Jump to content


"Недадените"


Препоръчани коментари

yavor_baharov_nedadenite1_bnt.jpg





Един от най-обещаващите български сериали, които ще се появят в ефир през 2013 г., "Недадените", се сдоби с първия си официален трейлър.
Сюжетът му се фокусира върху спасяването на десетки хиляди български евреи по времето на Втората световна война.
В главната роля ще видим актьора Владимир Пенев, познат повече като комисар Емил Попов от хитовия сериал на БНТ "Под прикритие". Героят на Пенев е Пловдивския митрополит Кирил, един от най-големите защитници на българските евреи.
В актьорския състав участват още Мариус Куркински, Камен Донев, Лидия Инджова, Явор Бахаров, Пенко Господинов, Стоян Радев, Стефан Вълдобрев и др.
Продукцията е на БНТ, а премиерата на сериала е планирана за март месец, когато се отбелязва 70-годишнината от събитието.


...
С други думи, заедно с Дървото на живота, ще се радваме на два добри български сериала , за пред-балканската война и за Втората световна война.
Всички знаем, че българската история е много богата и има къде-къде по интересни моменти, но все пак е нещо, което надявам са да повдигне малко българското самочувствие, както гледахме за Великолепният век или за Тюдорите.
Моята мечта е скоро да видя филм/сериал ... за предпочитане сериал.. за Цар Калоян и също съвременна екранизация на Железният светилник :)

Какво мислите ? Смятате ли да следите новия сериал на БНТ, който е лидер в момента с Под прикритие :) Редактирано от Ad®enaLine™
Link to comment
Сподели в други сайтове

Както "Дървото на живота" и този изглежда добре ..смятам да го гледам.Предпочитам да гледам български сериали отколкото Гюмюш, Саркъз, Гилдъз и разните там производни!

 

p.p.Джани, нищо лично!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер новина! Дано има още исторически сериали, но искам да ни връщат и още по-назад в периоди от историята ни. Така както Великолепният век връща Турция в 1500 и някоя си. Ясно е,че ще иска повече пари за декори, сценография и костюми, но ще е също много интересно.

Ще се гледа, както и инвестицията на ТВ7. Само бТВ пасуват ... Предпочитат по 8,9 турски заглавия на ден.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Някой гледа ли вече първи епизод. Излъчен е на 21-ви.

Аз съм го изтеглил, но още се каня. Нещо в момента не съм в настроение да гледам този тип филми и си наваксвам с комедийките по половин час.

То всъщност това не е точно сериал между другото, ще има само 12 епизода и приключва. А се бях зарадвал, че БНТ изкарват нова продукция и мислех, че ще продължи повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изгледах първи епизод. Много добре е пресъздадена епохата - костюми, декори, всичко. Подразни ме това, че някои сцени са мнохо постни, много мълчаливи. Нещо, което БНТ все още не могат да коригират. :mf_surrender: Като цяло мисля, че ще е интересно.

Наистина е доста грубо отношението на младежките организации към "чифутите".

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Изгледах първите 3 епизода и мога да кажа, че това е единственият български сериал, който чакам с нетърпение. Харесва ми, че точно на този момент от българската история са се спрели, защото болшинството от младежите чуват единствено по време на годишните чествания затова, че България е спасила евреите си, но не знаят нищо повече.

Иначе актьорският състав е супер. Харесва ми играта им, декорите, костюмите, визията на героите... Всичко ми се струва автентично. Харесва ми и че са включени реални архивни кадри от случващото се по това време.

Като цяло героите на Белев и Загорски ме дразнят органически и още от 2та сцена не мога да ги понасям, но няма как... трябва да има и лоши. И тая Лили, машинописката, не знам за какво толкова бавят развитието на героя й. Ясно е, че ще се случи нещо, но специално около нея ми се струва, че малко бавно стават нещата.

Нямам търпение за следващите епизоди! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Доста гадно са постъпвали с евреите наистина. Особено номерата с измислените данъци за жилищата. :mf_surrender: Заслужава си гледането дори само за да се информира човек.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...