Jump to content


"Umutsuz Ev Kadınları" / "Другите отчаяни съпруги"


Препоръчани коментари

301248_264551246902664_5895673_n.jpg

Пет красиви и талантливи актриси, а същевременно и едни от най-успешните имена на турската сцена, ще се превъплътят в образите на Сюзан, Бри, Линет, Габи и Еди. Действието обаче няма да се развива на „Уистерия Лейн", а на турска земя в адаптацията на американската хитова поредица „Отчаяни съпруги" – „Другите отчаяни съпруги".

Сериалът е изцяло по лиценз на световния производител Walt Disney, а четири от отчаяните съпруги на екрана са известни и доказани имена за българската публика, участвали вече в други хитови сериали на екрана. Сонгюл Йоден, позната в България като Инджи от сериала "Перла", е Ясемин, чийто прототип в оригиналния сценарий е Сюзън. Бену Йъдъръмлар, Фикрет от "Листопад", е вманиачената в желанието да бъде перфектна във всичко Нермин /Бри/. Джейда Дювенджи, Бену от "1001 нощ", е бизнес дамата Елиф, която досущ като Линет изоставя кариерата заради четирите си деца. Йозге Йоздер, стоманената принцеса от "Мелодия на сърцето", е "веселата вдовица" Емел /Иди/. Изненада за българските зрители ще бъде и едно ново лице на екрана – Еврим Солмаз, която ще се влезе в ролята на Зелиш /Габи/.

Още със самото си излизане, адаптацията на поредицата впечатлява публиката в южната ни съседка – тя постига небивал успех и моментално влиза в класацията за най-скъпи и качествени заглавия в страната.

В края на първия си сезон "Другите отчаяни съпруги" е сред най-харесваните телевизионни поредици в Турция и месеци наред е "неделен победител" – най-гледаното предаване в праймтайма на почивния ден. Избран е и за най-добър сериал в анкета измежду около 46 хиляди младежи.
Link to comment
Сподели в други сайтове

тез са пълен смях....Габи са я направили баси свинята, Бри просто като погледнеш оригинала и видиш тая как играе и какво излъчване има и те хваща смях - Марша Крос има излъчване на дама....много яко са го потурчили сериала - сълзи, сополи, превземки, софри и адски лош подбор на актьорски състав...така е според мен, но в Турция това може и да се харесва - все пак манталитет, а и си личи че са вложени много пари

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че е гавра - дори напротив - адаптацията е на много добро ниво сравнено не само с оригиналния, но и като цяло с маниера на правене на турски сериали - тук всичко е напълно различно от турската стилистика - декори, начин на снимане, на обличане на героите, разговори, реакции, коментари. Да, пак има неща, които са си типично турски и балкански, но нали затова точно е купен - за да бъде пригоден към техния маниер и ежедневие.

Сравнено с нашата адаптация на "Женени с деца", например, това е в пъти по-добре. Актрисите са добре подбрани. Турските Линет и Бри ме дразнят, но другите са ОК.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...