Боби Публикувано на Септември 11 Report Сподели Публикувано на Септември 11 От около 2 седмици, ако не и повече нямам достъп до форума от вкъщи, нито от телефона си. Реших случайно да пробвам от служебния компютър, който е с американско АйПИ и стана, за сметка на това с френско не става. Когато се опитам да отворя отвкъщи страницата просто не се зарежда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Провери си HOSTS файла намиращ се в C:\Windows\system32\drivers\etc\ Може някой да си е направил майтап с теб и да е сложил "ramania-bg.com" там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Абсолютно същото ми се беше случило преди време. От wifi-я ми вкъщи не можех да вляза в рамания нито през телефона, нито през лаптопа, а през 3G на телефона успявах. След време от самосебе си се оправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Абсолютно същото ми се беше случило преди време. От wifi-я ми вкъщи не можех да вляза в рамания нито през телефона, нито през лаптопа, а през 3G на телефона успявах. След време от самосебе си се оправи. +1 И аз имах подобен проблем скоро. Не можех да влизам в ebay и instagram от wi fi вкъщи, а само през 3G на телефона. В друг форум ме посъветваха да направя това: И host файла изглежда наред. Предполагам си зад рутер. Ако е така, нека направим един ресет на връзките на лаптопа и да видим дали ще даде резултат. Дръпни пак прикачения, разархивираш на десктопа, само че този път го стартирай като администратор (десен бутон на него и Run as administrator) Кпмпа ще се рестартира, опитай след това да заредиш някой от проблемните сайтове. П.П. Съмняваме, но все пак ако случайно лаптопа ти не е зад рутер и си със статично назначен ИП адрес, тази процедура ще ти премахне настройките и ще ги направи по DHCP, както е по подразбиране, така че не я изпълнявай! След като ресетнах се оправи, ако искаш, Боби, опитай и ти. Ето файла: reset_internet.zip http://dox.bg/files/dw?a=2f4f5a5be0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.