Forbidden Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Организаторите на Олимпийските трябваше да изберат тази песен за официален химн на игрите! За мен това е най- силната песен за 2012-та година до този момент и сега ми стана супер кофти, че са й направили толкова скапан клип. Lyrics видеото ме просълзи и се надявах, че официалното ще е още по въздействащо и трогващо, а то някакви смешни пози... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Организаторите на Олимпийските трябваше да изберат тази песен за официален химн на игрите! За мен това е най- силната песен за 2012-та година до този момент и сега ми стана супер кофти, че са й направили толкова скапан клип. Lyrics видеото ме просълзи и се надявах, че официалното ще е още по въздействащо и трогващо, а то някакви смешни пози... Да, наистина много силна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
musicfen Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Умирам на тази песен !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.