут е красива там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Снимка 1 - (+10 т.) Снимка 2 - (+4 т.) Снимка 3 - (-2 т.) Снимка 4 - (-8 т.) Снимка 5 - (-4 т.) Снимка 6 - (+2 т.) Снимка 7 - (+8 т.) Снимка 8 - (-10 т.) Верните отговори бяха пратени на zai4eto82. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 ПРОКЛЯТИЕ! ИЗГОРЯХМЕ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 ПРОКЛЯТИЕ! ИЗГОРЯХМЕ. 6 точки, чиста работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 6 точки, чиста работа Как ще е чиста? Няма да стигнем на финал! Стегни се да изкараш 15 точки и да имаме някакъв шанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Вторият играч -A. получава 6 точки за играта си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 ИГРА 3 (PRESLAVAROCKS) - ПОЗНАЙ ТЕЛАТА Последната игра на отбора ще я играе preslavarocks. 1. Колко от телата са на Лияна? /4 т./ 2. Кои снимки са? /5 т./ 3. На кои изпълнителки са другите тела? /2 т./ 4. Коя певица участва с две снимки? /1 т./ 5. От коя песен е седмата снимка? Кога е издадена? /2 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 22:00. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 ИГРА 3 (PRESLAVAROCKS) - ПОЗНАЙ ТЕЛАТА Последната игра на отбора ще я играе preslavarocks. 1. Колко от телата са на Лияна? /4 т./ 2. Кои снимки са? /5 т./ 3. На кои изпълнителки са другите тела? /2 т./ 4. Коя певица участва с две снимки? /1 т./ 5. От коя песен е седмата снимка? Кога е издадена? /2 т./ Максимален брой точки - 15. Имаш време до 22:00. Ако закъснееш точките ти се разделят на две. 1- 5 са 2- 1,2,4,6,7 3- Алисия и Галена? 4- Алисия 5-Забий ми ножа, 2011 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Author Report Сподели Публикувано Април 28 Верни отговори: Колко от телата са на Лияна? - 5. Кои снимки са? - 1, 2, 4, 6, 7 На кои изпълнителки са другите тела? - Алисия и Джена Коя певица участва с две снимки? - Алисия От коя песен е седмата снимка? През коя година е издадена? - "Забий ми ножа", 2011. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 28 Report Сподели Публикувано Април 28 Верни отговори: Колко от телата са на Лияна? - 5. Кои снимки са? - 1, 2, 4, 6, 7 На кои изпълнителки са другите тела? - Алисия и Джена Коя певица участва с две снимки? - Алисия От коя песен е седмата снимка? През коя година е издадена? - "Забий ми ножа", 2011. Йес бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари