Jump to content



НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ 2012 г.


Препоръчани коментари

keshe-foundation-car.jpg

На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството.

Иранската фондация “Keshe” ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея гравитационни системи (Magravs), и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството.
Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше

Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

С тази втора покана ние директно и недвусмислено каним лидерите на всеки народ да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група и с това гарантирахме народите да могат да използват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега няма да могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички граждани. Чрез системите, които сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добро по подходящия за това начин, или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разберат нейния ефект, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение.
Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, защото след като тези системи влязат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички хора по едно и също време и в еднаква степен.

==============================
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА "21 СЕПТЕМВРИ"

"Тези, които имат привилегията да знаят, имат задължението да действат!"
Алберт Айнщайн


От сайта на фондация "Кеше" http://www.keshefoundation.org/ знаем, че България е една от страните, поканена на 06.09.2012 г. на среща в Белгия по повод предлаганото като дарение безвъзмездно ползване на патентовани от нея уникални енергийни и други технологии. Досега единствената държава, заявила официално и своевременно още на 26.07.2012 г. в отговор на тази покана, че няма да присъства на срещата, е Нова Зеландия. По-късно същото заяви и посланикът на Великобритания в Белгия.



В специална онлайн петиция http://www.peticiq.com/keshebgenergy, стартирала на 11.08.2012 г. и подписана вече от над 2 100 български граждани, ние искаме от българското правителство само ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО:



Министър-председателят на Република България, г-н Бойко Борисов, да потвърди официално, че страната ни е получила покана от фондация "Кеше" за организираната от нея международна среща за отпускане на технологии за мирни цели на 06.09.2012 г. в Белгия и да информира българската общественост дали правителството на България ще участва в тази среща или не.



И съответно:



Премиерът на България и правителството на ГЕРБ да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация "Кеше" като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти с всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни.



ТОВА Е единственото ни искане и то носи чисто граждански, а не политически или друг характер.



НИЕ ИСКАМЕ НИТО ТОВА, НИТО КОЕТО И ДА Е СЛЕДВАЩО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯ КОЙ ГО Е ИЗБРАЛ И ПРЕД КОГО Е МОРАЛНО И КОНСТИТУЦИОННО ДЛЪЖНО ДА ОТГОВАРЯ!



В случай че нашето справедливо искане не бъде своевременно удовлетворено, на нас няма да ни остане нищо друго, освен да призовем всички български граждани, подписали тази подписка, както и многобройните ни симпатизанти, да продължим заедно до победен край тази наша борба за зачитане на законните права на всички български избиратели от техните избраници.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Това звучи нереално хубаво, че и безплатно за България, доколкото прочетох. Не мога да го повярвам, докато не започне да се случва, ако изобщо е възможно (Техеран - Ню Йорк 10 мин). Ще почакаме, пък ще видим.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не сме дорасли,за да стане толкова скоро според мен. Аз съм убеден,че един ден ще се случат и тези неща,но не знам защо си мисля,че няма как в момента. Прекалено много хора са заинтересовани да не стане.

Едно време говореха,че са открили ваксина срещу кариеси,но така и не я пуснаха. Това са бизнеси големи колкото света.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мого неща вече са факт,както е факт и лекарството против СПИН.Но е политика да не го пускат,защото колкото повече заразени има,толкова повече ще се купува и ще се печелят повече пари.

Link to comment
Сподели в други сайтове

С вашето робско мислене май наистина не заслужавате тези технологии. То бива, бива песимизъм и негативизъм ама.... Само гърч за вас

 

Никой от човечеството не е предполагам за електричеството, преди появата му, а днес не може да живеете без него. Никой не е преполагал за радиацията, микролъчите, ултравиолетовите лъчи,....

 

Преди появата на интернета, мобилните телефони,.... никой не е предполагал че такова нещо е възможно.

 

Та отново ви питам защо сте толкова тесногръди и такива песимисти? Щото ви е страх, щото ви е по-лесно да ви управлява някой друг, да сте зависими???

 

Защо ви е трудно да повярвате, че има държава която иска да се противопостави на статуквото наложено от други, които в момента тероризират и гърчат целия свят по техните правила???

 

Ако всичко беше "невъзможно" - с тая глупава дума плюете на труда на хора, като Айнщайн, Тесла, Кюри, Нютон,..... Ако и те така си казваха....

 

Винаги е имало някой който не иска такива технологии да виждат бял свят и ще направи всичко възможно да спре появата им. Дори и чрез война. Тва не значи че някой не ги е открил и не иска да ги сподели с цялото човечество.

Link to comment
Сподели в други сайтове

С вашето робско мислене май наистина не заслужавате тези технологии. То бива, бива песимизъм и негативизъм ама.... Само гърч за вас

 

Никой от човечеството не е предполагам за електричеството, преди появата му, а днес не може да живеете без него. Никой не е преполагал за радиацията, микролъчите, ултравиолетовите лъчи,....

 

Преди появата на интернета, мобилните телефони,.... никой не е предполагал че такова нещо е възможно.

 

Та отново ви питам защо сте толкова тесногръди и такива песимисти? Щото ви е страх, щото ви е по-лесно да ви управлява някой друг, да сте зависими???

 

Защо ви е трудно да повярвате, че има държава която иска да се противопостави на статуквото наложено от други, които в момента тероризират и гърчат целия свят по техните правила???

 

Ако всичко беше "невъзможно" - с тая глупава дума плюете на труда на хора, като Айнщайн, Тесла, Кюри, Нютон,..... Ако и те така си казваха....

 

Винаги е имало някой който не иска такива технологии да виждат бял свят и ще направи всичко възможно да спре появата им. Дори и чрез война. Тва не значи че някой не ги е открил и не иска да ги сподели с цялото човечество.

 

Никой не е казал,че е невъзможно,дори съм сигурен,че тея неща са измислени вече,но не мисля,че ще влязат толкова скоро в действие.

Link to comment
Сподели в други сайтове

С вашето робско мислене май наистина не заслужавате тези технологии. То бива, бива песимизъм и негативизъм ама.... Само гърч за вас

 

Никой от човечеството не е предполагам за електричеството, преди появата му, а днес не може да живеете без него. Никой не е преполагал за радиацията, микролъчите, ултравиолетовите лъчи,....

 

Преди появата на интернета, мобилните телефони,.... никой не е предполагал че такова нещо е възможно.

 

Та отново ви питам защо сте толкова тесногръди и такива песимисти? Щото ви е страх, щото ви е по-лесно да ви управлява някой друг, да сте зависими???

 

Защо ви е трудно да повярвате, че има държава която иска да се противопостави на статуквото наложено от други, които в момента тероризират и гърчат целия свят по техните правила???

 

Ако всичко беше "невъзможно" - с тая глупава дума плюете на труда на хора, като Айнщайн, Тесла, Кюри, Нютон,..... Ако и те така си казваха....

 

Винаги е имало някой който не иска такива технологии да виждат бял свят и ще направи всичко възможно да спре появата им. Дори и чрез война. Тва не значи че някой не ги е открил и не иска да ги сподели с цялото човечество.

 

Жоро, според мен прекалено много вярваш на всичко "антиамериканско", което прочетеш. Съмнява ме такава технология да е измислена толкова скоро, точно от тези учени, да не говорим, че ако можем да пътуваме в пространството то ще става за секунди, а не за 10 мин и т.н. Да, много неща са измислени, а не са показани и пуснати, но според мен тези не са от тях.

Или иначе казано - "само за един ден ще решим всички проблеми на човечеството и ще унижожим монополите"... не мисля. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жоро, според мен прекалено много вярваш на всичко "антиамериканско", което прочетеш. Съмнява ме такава технология да е измислена толкова скоро, точно от тези учени, да не говорим, че ако можем да пътуваме в пространството то ще става за секунди, а не за 10 мин и т.н. Да, много неща са измислени, а не са показани и пуснати, но според мен тези не са от тях.

Или иначе казано - "само за един ден ще решим всички проблеми на човечеството и ще унижожим монополите"... не мисля. :)

 

Никъде не пише за пътуване в пространството, а за преодоляване на гравитационното поле. Чел съм супер много книги за извънземните и техните летателни машини, които пътуват именно с такава технология.

 

И все пак става въпрос да изчакаме по-малко от месец за да видим за кво става въпрос.

 

Иначе ти знаеш ли Никола Тесла кво е измислил??? Измислил е неща които са по-големи и от тези, които Иран ще разкрият. Само че тесла е убит, а всичките му разработки са засекретени. Защо?

 

Рано или късно някой друг ще се опита да достигне до нещата, до които е достигнал Тесла. И тъй като той ги е открил преди 70 години, защо да е НЕВЪЗМОЖНО някой да ги открие и сега? Ако цяла държава си го е поставила за цел и е впрегнала целия си ресурс за това...

 

Много е странно да се обвинява една държава, че има ядрена политика и на всяка цена тя да е за военни цели... Помислете пак.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз също мисля,че е крайно време за нова ера в човешката история! Нужно е нещо което да промени изцяло света,така и народът ще се промени.

Не се знае дали ще е за добро,или лошо,но ще е хубаво да има една такава промяна.

Според мен тези технологии са факт,показването им пред света обаче е под въпрос!Не се знае кой какво ще направи за да ги спре,дано този път не се случи.

Очакваме датата,надяваме се всичко да се осъществи :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Подобни "бомбастични" събития е имало многократно преди и нито веднъж резултатът не е бил такъв, какъвто е бил предварително обявен, тъй че докато не видя това пътуване за 10 минути не мога да повярвам просто така.
image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Отсвирихме технологиите на Мехран Кеше

Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”. Оставаме без достъп до иновационните и безплатни научни разработки на иранците.

 

 

Веселин Вълканов, посланик на България в Белгия, не е уважил поканата за среща на иранския учен Мехран Кеше на 6 септември. Това разкриха пред РЕПУБЛИКА от посолството ни в Брюксел. Вълканов е заявил твърдо, че няма да ходи и на бъдещите събития, организирани от фондация „Кеше”. По този начин страната ни няма да има достъп до безплатните патенти в областта на науката, за които иранските специалисти продължават да твърдят, че ще променят света и ще поставят началото на нова ера в развитието на човечеството.

 

На срещата бяха поканени всички световни лидери, както РЕПУБЛИКА писа. Отзовали се обаче само от африкански държави и такива от Южна Америка. Представителите на тези региони ще създадат космически програми, след като Кеше им разкрил своите проекти.

 

С нежеланието си да отиде на срещата пък посланик Вълканов пренебрегва искането на хиляди българи. Близо 5000 души се подписаха в онлайн петиция, че искат Вълканов да отиде и страната ни да се възползва от разработките на иранците.

На срещата Кеше представил апарат с тегло 7 кг, който може да работи без спиране в рамките на 60 години, като дневно създава около 3000 W енергия, без да е включен в електропреносната мрежа, разкриват руски информационни сайтове. Кеше обещал, че в края на 2012 г. или в началото на 2013 ще направи нова среща, но този път и с частни организации и обикновени граждани. На 21 септември пък предстои платена презентация на фондацията на иранеца отново в Брюксел. Местата обаче са заети.

 

Спират войните, убиват монополите

 

С разработките си организацията на Мехран Кеше обещава да спре войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намали болните по света и да спаси природата. Едно от най-важните им открития пък била система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.

 

„Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.

 

Изявление от учения

 

Публикуваме част от официалното изявление на Мехран Кеше, публикувано в интернет форума на организацията му след срещата на 6 септември:

„Третата международна програма за мир се очаква да бъде през декември тази година или януари следващата година.

Приканваме гражданите на страните да изберат своя делегация от максимум три лица, които да изпратят на тази среща.

На нея ще предадем пълната информация за технологията на хората по света без присъствието на представители на техните правителства, които бяха информирани за това, което предстои, и си е техен ангажимент да се организират през следващите три месеца.

От днес трансферът на технологиите на фондация „Кеше” за хората на тази планета става свободен.

Моля, разгласявайте информацията за първите учебни програми на фондацията чрез средствата за масово осведомяване и социалните мрежи, тъй като никой не трябва да бъде оставен в неведение за светлината и универсалните знания.”

М. Т. Кеше, основател на фондация „Кеше”

Link to comment
Сподели в други сайтове

Историята тепърва ще започва да се пише. Защото колкото повече се доближаваме до централното слънце, толкова се намаляват възможностите на желаещите за световния ред, което определено спада в графа "ниски вибрации", а вибрациите на човешкото мислене вече започват да се увеличават, поради излизането от Кали Юга - епохата на мрака, в която сме най-далеч от центъра на галактиката.

 

За повечето това не означава нищо, но съм сигурен, че тук има хора, които разбират какво съм написал.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Кво стана с новата ера бе, започна ли? :1000 (29): :mf_surrender:

 

 

Да, започнала е. А защо с такива ехидни емотиконки е този въпрос? Може би долавям някъв присмех и сарказъм или бъркам?

 

Срещата на 21 септември се е състояла. Било е цяла конференция продължила над 2 часа в която са обяснили за проектите си, показали са прототипи и т.н. Има я снимана цялата и качена в ютюб. Който се интересува да я гледа.

 

Просто информацията след срещата е супер много, а изтървах нишката и ми е трудно да наваксам за да ви разказвам. Във фейсбук има група наречена "Инициативна група 21 септември" в която постоянно се добавят видеоклипове и информация за откритията на Кеше, демонстрации, технологиите и т.н. Който иска да види. Постоянно се актуализира и се дава отчет за извършените от Кеше действия.

 

Сега на 31.10 ще има отново лекция в Германия.

 

 

Иначе това което аз знам е, че веднага след срещата на 21 септември страните от Африка, които са присъствали са се споразумели за създаването на Африканска космическа агенция. Веднага след срещата са поръчани и 10 000 генератора за свободна енергия представени от Кеше на събитието.

 

Също така първата държава, която е получила всички патенти на Кеше и то безплатно както се бе обещало е Сиера Леоне.

 

Ето ви да попрочетете малко ако се интересувате наистина. Но пак казвам, който иска да следи постоянно какво се случва да се присъедини към групата която посочих горе. Аз трябва доста да наваксам, че немах време да следя отблизо събитията, а както се вижда са много. Естествено по Новините за тях няма да чуете ;)

 

ПРЕДСТОЯЩО

 

От интервюто направено с Кеше на 21. 09. 2012 г. ни става ясно, че са закупени 10 000 генератора за свободна енергия, всеки един от които е с капацитет 5kW. Тези генератори ще бъдат готови и предоставени на купувачите през месец декември тази година. Кеше обяви, че на 14 декември ще направи демонстрация на технологии за промяна на гравитацията. Очаква се на нея да присъстват трима американски астронавти, които са участвали в мисии до Луната. Това ще бъде събитие, с големи мащаби, на него ще присъстват 5000 души.

 

 

 

 

МЕХРАН КЕШЕ ПРИЕ ГОЛЯМОТО АФРИКАНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

 

Докато ние си блъскахме главите, кои държави ще уважат поканата на фондация "Кеше" за среща на 06.09.2012 и какво ще произтече от това, африканските държави дискретно са се договаряли с г-н Кеше"на едро". Страните от Африка ще създадат собствена космическа агенция 6.09.2012, 14:25, московско време. Страните от Африка ще създадат собствена космическа агенция, за да не зависят от признатите лидери в усвояване на безвъздушното пространство. Такава задача си поставили министрите на съобщенията на страните от Африканския съюз на съвещание, което се провежда днес в столицата на Судан – Хартум. „Африка трябва да има собствена космическа агенция”, заявил президентът на Судан Омар ал-Башир, откривайки двудневния форум. Предполага се, че бъдещата агенция „АфриСпейс” ще разработи дългосрочна космическа стратегия за Черния континент и задачи за страните-членки. По повод на резултатите от срещата на 06.09 г-н Кеше пък заяви: "Непосредственият резултат от срещата е създаването на Африканската космическа програма (ASSP). Това означава, че африканските нации през следващата година ще станат част от космическата програма и ще задминат ерата на използване на тяга за задвижване, тъй като тази технология не съответства на реалното функциониране и движение във вселената, създадена е от човека и вече не е необходима. Предварителните разговори за тази организация са проведени и скоро ще обявим коя нация е избрана за център на организацията." През октомври г-н Кеше заминава по този повод за Сиера Леоне. "Икономиката на страната се развива основно на базата на земеделие и добив на диаманти. Сиера Леоне е сред 10-те най-големи производители на диаманти, и се нарежда сред най-значимите износители на титан, боксити и злато. Сиера Леоне има третото най-голямо естествено пристанище в света, където голям брой кораби от цял свят спират. Въпреки това 70% от населението ѝ живее под прага на бедността, а Индексът на човешко развитие е 12-тият най-нисък в света, като развитието на страната е белязано от повсеместна корупция." В религиозно отношение там положението е следното: мюсюлмани - 60%, местни култове - 30%, християни - 10%. С ДРУГИ ДУМИ, ДОГОДИНА Г-Н КЕШЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ НА КАКВО НАИСТИНА Е СПОСОБНА НЕГОВАТА ФОНДАЦИЯ. Жребият е хвърлен и път назад няма! Ако г-н Кеше успее, повече никой няма да се съмнява в неговите възможности. И ще се окаже, че българското правителство е проиграло един уникален шанс да осигури на смешно ниска цена енергийната независимост на България! И тогава единственото документално доказателство за този негов тежък пропуск ще бъде нашата подписка! Поради това, моля всички ви да насърчите поне още трима ваши приятели да я подпишат. Тя може и трябва да се озове до края на годината поне на второ място, за да после никой да няма оправдание, че не я е забелязал и само поради това не и е обърнал заслуженото внимание.Мехран Таваколи Keше обсъжда антигравитацията и технологията MAGRAV. , която той е разработил като част от нова система за плазмен реактор. Keше е основател на Keше фондация, която притежава различни международни патенти за антигравитация, енергия, здраве, и други устройства. Това интервю, Keше започва като описва своя модел на "Неутрона като Плазма", и показва, че контролът над плазмата в рамките на неутрона, води директно до антигравитационни ефекти.И това става чрез директен контрол, а не чрез всички междинни генератори, като например електромагнитните бобини. Keшe допълнително дава отговор на въпроса за магнитно-гравитационното на поле на Земята, като се посочва, че то не е необходимо в случая, и че позицията на всяко тяло, както и тази на самата Земята, е продукт на баланса между магнитни и гравитационни полета. Въпреки, че Keше не описва точния механизъм за тези антигравитационни ефекти, той показва, че има планове за устройството MAGRAV е готов да ги сподели с всяко правителство, което заяви това. Това той заяви, защото иска да покаже своя предварителен замисъл към плавен преход към Kеше-технологиите, за да се избегне смут в обществото, който в противен случай би могъл да възникне. За лицата, които се интересуват от възпроизвеждащите експерименти за Антигравитация, базирани на технологията Keше, той предлага посещение на своя уебсайт на Keше фондацията и разглеждане на международните патенти-онлайн.

 

 

 

СИЕРА ЛЕОНЕ ПОЛУЧИ ПЪРВА БЕЗПЛАТНО ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НА ФОНДAЦИЯ КЕШЕ

 

НАЧАЛО НА ТРАНСФЕРА НА ТЕХНОЛОГИИ НА СВЕТОВНИ УЧЕНИ

 

На 15/10/2012, по време на предаване на живо на основната национална телевизия на СИЕРА ЛЕОНЕ, в 10.30 часа местно време, Keше фондация чрез нейния директор М.Т.Кеше завърши предаването на пет патента на Фондацията.Патентите получи посланика на правителството на Сиера Леоне в Европейския съюз- д-р В. S. Кargbo.

 

Това предаване на технологии, свободни от каквито и да било финансови ограничения обхваща всички технологии, които са разработени от Фондация Keshe.Предаването на технологиите на националното правителството на Сиера Леоне бе подкрепено с официалния син печат на Фондацията.Те включват патентите за пространствения реактор и дизайна за космически кораби.

Беше предаден и електронен ключ, съдържащ всички документи и патенти, което бе посрещнато с много удоволствие и уважение от правителството на Сиера Леоне в телевизионната програма на живо.След приемането на патентите за технология на ядрен реактор, който е в състаояние да трансформира и огъва пространството, както и другите патенти за реакторите за енергия за здраве, процеса по самото предаване се завърши окончателно.Той беше се извършен чрез трансфер на технологии, преподаване и обучение на учени от Университета на Фрийтаун в присъствие на декана на университета.Целия пакет от планирани лекции на учените на Сиера Леоне е завършен.За тази цел специалисти от Фондация Кеше бяха поканени и те приеха да дадат информация, като изнесат лекции за космическите технологии и тяхното приложение. Лекциите бяха проведени в УНИВЕРСИТЕТА НА СИЕРА ЛЕОНЕ ВЪВ ФРИЙТАУН от 10/12/2012 до 17/10/2012.

 

По покана на ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИЕРА ЛЕОНЕ, специалисти на Keshe Фондация участваха в здравната конференция, която се проведе в Фрийтаун на 18/10/2012, с представянето на видео от секцията за здравеопазване на фондацията.

 

”Както обещахме на 10/15/2012 на правителството и народа на Сиера Леоне се присъедини към световната програмата за космически кораби и изследвания и има пълната подкрепа за обучение на своите учени от специалистите на нашата фондация.Ние ще информираме бъдещите планове, свързани с африканските страни, които се присъединяват към пълния трансфер на технологиите.” M.T. Keshe

 

”Ако се намирате близо до Сиера Леоне в други страни в Африка, можете да свържете се с посолството на Сиера Леоне във страната си, за да присъствате на първите лекции за трансфер на технологии.Както обещахме, ние предаваме нашите технологии на хората на света чрез подкрепа на правителствата и техните посланици. Чрез нашата програма , ние изпълняваме обещанието си и прилагаме целта на фондацията, която е да се предадат знанията на Keше на учените на света, за да живеем в хармония и мир чрез нашата програма за космически кораби.Бихме искали да благодарим на посланика на Сиера Леоне в Белгия д-р В. S. Кargbo и длъжностните лица на правителството на Сиера Леоне, които за поканиха Keше фондация за представянето на технологиите в своите университети и за откритостта им в приемането и преподаването им, а така също и в организирането на Първата Международна Научна Конференция на континента Африка.Както обещахме, континента Африка ще има своя собствена програма за космически кораби и технологии, както е планирано от фондацията. И сега ние сме тук, за да изпълним нашето обещание.” M.T. Keshe

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така или иначе ако наистина тези технологии съществуват и ще променят света, то те ще достигнат и до нас рано или късно, тъй че драматизирането е излишно.
image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Така или иначе ако наистина тези технологии съществуват и ще променят света, то те ще достигнат и до нас рано или късно, тъй че драматизирането е излишно.

 

Не е така. Винаги има хора и организации, които всячески се стремят да скрият такива открития заради свои користни цели и облаги.

 

Да напомням ли за откритията на Никола Тесла, които още в началото на миналия век са щели да променят света? За мистериозната му смърт и за това, че всички негови открития са засекретени?

 

Ако не знаете кой е Никола Тесла - по-добре се ограмотете малко повече. Ако не най-великия, един от най-великите учени в последните 200 години.

 

Ако в момента всички открития на Тесла се ползваха от човечеството не ми се мисли кво щеше да е. Със сигурност АЕЦ, петрол, електропровод, автомобил с вътрешно горене и т.н. щяха да са непознати за нас думи и щяхме да сме ги чували само по История.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, започнала е. А защо с такива ехидни емотиконки е този въпрос? Може би долавям някъв присмех и сарказъм или бъркам?

 

Има сарказъм, Жоро, защото едва ли не беше обявено, че на тази дата всички технологии ще бъдат разкрити и ако поискаме ще си летим за 10 мин от САЩ до Азия...

 

Погледнах онзи ден сайта им, във всяка категория (енергетика, здраве и т.н.) няма качено почти нищо, освен някакви идеи и проекти, които всеки човек с въображение може да измисли. Това обаче не ги прави реални или приложими в момента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има сарказъм, Жоро, защото едва ли не беше обявено, че на тази дата всички технологии ще бъдат разкрити и ако поискаме ще си летим за 10 мин от САЩ до Азия...

 

Погледнах онзи ден сайта им, във всяка категория (енергетика, здраве и т.н.) няма качено почти нищо, освен някакви идеи и проекти, които всеки човек с въображение може да измисли. Това обаче не ги прави реални или приложими в момента.

 

Както се казва - Ще поживеем, ще видим.

 

Все пак никой не е задължен да вярва или да не вярва, да се интересува или да не се интересува от тия неща. Аз лично смятам, че е напълно възможно хора, посветили живота си за изследователски и научни новости и открития аджеба наистина да са направили, измислили и достигнали до нови технологии и неща.

 

Къв е проблема? Как беше обявено? Че на някаква дата една иранска научна фондация е поканила представители на посолствата на всички държави в света на своя организирана пресконференция/лекция/семинар и там ще представят плановете си, част от откритията си и бъдещите им такива? Къв е проблема и къде са излъгали?

 

Не знам дали прочете следващите събития в следствие на тази среща какви са? На дали е било само губене на време, щом африкански държави решават да създадат своя космическа програма и т.н...

 

Преди 100 години Никола Тесла е открил зашеметяващи открития. Какъв е проблема и други хора да достигнат до такива!? Как в възможно да мислите толкова ограничено или песимистично.

 

Или за вас технологиите се ограничават само до телефони с тъчскрийн и слънчеви колектори :mf_surrender:

 

Не искам да звуча нападателно или неуважително, но все пак съм чел доста за такива неща много преди това и съм склонен да вярвам, че това не е някаква огромна ебавка с всички държави в света... Все пак патентите са безплатни и Фондация Кеше иска да са притежание на целия свят, а не на една шепа хора.

 

Гравитационно поле, магнитно поле, етер... Тва за вас са сигурно непознати материи и теми, но да не бъдем толкова големи егоцентрици и да мисли, че сме открили всичко де що съществува и повече и друго няма...

 

Това че не ви се казват военните открития и разработки е друга тема... Никой не е знаел за хитлеровите летящи чинии, докато не свършва втората световна война. Никой народ и човек не е предполагал за наличието на атомни бомби, подводници, химически и биологични оръжия, допреди да са били използвани на яве...

 

Едни правят разработки и ги крият, други са решили да не ги крият????

 

Не знам кое е за сарказъм. Или ти очакваше след 21 септември вече да не използваш ток, бензин и да летиш до другия край на вселената за 30 мин. Не става така... Поне не на този етап. Съжалявам, ако си си помислил, че ще е така.

 

Но все пак аз съм чел много за НЛО и извънземни и там също има хора работещи в Зона 51 и в Нелис, които нелегално изнасят информация, снимки и данни за такива неща и технологии и именно един от механизмите с които летят летящите чинии е именно като преодоляват гравитационното поле и всички знайни на човечеството физични закони са пренебрегнати от техните летателни машини.... Защо да е странно, че и някой земен човек или фондация не е открил как действат?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Жоро, мисълта ми беше, че нищо няма да стане толкова бързо, колкото може би и ти си мислеше... Просто ентусиазмът ти тогава показваше точно това. А реалността се оказа друга. Разбира се, че има умни хора, които могат да измислят умни неща, но едни хора с пари и власт не искат те да излизат наяве.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...