Jump to content



Online: Джина Стоева - To the left


Препоръчани коментари

Много са ми смешни такива като тая, които се подиграват на Алисия, че всичко било при нея ПР, че е връзкарка и т.н. То се е видяло, че десет години Ася е издържала Ара и сега въпреки че Светата Троица непорочни и безгрешни певици са извън компанията, пак на неин гръб ще се популяризират. Нормално ли е видеото ти да излезе със статия за старата ѝ фирма и как пак е спъвана и не е разбрана? От март месец драпа за внимание, дори плаща и във Фейсбук за реклама, за да изглежда, че има някаква подкрепа.

С право продуцентите са ѝ забранявали да се подстриже. Гнусна ми е. Песента - личи си колко идеи е имала и колко е искала да е модерна и различна, поздравления! Малко могат да поемат такъв риск, но ето, че Джина го е направила - типичният оцков комерс. Текст - ами нищо особено, само се чудя визираната и осмиваната от нея в текста колко трябва да е зле, че да е под нивото на Джина. Клип - нека не бъда чак толкова груб, ще си запазя мнението. Ще кажа само, че ми харесват цветовете.

Ами.. мястото на Джина си е точно във фолклора и да прави бавни и смислени песни като "Пясъчен часовник". Нисшата, в която се опитва да пробие, отдавна е заета.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Винаги ми е била противна, сега е още по-ужасна. Просто като нямаш излъчване, не се мъчи.

Подкрепям. Клипът е меко казано ужасен. Песента е типичен комерс, но има и интересни моменти. Текстът е глуповат.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Силни песен и клип, Джина отдавна не е имала такива, хубав текст си е написала, а клипът определено е доста измислен. Същото мисля и за "Верно ли бе мило" на Ивена, дано и двете продължат да държат това ниво дори сами.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Новаторката Стоева, големия музкант и стожер на попфолка в последните 14 години с поредна Оцкова боза с познатите съставки: цигански вокал + курвенски текст + обработен до какафония глас. Евала Джина. Страхотна си ... За това ли беше целия панаир ... Тотал щета, щом и певици от твоето ниво се принизявате, само за да изкарате 5 лева и да ви завърти DJ-я. Видеото е долна имитация на нещата, които на времето Миличевич правеше за АРА - явно й липсва това време - доста сходни декори, грим и пр. с негови неща правени за АРА преди, когато имаха пари да му плащат. Претоплена манджа от Татяна и Яница не щем, Джинче. Ясно е какво си целяла с целия ПР и то не е било да надградиш себе си и кариерата си, а напротив - и ти към утайките се засилваш.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Видеото е долна имитация на нещата, които на времето Миличевич правеше за АРА

 

Аз помислих, че е негов клипа. Той има един такъв евтин стил. Всичките му клипове са еднакви.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...