Jump to content

Препоръчани коментари

Авторът на De Fevgo ще посрещне любителите на популяраната гръцка музика на 10 октомври в зала 1 на НДК

8066110K.png

Кипърския изпълнител от гръцки произход Михалис Хадзиянис идва за първи концерт в България. Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo” (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век. Едва на 34 години, Михалис има 10 албума и десетки хитове зад гърба си, които българските фенове ще мога да чуят за първи път на живо на 10 октомври в зала 1 на НДК.

Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис”. През следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място за най-влиятелните гърци. Михалис е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo” (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou.

Билетите тръгват в продажба от 20 април на цени от 30 до 60 лева в мрежата на EVENTIM, включително билетен център НДК и бензиностанции OMV.

https://www.facebook.com/events/939485392760840/

Там съм и аз! Това е една от най-хубавите новини за тази година, направо се разтопих от кеф!

Там съм и аз! Това е една от най-хубавите новини за тази година, направо се разтопих от кеф!

йесссссс, от кога чакаме такъв концерт, даже не вярвахме, че някога ще стане...

Дано се погрижат за някаква реклама по националните медии,че повече почитатели на гръцкото да се информират и евентуално - да посетят концерта.

Не е от най-въртяните и оборотни имена по нашите заведения (макар и във все по-малко от тях да се чува нещо гръцко), но доста хора са запознати с творчеството му и биха отишли.

Дано се погрижат за някаква реклама по националните медии,че повече почитатели на гръцкото да се информират и евентуално - да посетят концерта.

Не е от най-въртяните и оборотни имена по нашите заведения (макар и във все по-малко от тях да се чува нещо гръцко), но доста хора са запознати с творчеството му и биха отишли.

Официалното събитие във фейса от организаторите е вече с над 1700 потвърдили присъствие.

къде по дяволите има схема на местата за концерта? В тъпия им сайт ми иска java и не ми отваря разположението на местата според билетите... и има ли номер на място на тея билети, или тези от 40 лв са в една ложа, тези от 50 в друга и така... без значение от мястото

къде по дяволите има схема на местата за концерта? В тъпия им сайт ми иска java и не ми отваря разположението на местата според билетите... и има ли номер на място на тея билети, или тези от 40 лв са в една ложа, тези от 50 в друга и така... без значение от мястото

И на мен схемата не ми се отваря заради джавата, но на някои хора се отваря. Има разделение на секторите, предната част е една цена, а задната е по-евтина.

Говори със Стела, показвах й схемата днес.

Къде си чел, че се отменя? Не е вярно...

и в страницата ни във фейса питаха, и в някакъв сайт

• 5 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...